Εγώ παντός Τον μεγαλοσα με νουτριντοκΣε ευχαριστώ πολύ Ηλία μου!
Εγώ παντός Τον μεγαλοσα με νουτριντοκΣε ευχαριστώ πολύ Ηλία μου!
καλη τροφη αλλα τα κοπρανα δε παλεβωντε..Παντελή να το χαίρεσαι το κουκλί, όσο για καλές κουταβοτροφές αν και έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω πάντα είχα σε εκτίμηση τις ACANA .
Αυτό που θα έκανα εγώ τώρα θα ήταν να ρωτήσω τον κτηνίατρο που το πηγαίνεις (εμβόλια, τσιπ κ.λ.π.) αν φυσικά του έχεις εμπιστοσύνη.
Μιλάς για κουτάβι;Εγώ στο επανιελ svestonof
Λίγα κόπρανα σε σχέση με άλλες που έδινα παλιότερα και χωρίς οσμές...
Χωρις δημητριακά και μετα Παντελη.Μιλάς για κουτάβι;
Κι εγώ στη σκυλίτσα μου Svestonof έδινα, και όντως αυτό με τα κόπρανα ισχύει, αλλά έλεγα στο κουταβάκι να έδινα κάτι χωρίς δημητριακά
όσο λιγότερα κόπρανα τόσο ο οργανισμός κάνει καλύτερη απόσβεση τροφής .....
αν δώσεις σκέτο κρέας θα δείς διαφορά με την ξυρά τρωφή τεράστια
Ακριβως οπως τα λεει ο Αντρεαςόσο λιγότερα κόπρανα τόσο ο οργανισμός κάνει καλύτερη απόσβεση τροφής .....
αν δώσεις σκέτο κρέας θα δείς διαφορά με την ξυρά τρωφή τεράστια
Όχι μιλάω για ενήλικο ζώο και έδινα συντήρησηςΜιλάς για κουτάβι;
Κι εγώ στη σκυλίτσα μου Svestonof έδινα, και όντως αυτό με τα κόπρανα ισχύει, αλλά έλεγα στο κουταβάκι να έδινα κάτι χωρίς δημητριακά
Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσανθε, καθώς και όλους τους άλλους για τις συμβουλές και τις ευχές τους.Ακριβως οπως τα λεει ο Αντρεας
Παντελη
Ποσο ειναι το κουταβι;
Ποτε εφυγε απο την μανα του;
Ειχε ξεκινησει ξηρα τροφη στον εκτροφεα η βυζανε ακομη την μανα του;
Μου φαινετε μικροτερο των 60 ημερων
Με την ευκαιρια καλοτυχο και καλοριζικο
Να χετε υγεια να χαιρεστε μαζι
Βουνα κυνηγια και οικογενεια
Δημήτρη το έχω ακούσει για κουτάβια, χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά και μετά;Χωρις δημητριακά και μετα Παντελη.
Γιατί Αντρέα;καλη τροφη αλλα τα κοπρανα δε παλεβωντε..
αυτη δηνω τωρα και εχω απιβδυσει
Γιατι προκαλούν αλεργίες ,έχουν γλουτενη και αναλόγως των δημητριακών ειναι και δύσπεπτα.Δημήτρη το έχω ακούσει για κουτάβια, χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά και μετά;
Γιώργο ποσα κιλα ειναι ο σκύλος και ποση τροφη του δίνεις ;
ΠαντεληΣε ευχαριστώ πολύ Χρύσανθε, καθώς και όλους τους άλλους για τις συμβουλές και τις ευχές τους.
Στη φωτό είναι 45 ημερών που έφυγε από τη μάνα του, τώρα τρώει μαγειρευτό, κυρίως κοτόπουλο, και σταδιακά θα ξεκινήσω ξηρά τροφή
Είναι 14 κιλά και δίνω 180 γραμμάριαΓιώργο ποσα κιλα ειναι ο σκύλος και ποση τροφη του δίνεις ;
Απο κόπρανα βγάζει πολλές φορες ;
τη δίνω στο κουτάβι σε 6 μερες θα είναι 3 μηνώνΔημήτρη το έχω ακούσει για κουτάβια, χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά και μετά;
Γιατί Αντρέα;
Οσμή; ποσότητα; Σύσταση;
Όπως επίσης με την royal canine 4800, τα γνωστά πρόβληματα σε βάθος χρόνου, όπως και με αρκετές τροφες "endurance/energy". Καλό θα ήταν όλες αυτές να δίνονται μόνο κατά την χειμερινή περίοδο και σε ζώα που εκτίθενται στο ψύχος συνέχεια και όχι μόνο στη διάρκεια κυνηγιού.Μεγάλη προσοχή με τις τροφές Acana και Origen.
Είναι πολύ ποιοτικές, αλλά έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης την οποία δεν την χρειάζονται και σε βάθος χρόνου μπορεί να κάνει ζημιά.
Προορίζονται για χώρες που έχει πολύ περισσότερο κρύο.
Μπορούμε να δώσουμε μικρότερες ποσότητες, αλλά ο σκύλος ενώ παίρνει ότι συστατικά χρειάζεται, έχει την αίσθηση ότι είναι νηστικός.