Springer Spaniel

Δυστυχώς δεν μπορώ να τον βάλω μέσα στο σπίτι, αν μπορούσα θα το είχα κάνει... Φαντάσου ότι για 4-5 μήνες τον τάιζα μόνο από τη χούφτα μου όταν ήταν κουτάβι μήπως κ καταφέρω κάτι... Υπάρχει κυνηγετική συνεργασία μεταξύ μας αλλά δεν έχουμε δέσιμο... Μπορεί με το χρόνο να κάνει κλικ τι μυαλό του κ να έρθουμε πιο κοντά... Δεν είναι φοβικός γενικά, άνθρωποφοβικος είναι μόνο...
Δεν χρειαζεται να τον βαλεις μεσα στο σπιτι, ο χωρος του οταν δεν πατε για κυνηγι να μην ειναι απομονομενος απο ανθρωπινη παρουσια, δλδ να βλεπει ανθρωπους και οσο μπορεις να ασχολεισαι μαζι του και εκτος κυνηγιου.

Είναι όμορφος σκύλος κ γερός στο κορμί... Αν δεν ήταν άνθρωποφοβικος θα γινόταν μεγάλο κυνηγόσκυλο, έχει πάθος... Με τον καιρό κ την τριβή έχουμε βρει έναν τρόπο συνεργασίας αλλά δεν είμαστε δεμένοι κ με στεναχωρεί... Ψάχνει, τα βρίσκει όλα αλλά δύσκολα θα μου τι φέρει στο χέρι κ θα κάτσει να τον χαϊδεψω...
Άνθρωπο φοβικό το Σπρίγκερ πρωτι φωρα το ακούω το αντηθετο θα έλεγα… κάτι έχει γίνει λάθος αρι μπορι όχι από εσένα γενικά αυτά τα σκυλιά δεν ξεχνούν ποτέ όσο μικρά και να ήταν αν γίνει κάτι στραβο

Ε σίγουρα κάτι έχει γίνει λάθος η κάτι στο ταξίδι του προς εμένα η στις πρώτες μέρες της ζωής τού, γιατί εγώ έτσι το παρέλαβα...έτσι ηταν με το που βγήκε από το κουτάκι τού...κ μάλιστα επειδή δεν μου είχε ξανατυχει το είχα βάλει πείσμα να το κάνω να με αγαπήσει....
Εν πάση περιπτώσει έχουμε βρει με τα πολλά έναν τρόπο συνεργασίας...

Το βλέμμα του δειχνει κ την φοβια του..
Πολλες φορες ειναι κ κληρονομικο το θεμα με την ανθρωποφοβια. Το εχω δει με κατι γραμμες σετερ φιλων.. Με ιδανικες συνθηκες στο σπιτι τα κουταβια σχεδον ολα με ανθρωποφοβια. Δυνατα στο κυνηγι, δυσκολια να μπουν στο αμαξι, να ερθουν κοντα κτλ. κτλ.

Ε σίγουρα κάτι έχει γίνει λάθος η κάτι στο ταξίδι του προς εμένα η στις πρώτες μέρες της ζωής τού, γιατί εγώ έτσι το παρέλαβα...έτσι ηταν με το που βγήκε από το κουτάκι τού...κ μάλιστα επειδή δεν μου είχε ξανατυχει το είχα βάλει πείσμα να το κάνω να με αγαπήσει....
Αρι όταν σου έστειλε το κουτάβι αυτός από Θεσσαλονίκη, πόσο ήταν σε ηλικία;
Κάτω από το γραφείο είναι ένα πρακτορείο από Κοζάνη και φέρνει συνέχεια σκυλιά. Πραγματικά είναι ένα δράμα αυτό που βλέπω.

Καλό αυτό συνέχισε έτσι μπορι να πάρει στροφι

Κάτω από το γραφείο είναι ένα πρακτορείο από Κοζάνη και φέρνει συνέχεια σκυλιά. Πραγματικά είναι ένα δράμα αυτό που βλέπω.
Δημητρη είσαι κοντά στο πρακτορείο του Πουχια Ορφέως 199 η σε κάποιο άλλο

Το βλέμμα του δειχνει κ την φοβια του..
Πολλες φορες ειναι κ κληρονομικο το θεμα με την ανθρωποφοβια. Το εχω δει με κατι γραμμες σετερ φιλων.. Με ιδανικες συνθηκες στο σπιτι τα κουταβια σχεδον ολα με ανθρωποφοβια. Δυνατα στο κυνηγι, δυσκολια να μπουν στο αμαξι, να ερθουν κοντα κτλ. κτλ.
Μπαίνει στο αμάξι, κάθεται στο καρτέρι αλλά όταν κάνω να τον χαϊδεψω μαζεύεται... Γενικά στο κυνήγι επειδή έχει πάθος σε αρκετές περιπτώσεις υπερίσχυει αυτό της φοβίας κ τα πάμε καλά...
Αν έχει δίπλα του ένα οποιοδήποτε άλλο σκυλί γίνεται λιοντάρι πραγματικά, δεν καταλαβαίνει ούτε από φόβο ούτε από τίποτα...
2 μηνών ήταν... Μπορεί να έγινε ζημιά κ στη μεταφορά ρε φίλε, κ εγώ εκεί το έριξα το βάρος στην αρχή, ωστόσο εικασίες είναι αυτά, προχωράω με αυτά που βλέπω...

