Springer Spaniel

Παντελή να το χαίρεσαι το κουκλί, όσο για καλές κουταβοτροφές αν και έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω πάντα είχα σε εκτίμηση τις ACANA .
Αυτό που θα έκανα εγώ τώρα θα ήταν να ρωτήσω τον κτηνίατρο που το πηγαίνεις (εμβόλια, τσιπ κ.λ.π.) αν φυσικά του έχεις εμπιστοσύνη.
καλη τροφη αλλα τα κοπρανα δε παλεβωντε..
αυτη δηνω τωρα και εχω απιβδυσει

Εγώ στο επανιελ από κουτάβι μέχρι και πριν κάποια χρόνια του έδινα την earthborn, η τοπ για εμένα αλλά πλέον δεν την φέρνει κανείς στην Καλαμάτα. Από τις πιο ακριβές αλλα αν την βρεις την προτείνω ανεπιφύλακτα...

Εγώ στο επανιελ svestonof
Λίγα κόπρανα σε σχέση με άλλες που έδινα παλιότερα και χωρίς οσμές...
Μιλάς για κουτάβι;
Κι εγώ στη σκυλίτσα μου Svestonof έδινα, και όντως αυτό με τα κόπρανα ισχύει, αλλά έλεγα στο κουταβάκι να έδινα κάτι χωρίς δημητριακά

Μιλάς για κουτάβι;
Κι εγώ στη σκυλίτσα μου Svestonof έδινα, και όντως αυτό με τα κόπρανα ισχύει, αλλά έλεγα στο κουταβάκι να έδινα κάτι χωρίς δημητριακά
Χωρις δημητριακά και μετα Παντελη.
Όσο για τα κόπρανα όσο περισσότερα δημιουργούν σκέψεις τόσο για την ποιότητα της στροφής ,αλλά και για το θέμα της απορρόφησης της από τον οργανισμό του σκύλου.

όσο λιγότερα κόπρανα τόσο ο οργανισμός κάνει καλύτερη απόσβεση τροφής .....
αν δώσεις σκέτο κρέας θα δείς διαφορά με την ξυρά τρωφή τεράστια
όσο λιγότερα κόπρανα τόσο ο οργανισμός κάνει καλύτερη απόσβεση τροφής .....
αν δώσεις σκέτο κρέας θα δείς διαφορά με την ξυρά τρωφή τεράστια
Ακριβως οπως τα λεει ο Αντρεας

Παντελη
Ποσο ειναι το κουταβι;
Ποτε εφυγε απο την μανα του;
Ειχε ξεκινησει ξηρα τροφη στον εκτροφεα η βυζανε ακομη την μανα του;
Μου φαινετε μικροτερο των 60 ημερων

Με την ευκαιρια καλοτυχο και καλοριζικο .love.
Να χετε υγεια να χαιρεστε μαζι
Βουνα κυνηγια και οικογενεια

Μιλάς για κουτάβι;
Όχι μιλάω για ενήλικο ζώο και έδινα συντήρησης

Ακριβως οπως τα λεει ο Αντρεας

Παντελη
Ποσο ειναι το κουταβι;
Ποτε εφυγε απο την μανα του;
Ειχε ξεκινησει ξηρα τροφη στον εκτροφεα η βυζανε ακομη την μανα του;
Μου φαινετε μικροτερο των 60 ημερων

Με την ευκαιρια καλοτυχο και καλοριζικο .love.
Να χετε υγεια να χαιρεστε μαζι
Βουνα κυνηγια και οικογενεια
Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσανθε, καθώς και όλους τους άλλους για τις συμβουλές και τις ευχές τους.
Στη φωτό είναι 45 ημερών που έφυγε από τη μάνα του, τώρα τρώει μαγειρευτό, κυρίως κοτόπουλο, και σταδιακά θα ξεκινήσω ξηρά τροφή

Χωρις δημητριακά και μετα Παντελη.
Δημήτρη το έχω ακούσει για κουτάβια, χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά και μετά;
καλη τροφη αλλα τα κοπρανα δε παλεβωντε..
αυτη δηνω τωρα και εχω απιβδυσει
Γιατί Αντρέα;
Οσμή; ποσότητα; Σύσταση;

Last edited:
Μιλάς για κουτάβι;
Εγώ στο Επανιέλ δίνω από κουτάβι την primordial, είναι χωρίς δημητριακά

Γιατι προκαλούν αλεργίες ,έχουν γλουτενη και αναλόγως των δημητριακών ειναι και δύσπεπτα.
" Τα ίδια τα δημητριακά μπορούν επίσης να αποτελέσουν πηγή προβλημάτων. Οι αλλεργίες στα δημητριακά είναι σπάνιες σε σκύλους και γάτες, αλλά όχι ανύπαρκτες. Επιπλέον, τα δημητριακά περιέχουν γλουτένη, και όλοι γνωρίζουμε τους προβληματισμούς που συνδέονται με αυτό το σύμπλεγμα πρωτεϊνών."

