SUV

Όταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του δεύτερου αυτοκινήτου είναι ίσως η ποιο σωστή επιλογή. Αν κάνεις 50χλμ την ημέρα για την δουλειά σου τα υπολογίζεις όλα.

Διαφωνώ παιδιά, εγώ που πάω κυνήγι ταξιδεύω 150 χλμ άσφαλτο έστω και περιφερειακού δρόμου και άντε 2 χλμ χωματόδρομο, τι να το κάνω το καθαρόαιμο 4Χ4;; Μόνο αυτοί μένουν σε χωριά κατά τη γνώμη μου θα βρουν πιο χρήσιμο το 4Χ4.

Διαφωνώ παιδιά, εγώ που πάω κυνήγι ταξιδεύω 150 χλμ άσφαλτο έστω και περιφερειακού δρόμου και άντε 2 χλμ χωματόδρομο, τι να το κάνω το καθαρόαιμο 4Χ4;; Μόνο αυτοί μένουν σε χωριά κατά τη γνώμη μου θα βρουν πιο χρήσιμο το 4Χ4.
Μανολιο εγω διαφωνω ;)
Αφου εισαι Κυνηγος
θα υπαρξει περιπτωση
να αναζητησεις το καθαροαιμο 4χ4 και τοτε το suv του κολωνακιου θα στα δωσει στο χερι ;)

Μανολιο εγω διαφωνω ;)
Αφου εισαι Κυνηγος
θα υπαρξει περιπτωση
να αναζητησεις το καθαροαιμο 4χ4 και τοτε το suv του κολωνακιου θα στα δωσει στο χερι ;)
Άλλο η χρηστικότητα Κώστα, αλλά εδω που τα λένε δεν υπάρχουν πολλά καθαρόαιμα καλύτερα απο ενα range rover, ή ενα land cruiser.
Τώρα το γεγονός οτι δεν είναι για τα βαλαντια μας οκ.
Ποσο εύκολα μπορεις να πληρωνεις τα καθημερινα έξοδα ενος niva για μερικές κυνηγετικές εξορμήσεις.
Για να μην αναφερθω στους πατεραδες μας που ειχαν οργώσει την Ελλάδα με σκληροτράχηλα fiat 127;)

Μανολιο εγω διαφωνω ;)
Αφου εισαι Κυνηγος
θα υπαρξει περιπτωση

Καλά δεν είπα να πάμε και σε mercedes με τα δερμάτινα καθίσματα, αλλά ένα qashqai, sx4 s-cross θα μου δώσει το καλύτερο για το 90% της διαδρομής μου. Πόσες φορές μπαίνουμε σε άθλιους δρόμους, εγώ έχω σταματήσει 1 φορά στις πέρδικες και εκεί νομίζω δεν έμπαινε ούτε 4X4

Νομίζω κύριοι ότι πρέπει να κοιτάμε όλους τους παραμέτρους.
Σαφώς και σαν άνθρωποι της υπαίθρου το όχημα που θα επιλέξουμε πρέπει να έχει κάποιες δυνατότητες εκτός δρόμου.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι η κύρια χρήση του οχήματος θα είναι σε άσφαλτο.
Εγώ προσωπικά με το Terrios 1.5 βρήκα αυτό που έψαχνα.
Ένα αμάξι με καλές επιδόσεις εκτός δρόμου αλλά και ανθρώπινο εντός δρόμου.
Το Niva που είχαμε πρώτα καλό,πολύ καλό θα έλεγα εκτός δρόμου(και που δεν πήγαμε) αλλά στην άσφαλτο δεν μας ικανοποίησε.

