Αν φάει απ'το καλό,μάλλον θα βλέπει τον θείο με φτερά και πούπουλα!Πρόσεχε μην φάει κανένα πονηρό χόρτο και βλέπει τσιχλεσ να πετουν
Αν φάει απ'το καλό,μάλλον θα βλέπει τον θείο με φτερά και πούπουλα!Πρόσεχε μην φάει κανένα πονηρό χόρτο και βλέπει τσιχλεσ να πετουν
Ναιιιιι!!!!!! Κουκλί!Να σου δώσω τον παλιοάγγλο τον μεθύστακα ;
View attachment 90511
Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να συγχέεται το παιχνίδι με την εκπαίδευση και στην προκειμένη με την επαναφορά.Καλημέρα έχω 1 κουτάβι springer θηλυκό 5 μηνών για θηλυκό σκυλί είναι πολλή ζωηρό το εκπαιδεύω όσο μπορώ καλυτέρα στο κάτσε στο έλα, και με πείρα από άλλα κουτάβια στο παρελθόν .Στο απορτ με μπαλάκια και άλλα παιχνίδια το εκτελεί κανονικά όταν του βάζω ομοίωμα με πανί και φτερά δεν έρχεται το πηγαίνει αριστερά δεξιά μακριά μου ,του το κάνω σε διάδρομο και κάθετε απέναντι μακριά μου και δεν το φέρνει .Όταν είναι κοντά και του πω αστό το δίνει δεν έχω πρόβλημα .Εάν κάποιος συνάδελφο έχει κάτι να μου προτείνει να το διορθώσω .Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Εγώ θα επέμενα σε διάδρομο με μικρό μήκος, να είμαστε κοντά ώστε να μυρίζει την ανταμοιβή στο χέρι μου και να έρχεται ευκολότερα. Αν γίνει η αρχή, στη συνέχεια θα μαάκραινα τον διάδρομο και πάει λέγοντας .Καλημέρα έχω 1 κουτάβι springer θηλυκό 5 μηνών για θηλυκό σκυλί είναι πολλή ζωηρό το εκπαιδεύω όσο μπορώ καλυτέρα στο κάτσε στο έλα, και με πείρα από άλλα κουτάβια στο παρελθόν .Στο απορτ με μπαλάκια και άλλα παιχνίδια το εκτελεί κανονικά όταν του βάζω ομοίωμα με πανί και φτερά δεν έρχεται το πηγαίνει αριστερά δεξιά μακριά μου ,του το κάνω σε διάδρομο και κάθετε απέναντι μακριά μου και δεν το φέρνει .Όταν είναι κοντά και του πω αστό το δίνει δεν έχω πρόβλημα .Εάν κάποιος συνάδελφο έχει κάτι να μου προτείνει να το διορθώσω .Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Το δικό μου είναι μικρόσωμο και βολεύεται άνεταΚαλημέρα σε ολους τους φίλους ηθςλα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος από πείρα θηλυκο springer χωράει σε κουτι μεταφοράς 68χ49χ46.
Φτου φτου τι φατσαρα είναι αυτή..να σου ζήσει γερό και δυνατό
Φτου φτου τι φατσαρα είναι αυτή..να σου ζήσει γερό και δυνατό
Παντελή να το χαίρεσαι το κουκλί, όσο για καλές κουταβοτροφές αν και έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω πάντα είχα σε εκτίμηση τις ACANA .Καλημέρα παλληκάρια, ποιά κροκέτα puppy προτείνετε για το κουταβάκι μου ;
Φυσικά υπάρχει και μαγειρευτό φαγητό. αλλά όχι σε καθημερινή βάση
View attachment 93037