" Η δυσανεξία στη γλουτένη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα συμπτώματα, όπως γαστρεντερικά προβλήματα, που περιλαμβάνουν συχνή διάρροια, εμετούς ή τάση για δυσκοιλιότητα και δερματικά προβλήματα, όπως δερματίτιδα ή έντονη φαγούρα. Μάλιστα, οι σκύλοι με δυσανεξία ξύνονται έντονα ή γλείφουν τα πόδια τους."

Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσανθε, καθώς και όλους τους άλλους για τις συμβουλές και τις ευχές τους.
Στη φωτό είναι 45 ημερών που έφυγε από τη μάνα του, τώρα τρώει μαγειρευτό, κυρίως κοτόπουλο, και σταδιακά θα ξεκινήσω ξηρά τροφή
Παντελη
Τουλαχιστον μεχρι 12 μηνων
Πρεπει να τρωει πολυ ποιοτικα μικρα γευματα σταθερα 3 φορες την μερα
Να χει προσβαση σε καθαρο νερο και σε ηλιο
Και να μην περπατα σε γλιστερό περιβαλλον πχ μαρμαρα
Γρανιτες

Σου συστηνω την winner plus σαν τροφη

Δεν ειναι φτηνη τροφη αλλα ειναι εξαιρετικη στις super premium τροφες
Μπορεις να δεις αναλυτικα τα συστατικα της

Εννοειται πληρης σειρα εμβολιων

Attachments

• IMG_5738.jpeg
    IMG_5738.jpeg
    78,9 KB · Προβολές: 8

Γιατί Αντρέα;
Οσμή; ποσότητα; Σύσταση;
τη δίνω στο κουτάβι σε 6 μερες θα είναι 3 μηνών
τα κόπρανα μαλακά και οσμή αστα να πανε ...
γενικα η ακάνα το εχει αυτο ..
βεβεα θα πάρω αλλο ενα τσουβάλι και μετα παμαι σε νεομπρίτερ πάπι

Την τροφη καλα ειναι να την μουσκευετε λιγο
Οπως με το δημητριακα των παιδιων μας οταν μας πουν δεν θελω πολυ γαλα μεσα
Βοηθα στην καλθτερη αφομειωση και στο να μην σχηματιζεται πολυ πετρα
Στα δοντια

Μεγάλη προσοχή με τις τροφές Acana και Origen.
Είναι πολύ ποιοτικές, αλλά έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης την οποία δεν την χρειάζονται και σε βάθος χρόνου μπορεί να κάνει ζημιά.
Προορίζονται για χώρες που έχει πολύ περισσότερο κρύο.
Μπορούμε να δώσουμε μικρότερες ποσότητες, αλλά ο σκύλος ενώ παίρνει ότι συστατικά χρειάζεται, έχει την αίσθηση ότι είναι νηστικός.

Μεγάλη προσοχή με τις τροφές Acana και Origen.
Είναι πολύ ποιοτικές, αλλά έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης την οποία δεν την χρειάζονται και σε βάθος χρόνου μπορεί να κάνει ζημιά.
Προορίζονται για χώρες που έχει πολύ περισσότερο κρύο.
Μπορούμε να δώσουμε μικρότερες ποσότητες, αλλά ο σκύλος ενώ παίρνει ότι συστατικά χρειάζεται, έχει την αίσθηση ότι είναι νηστικός.
Όπως επίσης με την royal canine 4800, τα γνωστά πρόβληματα σε βάθος χρόνου, όπως και με αρκετές τροφες "endurance/energy". Καλό θα ήταν όλες αυτές να δίνονται μόνο κατά την χειμερινή περίοδο και σε ζώα που εκτίθενται στο ψύχος συνέχεια και όχι μόνο στη διάρκεια κυνηγιού.

Back