SUV

Πετρελαιο το εχω με τετρακίνηση στα 130 άλογα! Αν έπαιρνα σημερα αυτοκίνητο το ίδιο θα έπαιρνα!
Το δικο μου(nissan qashqai 1.6 dci 4wd) ειναι μοντελο 2012.....μαυρο σκυλι....δε παθαινει τιποτε, παει οπου θελω(σε λογικα πλαισια παντα) και οικονομικοτατο στο καυσιμο...

Μαγκες τα τεκμήρια τελειώνουν σύντομα.
Η φορολόγηση βάση κυβικών τελειώνει και αυτή .
Περιμένετε λίγο ....τα τέλη δεν θα υπολογίζονται όπως ξέραμε μέχρι τώρα .Ο φόρος πολυτελείας σύντομα θα είναι παρελθόν.
Ακόμα και ο πιο άσχετος αν ήθελε έστω και την παραμικρή ανάπτυξη , το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα άλλαζε αυτά αμέσως.
Τα τελευταία χρόνια ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα αποσύρθηκαν απο την κυκλοφορία με τραγικές συνέπειες σε όλους τους κλάδους και ο λόγος ήταν η παράλογη φορολόγηση.
Περιμένετε λοιπόν ............

Αυτός που το έγραψε...20/1/2015...μάλλον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!!
Σανό με το κουτάλι ο καψερός!! .sarcastic.

Στο θέμα μας....
Έχω ένα Grand Vitara του 2007 2.0lt...υπάρχει κανένας συνάδελφος που να έχει το ίδιο αμάξι με αέριο...να με ενημερώσει αν έχει βγάλει βλάβες??

Αυτός που το έγραψε...20/1/2015...μάλλον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!!
Σανό με το κουτάλι ο καψερός!! .sarcastic.
Που το ξέθαψες ρε θηρίο;;;;.sarcastic..sarcastic.
Δεν έχεις άδικο, έφαγα μπόλικο σανό από δαύτους, φέτος θα πληρώσω ΠΑΛΙ 920 τέλη
Έχω ένα Grand Vitara του 2007 2.0lt
Απ ότι βλέπω έχεις φάει και εσύ μπόλικο σανό από τους προηγούμενους που μας έλεγαν πάρτε μεγάλα κυβικά, δεν τρέχει τίποτα .big smile..big smile.

Που το ξέθαψες ρε θηρίο;;;;.sarcastic..sarcastic.
Δεν έχεις άδικο, έφαγα μπόλικο σανό από δαύτους, φέτος θα πληρώσω ΠΑΛΙ 920 τέλη

Απ ότι βλέπω έχεις φάει και εσύ μπόλικο σανό από τους προηγούμενους που μας έλεγαν πάρτε μεγάλα κυβικά, δεν τρέχει τίποτα .big smile..big smile.
Καλημέρα Φιλαράκι...
Όχι..ευτυχώς....εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο το 2011. Ήξερα τι έκανα!
Φιλικά,

Το αγόρασες ενώ ήξερες ότι έχει έχει σήμα κοντά 700 ευρώ;;;;;;.victory.

Καλημέρα και σε εσένα , καλή συνέχεια :)
660....μετά 690!
Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι θα έρθει φόρος! Βέβαια είναι του 2007...οπότε από φέτος....φόρος ΓιΟκ!
Παρόλα αυτά....τώρα που σκέφτομαι να το αλλάξω....βλέπω ότι οι σκληροπυρινικές επιλογές σε οικογενειακό SUV δεν υπάρχουν! Όλα είναι πολύ Soft!
Μάλλον θα γεράσω μαζί του!

660....μετά 690!
Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι θα έρθει φόρος! Βέβαια είναι του 2007...οπότε από φέτος....φόρος ΓιΟκ!
Παρόλα αυτά....τώρα που σκέφτομαι να το αλλάξω....βλέπω ότι οι σκληροπυρινικές επιλογές σε οικογενειακό SUV δεν υπάρχουν! Όλα είναι πολύ Soft!
Μάλλον θα γεράσω μαζί του!
Και το δικό μου μοντέλο 2007 είναι , οπότε από φέτος ( δηλαδή στην δήλωση του 2018 ) δεν θα υπάρχει φόρος πολυτελείας .
Θα υπάρχουν όμως τα τέλη τα οποία δεν πρόκειται να κατέβουν .
Κατά την άποψη μου η τελευταία ελπίδα για μείωση των τελών στα μεγάλα κυβικά έσβησε φέτος .
Προφανώς είδαν ότι από αυτούς που έχουν απομείνει οι μισοί τα κουτσοβολεύουν και τα πληρώνουν και οι άλλοι μισοί δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα , οπότε δεν έχει νόημα να ¨"ταράξουν τα νερά".

Στην ερώτηση σου τώρα .
Δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα σε Vitara 2.0 που χρησιμοποιεί αέριο .Μάλιστα την Κυριακή που μας πέρασε ήμουν για κυνήγι με το μέλος Κώστας 63 https://www.hunterslife.gr/forums/members/Κωστας-63.380/ ο οποίος έχει γκάζι στο Vitara του .Στείλε του ένα μήνυμα και ρώτα τον ότι θες.

Και που να δείτε πλάκα για τα αυτοκίνητα από 2011 και μετά που πάνε βάση ρίπων.......grand vitara 1,6lt 3door 542,10 ευρουλάκια τα τέλη. Το κορυφαίο είναι ότι το αυτοκίνητο είναι καλοσυντηρημένο με λίγα χλμ οπότε όταν πάω για να βγάλω κάρτα καυσαερίων μου δίνουν και συγχαρητήρια!

Και που να δείτε πλάκα για τα αυτοκίνητα από 2011 και μετά που πάνε βάση ρίπων.......grand vitara 1,6lt 3door 542,10 ευρουλάκια τα τέλη. Το κορυφαίο είναι ότι το αυτοκίνητο είναι καλοσυντηρημένο με λίγα χλμ οπότε όταν πάω για να βγάλω κάρτα καυσαερίων μου δίνουν και συγχαρητήρια!
Σιγά μη νοιάζονται για ρύπους , παλαιότητα κλπ.
Μαθηματικά εφαρμόζουν όπως τους συμφέρει.
.my man.Ειχαν καλούς δασκάλους άλλωστε.

Φίλοι μου...
Ο ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας είναι οι φόροι με 90% εισπραξιμότητα! Που σημαίνει...9 στους 10 τους πληρώνουν κανονικά και στην ώρα τους!
Ποιος να πειράξει τέτοιους φόρους??
Σταθερό "κασέρι" στά δημόσια ταμεία!

Last edited:
Back