Μπαίνει στο αμάξι, κάθεται στο καρτέρι αλλά όταν κάνω να τον χαϊδεψω μαζεύεται... Γενικά στο κυνήγι επειδή έχει πάθος σε αρκετές περιπτώσεις υπερίσχυει αυτό της φοβίας κ τα πάμε καλά...
Αν έχει δίπλα του ένα οποιοδήποτε άλλο σκυλί γίνεται λιοντάρι πραγματικά, δεν καταλαβαίνει ούτε από φόβο ούτε από τίποτα...

2 μηνών ήταν... Μπορεί να έγινε ζημιά κ στη μεταφορά ρε φίλε, κ εγώ εκεί το έριξα το βάρος στην αρχή, ωστόσο εικασίες είναι αυτά, προχωράω με αυτά που βλέπω...
Ε ναι τώρα το τι και πως δεν έχει νόημα να το σκαλίζουμε. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και θα ρθει αποτέλεσμα σιγά-σιγά.

Εμένα όταν με δει να κάθομαι στο καρτέρι θέλει αγκαλιές!!!!! του φωνάζουν να κατσι καλά και αρχίζει να μου γαυγίζει 🤣 δεν δέχεται φωνές με τίποτα

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το σκύλο και θα ήθελα την γνώμη των πιο έμπειρων. Την πρώτη μας τσίχλα που ήταν κάτω και πήγαμε μαζί για να την απορτάρει την μύρισε την έβαλε στο στόμα του για να μου την φέρει, όπως είχε κάνει άπειρες φορές με άλλα αντικείμενα, και αμμέσως την παράτησε κάτω. Δεν τον πίεσα για να μην πάρει λάθος μύνημα και γυρίσαμε στο καρτέρι. Μετά από λίγο την έβαλα να την μυρίσει και την πέταξα πιο πέρα για να μου την φέρει. Έκανε το ίδιο πράγμα. Στο σπίτι που δοκίμασα το ίδιο πράγμα δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το πουλί. Ο σκύλος είναι 8,5 μηνών και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εκπαίδευσή του.

Είμαι από χαλκιδα έχω και εγώ ένα σπριγκελακι και γώ!εχω ένα θεματάκι δεν μου αφήνει τα πουλιά από το στόμα, ενώ τα φέρνει δεν μου το δίνει!
Καλημέρα σας. Αρχικά να πούμε πως γράφετε με ρ και όχι με λ. Επίσης εάν δεν μας πείτε κάποιες παραπάνω πληροφορίες ,όπως ηλικία, επίπεδο εκπαίδευσης, περιγραφή της συμπεριφοράς , περιβάλλον στο οποίο γίνεται αυτό κλπ....δεν θα μπορέσει κάποιος από εδώ να σας πει την άποψη του. Είναι πάρα πολλά τα οποία μπορεί να συμβαίνουν,και χωρίς πληροφορίες η οποία συμβουλή θα είναι πολύ αόριστη.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το σκύλο και θα ήθελα την γνώμη των πιο έμπειρων. Την πρώτη μας τσίχλα που ήταν κάτω και πήγαμε μαζί για να την απορτάρει την μύρισε την έβαλε στο στόμα του για να μου την φέρει, όπως είχε κάνει άπειρες φορές με άλλα αντικείμενα, και αμμέσως την παράτησε κάτω. Δεν τον πίεσα για να μην πάρει λάθος μύνημα και γυρίσαμε στο καρτέρι. Μετά από λίγο την έβαλα να την μυρίσει και την πέταξα πιο πέρα για να μου την φέρει. Έκανε το ίδιο πράγμα. Στο σπίτι που δοκίμασα το ίδιο πράγμα δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το πουλί. Ο σκύλος είναι 8,5 μηνών και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εκπαίδευσή του.
Καλημέρα σας. Έχετε προσπαθήσει στο σπίτι με τα αντικείμενα που κάνει επαναφορά, να τους βάλετε φτερούγες από το θήραμα;
Πολλά σκυλιά πάντως τις πρώτες φορές έχουν τέτοια συμπεριφορά...

Καλημέρα! Ένα σκυλάκι 7 -8 μηνών πόση ώρα (ή απόσταση) επιτρέπεται να αθλείται, ώστε να μην επηρεαστεί η σωστή του ανάπτυξη ?
Καλημέρα σας. 30-40 λεπτά είναι μια χαρά. Ακόμα και αν δείχνει πως δεν επηρεάζεται,καλό θα ήταν να σταματάει σε αυτή την διάρκεια.

Back