4x4 βγαίνει και στα 1400. με το πολύ καλο 9αρι αυτόματο. 30,000 ευρώ.
Το εχω κοιτάξει και εγώ, αυτό που με απασχολεί είναι αν θα συνεχίσει να δουλεύει μετά απο 100.000 χλμ.
Ίσως κάτι όχι καινούργιο?.cool.Κοίτα, αν θες 4χ4 και το θες για κύριο αυτοκίνητο να ταξιδεύεις κιόλας δεν υπάρχει λύση φθηνή πλέον.
Τι να πω , δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων στη ζωή μας. Εγώ στα 43 μου χρόνια έχω αγοράσει 2 αυτοκίνητα μεταχειρισμένα και 2 καινούργια αποφασίζοντας κάθε φορά κατά περίπτωση. Ευτυχώς και τα μεταχειρισμένα δεν μου έβγαλαν προβλήματα και έτσι είμαι χαρούμενος που απέκτησα 2 αυτοκίνητα σχεδόν μισοτιμής έναντι των αντίστοιχων καινούργιων. Η παρέμβαση μου βασίζεται στο σήμερα που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας νομίζω , εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να διαθέσω ξανά μεγάλα ποσά για αμάξι και σίγουρα δεν θα ξαναβάλω γραμμάτια , ότι μπορώ σε μετρητά και μόνο. Τώρα βέβαια αν είχα 80.000€ στην άκρη θα μου άρεσε να αναβαθμιστώ χαλαλίζοντας ένα 30άρι.Καλά το λές, αλλά ένα μτχ 8-10 ετων θα με βγάλει για 10-12 χρόνια;
Αντι για μεταχειρισμένο προτιμώ να κρατήσω αυτό που έχω, κανοντας συμβιβασμούς (2θέσιο), που ξέρω οτι είναι καλό και ας είναι 13 ετών πλέον.
Μαγκες τα τεκμήρια τελειώνουν σύντομα.Πραγματικά κορυφαίο το rav4. Έχοντας ομως η ΤΟΥΟΤΑ μείνει πίσω σε μοτέρ αλλα και εμφάνιση, η καλύτερη λύση, value for money, αυτο τον καιρο έρχεται απο Nissan. Αν το έβγαζε στα 1.6 και με αυτόματο...
Εμενα άλλο με απασχολει Τommy .xm.4x4 βγαίνει και στα 1400. με το πολύ καλο 9αρι αυτόματο. 30,000 ευρώ.
Το εχω κοιτάξει και εγώ, αυτό που με απασχολεί είναι αν θα συνεχίσει να δουλεύει μετά απο 100.000 χλμ.
Μου θύμισες εναν κυνηγό που με είδε με το αμάξι σε εναν κυνηγότοπο και μου λέει: κυνηγός εισαι; Καλαααα μ´αυτο το αμάξι πας για κυνήγι.Μαγκες τα τεκμήρια τελειώνουν σύντομα.
Η φορολόγηση βάση κυβικών τελειώνει και αυτή .
Περιμένετε λίγο ....τα τέλη δεν θα υπολογίζονται όπως ξέραμε μέχρι τώρα .Ο φόρος πολυτελείας σύντομα θα είναι παρελθόν.
Ακόμα και ο πιο άσχετος αν ήθελε έστω και την παραμικρή ανάπτυξη , το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα άλλαζε αυτά αμέσως.
Τα τελευταία χρόνια ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα αποσύρθηκαν απο την κυκλοφορία με τραγικές συνέπειες σε όλους τους κλάδους και ο λόγος ήταν η παράλογη φορολόγηση.
Περιμένετε λοιπόν ............
Χαχα ε γιαυτο και εγω δεν κανω τιποτα ακομα. Καλα ειναι και τα όνειρα.Εμενα άλλο με απασχολει Τommy .xm.
Που θα βρω τα 28.000 ευρω για να συμπληρωσω το ποσο για να το αγορασω
Οποτε θα αρκεστω στην ρωσικη αρκουδα μου και οσο παει .goodboy.
Παντως μαγκες για να διαθεσεις 30.000 ευρω για αμαξι θα πρεπει να εχει στην καβατζα πανω από 100.000 ευρω οποτε οσοι τα διαθετουν βουρ
Αυτό ελεγε και ο Σαμαρας Διονυση πριν 2 χρονια αλλα μετα το αλλαξεΜαγκες τα τεκμήρια τελειώνουν σύντομα.
Η φορολόγηση βάση κυβικών τελειώνει και αυτή .
Περιμένετε λίγο ....τα τέλη δεν θα υπολογίζονται όπως ξέραμε μέχρι τώρα .Ο φόρος πολυτελείας σύντομα θα είναι παρελθόν.
Ακόμα και ο πιο άσχετος αν ήθελε έστω και την παραμικρή ανάπτυξη , το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα άλλαζε αυτά αμέσως.
Τα τελευταία χρόνια ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα αποσύρθηκαν απο την κυκλοφορία με τραγικές συνέπειες σε όλους τους κλάδους και ο λόγος ήταν η παράλογη φορολόγηση.
Περιμένετε λοιπόν ............