SUV

Κωστα ειναι το grand vitara σωστα; Το καλυτερο εκτος δρόμου, δεν κολωνει πουθενά! Για την άσφαλτο δεν ειναι για μεγάλες ταχύτητες και συμφωνω με την πρόταση για αέριο! Θα το χαρείτε ειμαι σίγουρος και συντομα να παμε κυνήγι παρεα με αυτο!!!

Μετα απο 13 απεριγραπτα χρονια με την ρωσικη αρκουδα στην κατοχη μας
ειχε πλησιασει η ωρα για την αντικατασταση της ;)
για να συνεχισουμε της κυνηγετικες μας εξορμησεις .hunter.1.hunter.
3 μηνες ψαξιμο σε μαντρες και ιδιωτες
η κατασταση ειχε γινει απελπιστικη με αυτα που ειχαν αντικρυσει τα ματια μου αλλα και την κοροιδια που συναντησα .hit.
Εκει που ειχα αρχισει να χαλιεμαι με ολο αυτο
εμφανιστηκε μπροστα μου το παρακατω αρμα το οποιο οταν το αντικρυσα το καψουρευτηκα :D:D .victory.
Εδω και 2 εβδομαδες μπηκε στην ζωη μας
και το ποιο ωραιο συναισθημα
ειναι η χαρα στο προσωπο του Πατερα μου
αφου το γουσταρει με χιλια :D:D
upload image online
Καλοτάξιδο ρε φίλε και εύχομαι να το χαρείς και με το παραπάνω .

η κατασταση ειχε γινει απελπιστικη με αυτα που ειχαν αντικρυσει τα ματια μου αλλα και την κοροιδια που συναντησα .hit.
εμφανιστηκε μπροστα μου το παρακατω αρμα το οποιο οταν το αντικρυσα το καψουρευτηκα :D:D .victory.
upload image online
Καλοταξιδο Κωστα!
Να σε πηγαινει οπου γουσταρεις!

upload image online
Καλοριζικο Κωστη καλοταξιδο με πολλα και ασφαλει χιλιομετρα απο καθαρα 4χ4 της αγορας

Καλοριζικο Κωστα.
Εχω στην κατοχη μου το μικρο αδερφο σου απο το 2005.
Εχω 66000 χλμ απροβληματιστα.
Θα σε παει σε μερη που ουτε φανταζεσε.
Αν κατεχεις και λιγο το τιμονεμα δεν θα κολησει ποτε και πουθενα.
Οσο για συνεργειο σου εχω ενα σπεσιαλ εξουσιοδοτημενο,με καταπληκτικα παιδια και σε τιμες που απλα δεν υπαρχουν αλλου.

Καλοριζικο Κωστα.
Εχω στην κατοχη μου το μικρο αδερφο σου απο το 2005.
Εχω 66000 χλμ απροβληματιστα.
Θα σε παει σε μερη που ουτε φανταζεσε.
Αν κατεχεις και λιγο το τιμονεμα δεν θα κολησει ποτε και πουθενα.
Οσο για συνεργειο σου εχω ενα σπεσιαλ εξουσιοδοτημενο,με καταπληκτικα παιδια και σε τιμες που απλα δεν υπαρχουν αλλου.
Σε ευχαριστω Φιλιππα αλλα εχω σπεσιαλ μαστορα και τον εμπιστευομαι χρονια τωρα σε ολα μου τα αυτοκινητα :)
Αν χρειαστω κατι θα σε ενημερωσω ;);)

Να πω με την σειρά μου ότι είμαι κάτοχος ενός Daihatsu Terios 1.5 από το καλοκαίρι,μετά από πολύ μακρά αναζήτηση οχήματος.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου αν και μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει δύσκολα τερέν λόγο ανομβρίας.
Ο προηγούμενος κάτοχος είχε εγκαταστήσει αέριο από πολύ αξιόπιστο κατάστημα και θα έλεγα ότι είναι σωτήριο μιας και το το αμάξι καίει τα άντερα του.
Τώρα σιγά - σιγά βάζω κάποιες πινελιές στο αμάξι ενώ από του χρόνου θα πρέπει να δω και για καινούργια ελαστικά...

upload image online
Καλοτάξιδο με υγεία.
Ο Yannis 304 έχει ακριβώς το ίδιο.Εργαλείο πραγματικό

Να πω με την σειρά μου ότι είμαι κάτοχος ενός Daihatsu Terios 1.5 από το καλοκαίρι,μετά από πολύ μακρά αναζήτηση οχήματος.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου αν και μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει δύσκολα τερέν λόγο ανομβρίας.
Ο προηγούμενος κάτοχος είχε εγκαταστήσει αέριο από πολύ αξιόπιστο κατάστημα και θα έλεγα ότι είναι σωτήριο μιας και το το αμάξι καίει τα άντερα του.
Τώρα σιγά - σιγά βάζω κάποιες πινελιές στο αμάξι ενώ από του χρόνου θα πρέπει να δω και για καινούργια ελαστικά...
Καλησπερα Χρονια Πολλα.
Φιλε μου ειχα το αμαξι σου για 15 μερες στα χερια μου στην Ζακυνθο ενα καλοκαιρι μιας και το χει κολλητος μου.Πολυ καλο αμαξι.Δεν εχει την αισθηση οτι οδηγας τζιπακι οπως το δικο μου.Νομιζεις οτι οδηγας κουρσα και αυτο με εφτιαξε πολυ.
Το χει 3 χρονια με αεριο χωρις προβληματα.
Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι τον δισκο του.Αναβει πολυ ευκολα και μυριζει.
Αν κολλησεις ποτε ή χρειαστεις να το βγαλεις απο δυσκολες καταστασεις προσεξε λιγο το ποδι σου.
Λιγο παραπανω προσοχη στο που ταφηνεις.....γιατι λογω ελειψης αντιπροσωποιας στην Ελλαδα εχουν φινει πολος ελξης για τα λαμογια.....

Τώρα με τα χιόνια κατάλαβα πόσο βοηθάει η τετρακίνηση.
Δύο μέρες τώρα ούτε γλίστρημα ούτε σπινάρισμα ούτε τίποτα.
Σε αντίθεση με το Ι.Χ του πατέρα μου που παρόλο που έχει καινούργια λάστιχα εχθές πήγαινε ''βάρκα γιαλό'' και αναγκαστήκαμε να το αφήσουμε στο μαγαζί.
Να πω επίσης ότι τα ελαστικά που έχει επάνω το Terios από όταν το πείρα και συγκεκριμένα τα Good Year EfficientGrip SUV Μέχρι τώρα είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.

Τι ''κτήνος'' αμάξι αυτό το Niva....
Αν ήταν λίγο πιο ''πολιτισμένο'' ακόμα θα το είχα.
Αλωνίσαμε όλα τα βουνά της Κεντρικής Μακεδονίας,και που δεν μας πήγε.

Έκαστος στο είδος του Γιώργο, αν ήταν πιο πολιτισμένο δεν θα σου έκανε όλα τα χατήρια στο βουνό. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως μια βελτίωση χωρίς να αλλάξει η απόδοση του εκτός δρόμου είναι εύκολη...

Back