...Εγώ προσωπικά με το Terrios 1.5 βρήκα αυτό που έψαχνα.
Ένα αμάξι με καλές επιδόσεις εκτός δρόμου αλλά και ανθρώπινο εντός δρόμου...
Γιώργο σαν κάτοχος Terrios και επειδή η κουβέντα ξεκίνησε για το νέο terrios, εσύ πιο από τα δυο θα προτιμούσες; Το νέο ή αυτό που έχεις;

Άλλο η χρηστικότητα Κώστα, αλλά εδω που τα λένε δεν υπάρχουν πολλά καθαρόαιμα καλύτερα απο ενα range rover, ή ενα land cruiser.
Τώρα το γεγονός οτι δεν είναι για τα βαλαντια μας οκ.
Ποσο εύκολα μπορεις να πληρωνεις τα καθημερινα έξοδα ενος niva για μερικές κυνηγετικές εξορμήσεις.
Για να μην αναφερθω στους πατεραδες μας που ειχαν οργώσει την Ελλάδα με σκληροτράχηλα fiat 127;)
Θεοφραστε πιστεψε με
υπαρχουν και μακραν καλυτερα καθαροαιμα με λιγοτερα λεφτα απο αυτα τα δυο που αναφερεις ποιο πανω που στην πρωτη λασπη η νεροφαγωμα θα χρειαστουν μουλαρια να τα απεγκλωβισουν .sarcastic.
Το νιβα ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση 4χ4 το οποιο δεν εξυπηρετει σε κατι αλλο τον κατοχο του εκτος απο το κυνηγι και το ψαρεμα
αρα οι απαιτησεις περιοριζονται μεχρι εκει τιποτα παραπανω ;)
Ομως υπαρχουν και αλλες εναλλακτικες πχ Vitara-Terios που θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη και για την Οικογενεια αλλα και για το χομπι μας ;)

Suzuki vitara diesel 4*4 με 2 τετράδες λάστιχα μια για το χειμώνα για κυνηγι εκτός δρόμου και μια το καλοκαίρι για δρόμο δεν ειναι τα παλιά vitara που ήταν σκληροτράχηλα αλλα σε παει όπου θέλεις και ειναι πολυ οικονομικό!!

Γιώργο σαν κάτοχος Terrios και επειδή η κουβέντα ξεκίνησε για το νέο terrios, εσύ πιο από τα δυο θα προτιμούσες; Το νέο ή αυτό που έχεις;
Χρήστο αν και δεν έχω συνολική εικόνα από το νέο Terrios θα έλεγα αυτό που έχω τώρα.
Ξέχωρα από την εμφάνιση δεν μου αρέσουν και οι κινητήρες που θα έχει το νέο.
παιδια το νεο Terrios δυστιχος ακομα δεν ενδεχετε να ερθει στην Ευρωπη προς το παρων μονο για Ιαπωνια,αυτο που ερχεται μεσα στο 18 -19 σαν νεο μικρο 4x4 ειναι το νεο jimmy

Suzuki vitara diesel 4*4 με 2 τετράδες λάστιχα μια για το χειμώνα για κυνηγι εκτός δρόμου και μια το καλοκαίρι για δρόμο δεν ειναι τα παλιά vitara που ήταν σκληροτράχηλα αλλα σε παει όπου θέλεις και ειναι πολυ οικονομικό!!
Αυτό του 2008-2011 το θεωρώ την καλύτερη επιλογή για τέτοια δουλειά Κώστα!

Αυτό του 2008-2011 το θεωρώ την καλύτερη επιλογή για τέτοια δουλειά Κώστα!
Είχα ακούσει ότι τα τελευταία από αυτά είχαν βγει από τις αντιπροσωπείες από 3000-5000 ευρώ.... τυχεροί όσοι πρόλαβαν, αν ισχύει...

Εγώ εχω το τελευταίο vitara που βγηκε το 15 το εχω 2 χρονια και του εχω πιει το αίμα στο χωματόδρομο εχω παει παντού απροβλημάτιστο και οικονομικό όσο δεν παει δεν καίει τιποτα!!
Πόσο καίει?

Μια ερώτηση για τους κατόχους samurai και jimny τι κατανάλωση έχει σε βενζίνη?Μιλαω για χρήση βουνό και πόλη.

Μια ερώτηση για τους κατόχους samurai και jimny τι κατανάλωση έχει σε βενζίνη?Μιλαω για χρήση βουνό και πόλη.
Στο ταξίδι εθνική αν πας με τα όρια ειναι στα 4,5 λίτρα ίσως και λιγότερο στο χωματόδρομο παει γύρω στα 5,5 λίτρα,περσι μετα πολλά χιόνια όταν φορούσε αλυσίδες έκαιγε 6,5 λίτρα!

Back