SUV

nissan qashgai μανο μην το σκεστεσαι καθολου.δεν εχω δει το θεμα τιμης αλλα επειδη εχω το προηγουμενο μοντελο κ ειμαι ευχαριστημενος γι αυτο στο προτεινω

Παιδια σας ευχαριστώ για τις προτασεις σας. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Η διαφορα στην τιμη ειναι 5.000 € για καινουριο. Ακομη το ψαχνω και δεν εχω καταληξει αλλα θεωρω πως και οι δυο περιπτωσεις ειναι πολυ καλες. Το qashqai ειναι σιγουρα μια ποιοτητα πανω απο το suzuki κατι που απεικονιζεται και στην τιμη. Επίσης, το qashqai δειχνει πιο τζιπ ενω το suzuki πιο πολυμορφικο. Θα το δω λιγο ακομα και θα αποφασισω.

Το νεο qashqai ειναι πολυ καλο σαν το προηγουμενο... Στο εσωτερικο εκαναν πατατες... Πολυ κουδουνισμα-τριξιμο μετα απο 5.000 χιλιομετρα και στα μεγαλα κοψιματα δεξια-αριστερα...
Τωρα μην μου πειτε μεμονωμενα περιστατικα...
Γενικα το παρουσιασαν πολλα...

Το qashqai κανούριο κοστίζει περίπου 27.000 €. Για το τρίξιμο που λέει ο Αντώνης πρώτη φορά το ακούω και είναι κάτι που δεν μου αρέσει προφανώς και θα το ψάξω πολύ. Το jimny είναι τζιπ φίλε Κώστα ενω εγώ ψάχνω κάτι σε πιο suv για την πόλη. Αν δείτε στο πρώτο ποστ μου λέω ότι το θέμα της εξοικονόμησης είναι πολύ σημαντικό για εμένα και επειδή τα τζιπ "καίνε" περισσότερο αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι το αμάξι θα κυκλοφορεί περισσότερο στο δρόμο παρά στο βουνό δεν έχω κοιτάξει σε τζιπ.
Σε οποιαδήποτε λίστα κι αν δω πάντως το qashqai είναι πρώτο.

1.6lt Diesel 4X4 7-θέσιο
TA24 1.6D (7) 4×4 ACENTA Κ.Π. 32.810
TP24 1.6D (7) 4×4 ACENTA CON 34.010
TT24 1.6D (7) 4×4 TECHNA Κ.Π. 36.660
Μεταλλικό χρώμα : 530€

Το καινούριο νομίζω είναι πολυτέλεια αυτή την εποχή.
Δες κανά mitsubishi ASX.....1800 4x4 diesel με λίγα χλμ
Επίσης στη nissan όλο τα μοντέλα αλλάζουν.....

Βασίλη, αναφέρω αυτοκίνητα που μπορώ και θέλω να αγοράσω. Το mitsubishi asx είναι στα 1.800 κ.εκ. άρα με μεγαλύτερη κατανάλωση και τεκμήριο (όλα τα υπολογίζουμε) και τιμή σε καινούριο στα 25.000 €.
Δεν κατάλαβα τις εννοείς ότι αλλάζουν τα μοντέλα συνέχεια...

Επιμένω να βρεις, χωρίς να βιάζεσαι, ενα ψιλομεταχειρισμένο...
Επιμενω στο ASX γιατί έχει χαμηλή κατανάλωση, λιγα τέλη κυκλοφορίας ως diesel εκτιμώ, 4χ4 , είναι και "πολιτικό"....
Τα nissan κάνουν upgrade συχνά...το καινούριο, παλιώνει γρήγορα !
Τα τεκμήρια δεν έχουν πολύ ζωή ακόμα....

Βασιλη τι εννοεις οτι παλιωνει γρήγορα; Εννοώ οτι αγοράζω σημερα ενα καλο και οικονομικο αμαξι σε θεμα κατανάλωσης το οποιο προφανώς δεν μπορει να συγκριθεί με ενα αμαξι που θα βγει σε 2-3 χρονια! Αυτο γινεται μοιραία και ισχυει σε οτι εχει να κανει με την τεχνολογία... Το qashqai ειναι πιο οικονομικο απο το asx παντως

Δημήτρη σιγουρα ειναι πολλα τα λεφτά αλλα πραγματικά αγοράζεις λεωφορείο!! Σου λεω μπήκα μεσα έτσι απο περιέργεια και ειναι τεράστιο το αμαξι!!!

Δημήτρη σιγουρα ειναι πολλα τα λεφτά αλλα πραγματικά αγοράζεις λεωφορείο!! Σου λεω μπήκα μεσα έτσι απο περιέργεια και ειναι τεράστιο το αμαξι!!!

Είναι καλό αυτό για 1600cc .xm.?

συμφωνώ με Διονύση για το Νισσαν....
Υπολόγισε ότi κάποια στιγμή θα κάνεις και οικογένεια...

Last edited by a moderator:
Γιώργο επειδή δεν με ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία δεν το έχω ψάξει αλλά και εγώ την ίδια σκέψη έκανα. Πάνο φυσικά και αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος την οποία μου την καλύπτει το nissan

Back