Ούτε εγώ θα τον έδινα χαχαΌπλο μπορεί, τον μούργο ποτέ!
Να το χαιρεσε φιλε!
Ούτε εγώ θα τον έδινα χαχαΌπλο μπορεί, τον μούργο ποτέ!
Δυστυχώς τώρα το είδα. Κρίμα το σκυλάκι λυπάμαι πολύ Κώστα.Πρέπει να έπεσα και σε μαλακα γιατρό. Το σκυλί είχε να φάει 5 μέρες και ο γιατρός μου είπε ότι μόνο όρο και κορτιζόνη χρειάζεται και ζει ένα μήνα χωρίς φαΐ. Είναι δυνατόν αυτή η ράτσα να ζει ένα μήνα χωρίς φαγητό?! Έπρεπε να το είχα πάει σε κλινική. Με ξεγέλασε που δεν πέθανε αμέσως κ έζησε άλλες 5 μέρες και πίστεψα ότι θα ζήσει. Άργησε και να φανεί και να το καταλάβουμε κ πήγε στο γιατρό μετά από 3 μέρες. Η ατυχία είναι ατυχία και ειναι βαρύ, αλλά αν νιώθεις και υπεύθυνος είναι ασήκωτο.
Περαστικά του ΔημητρηΜετα την εξαγωγή του νυχιού το οποίο είχε ταλαιπωρήσει τον σκύλο και μας χάλασε τις δύο εξόδου στην Ήπειρο , μας έκατσε κι άλλο περιστατικό το οποίο μας ακυρώνει κάθε σκέψη για δεκαήμερη κυνηγετική εξόρμηση στην Ηπειρο που είχαμε σχεδιάσει για τις 16 φεβρουαρίου.
Την τρίτη το απόγευμα μετά από μία βόλτα στα Μεσόγεια και αφού σκύλος ήρθε με καταματωμενο το δεξι ποδι και το αίμα να τρεχει , διαπιστώθηκε τελικά ότι έχει μεγάλο και βαθύ σκίσιμο στο μαξιλαράκι που είναι πάνω από το πέλμα του μπροστινού δεξιού ποδιού. Έγιναν ράμματα και του έβαλα κώνο για τις πρώτες μέρες και βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί. Έχω χαλαστεί τόσο πολύ που δεν έχω καμία διάθεση για κανενός είδους κυνήγι και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι να γίνει ο σκύλος καλά.
Η φωτογραφίες δεν δείχνουν το μέγεθος του κοψίματος το οποίο φάνηκε αφού το σκυλί ναρκώθηκε και ξυρίστηκε η περιοχή.
Περαστικά στο σκυλάκο.Μετα την εξαγωγή του νυχιού το οποίο είχε ταλαιπωρήσει τον σκύλο και μας χάλασε τις δύο εξόδου στην Ήπειρο , μας έκατσε κι άλλο περιστατικό το οποίο μας ακυρώνει κάθε σκέψη για δεκαήμερη κυνηγετική εξόρμηση στην Ηπειρο που είχαμε σχεδιάσει για τις 16 φεβρουαρίου.
Την τρίτη το απόγευμα μετά από μία βόλτα στα Μεσόγεια και αφού σκύλος ήρθε με καταματωμενο το δεξι ποδι και το αίμα να τρεχει , διαπιστώθηκε τελικά ότι έχει μεγάλο και βαθύ σκίσιμο στο μαξιλαράκι που είναι πάνω από το πέλμα του μπροστινού δεξιού ποδιού. Έγιναν ράμματα και του έβαλα κώνο για τις πρώτες μέρες και βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί. Έχω χαλαστεί τόσο πολύ που δεν έχω καμία διάθεση για κανενός είδους κυνήγι και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι να γίνει ο σκύλος καλά.
Η φωτογραφίες δεν δείχνουν το μέγεθος του κοψίματος το οποίο φάνηκε αφού το σκυλί ναρκώθηκε και ξυρίστηκε η περιοχή.
Μη ακυρώσεις, θα είναι έτοιμος από την προηγούμενη!!Μετα την εξαγωγή του νυχιού το οποίο είχε ταλαιπωρήσει τον σκύλο και μας χάλασε τις δύο εξόδου στην Ήπειρο , μας έκατσε κι άλλο περιστατικό το οποίο μας ακυρώνει κάθε σκέψη για δεκαήμερη κυνηγετική εξόρμηση στην Ηπειρο που είχαμε σχεδιάσει για τις 16 φεβρουαρίου.
Περαστηκα δημητρη πρώτα ο σκύλος μετά όλα τα αλλάΜετα την εξαγωγή του νυχιού το οποίο είχε ταλαιπωρήσει τον σκύλο και μας χάλασε τις δύο εξόδου στην Ήπειρο , μας έκατσε κι άλλο περιστατικό το οποίο μας ακυρώνει κάθε σκέψη για δεκαήμερη κυνηγετική εξόρμηση στην Ηπειρο που είχαμε σχεδιάσει για τις 16 φεβρουαρίου.
Μακάρι να γινόταν .Μη ακυρώσεις, θα είναι έτοιμος από την προηγούμενη!!
Έχει κάνη ραματαΜακάρι να γινόταν .
Αν τελικά φύγω το σκυλί δεν πρέπει να κυνηγήσει .Είναι πολύ εύκολο να ανοίξει πάλι .Με την τρέλα που κουβαλάει και δεδομένου του τόπου ειναι απαγορευτικό.Κανονικά θέλει ένα μήνα αποχή
Τα ράμματα λύθηκαν από την Τριτη μερα και και ακόμη τραβιόμαστε. Την επόμενη τον πήγα πάλι στο γιατρό και όχι μόνο δεν πήρε απόφαση να κάνει κάτι , αλλά ούτε να δώσει και κάποιο φάρμακο.Έχει κάνη ραματα
Εγώ προσκοπικά θα τον γ»&@&& αναποδα αν μου έκανε αυτά στον σκυλο μουΤα ράμματα λύθηκαν από την Τριτη μερα και και ακόμη τραβιόμαστε. Την επόμενη τον πήγα πάλι στο γιατρό και όχι μόνο δεν πήρε απόφαση να κάνει κάτι , αλλά ούτε να δώσει και κάποιο φάρμακο.
Δυστυχώς οι περισσότεροι κτηνίατροι είναι για αυτό ,που καλύτερα να μην το πω.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δόθηκε ούτε , κάποια αντιβίωση ή κατι για πρόληψη για μολύνσεις και γενικά καμία αγωγή . Πράγματα για τα οποία απόρησα και τα έθεσα στο γιατρό αλλα ....
Φτάσαμε λοιπόν 12 μέρες μετά τον τραυματισμό του σκύλου που ακόμη ταλαιπωρείται για ένα πράγμα το οποίο έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει και μαζί του να υποφέρω κι εγώ.
Σήμερα καταλήξαμε σε άλλον γιατρό που βρήκε το σημείο ήδη μολυσμένο ,πήρε δείγμα για καλλιέργεια και δόθηκαν ήδη φάρμακα αντιβιοτικά και αλοιφές αλλα και σπρέι για ανάπλαση. Είδομεν.
Πάντως είναι τραγική η κατάσταση με τους κτηνίατρους. Η πλειοψηφία είναι επιπέδου , κάνω το εμβόλιο σου δίνω και πέντε χάπια και δρόμο.
Τι χρωστάω 50!
Έχει και λουλούδι αφεντικό ..
Πρόσεχε μην φάει κανένα πονηρό χόρτο και βλέπει τσιχλεσ να πετουν