SUV

Τι ειναι τούτο ρεεεεεεεε.
Αντε τώρα να πας για κυνήγι μ αυτό το πράμα ...θα σε ντουφεκίσουν στα σίγουρα .Δεν γλυτώνεις .
.sarcastic..sarcastic.
Ή αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι από πλευράς desigh και τεχνολογίας έχουν πλήρης μεσάνυχτα
Διάβασα ότι ή τιμη του θα κυμαίνεται κάτω των 15.000 ευρώ
Ειδωμεν ;)

Το NIVA δεν το επερνες για την τεχνολογια και το ντιζαιν του αλλα για τις απεριοριστες δυνατοτητες εκτος δρομου
Τωρα το βλεπω...ειναι πολυ extrem το εργαλειο...:)

Δεν το έπαιρνες και τσαμπα
12.000 ευρώ δεν είναι και λίγα για ένα αυτοκίνητο που δεν κάλυπτε ούτε καν τις στοιχειωδεις προδιαγραφές ασφαλείας πχ φρενα-οδικη συμπεριφορά -αμαξωμα κτλ
Έχει χαρεί που είναι στην μέση ο Πουτιν διαφορετικά ούτε στα ποιο τρέλα τους όνειρα δεν θα τους επέτρεπαν την εισαγωγή στην ΕΕ ;)

Δεν το έπαιρνες και τσαμπα
12.000 ευρώ δεν είναι και λίγα για ένα αυτοκίνητο που δεν κάλυπτε ούτε καν τις στοιχειωδεις προδιαγραφές ασφαλείας πχ φρενα-οδικη συμπεριφορά -αμαξωμα κτλ
Έχει χαρεί που είναι στην μέση ο Πουτιν διαφορετικά ούτε στα ποιο τρέλα τους όνειρα δεν θα τους επέτρεπαν την εισαγωγή στην ΕΕ ;)
Δεν ειναι να το παρεις για να κανεις βολτες στην πολη....ειναι σαν εργαλειο , το περνει αυτος που ζει στην επαρχεια..η αν το θες για τα κυνηγια σου
Θελω να πω πως δεν πρεπει να το δεις σαν οικογενειακο αυτοκινητο. Και ειδικα αν το παρεις μεταχειρισμενο εχει χαμηλη τιμη
Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω .....δεν μιλαω για το καινουργιο δεν ξερω πως θα ειναι

Δεν ειναι να το παρεις για να κανεις βολτες στην πολη....ειναι σαν εργαλειο , το περνει αυτος που ζει στην επαρχεια..η αν το θες για τα κυνηγια σου
Θελω να πω πως δεν πρεπει να το δεις σαν οικογενειακο αυτοκινητο. Και ειδικα αν το παρεις μεταχειρισμενο εχει χαμηλη τιμη
Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω .....δεν μιλαω για το καινουργιο δεν ξερω πως θα ειναι
Ανάλογα τα οικονομικά σου αν μπορουσες πχ να συντηρήσεις 2 αυτοκίνητα ένα οικογενειακό και ενα μονο για το κυνηγι εκεί πάω πασο
Εγώ για παράδειγμα το πήρα το 2003 καινούργιο με την λογική να έχω ένα τζιπ και για κύριο αυτοκίνητο αλλα και για εκτός διαδρομές μέχρι εκεί με έπαιρνε οικονομικα
μεταχειρισμένο δεν το συζητάγα καν τα περισσότερα ήταν ξεσκισμενα
Το κράτησα 12 χρόνια και όσο μπορούσα σε άριστη κατάσταση
Κάποια στιγμή με κούρασε με τις γνωστές του παθογενειες οι οποίες δεν είχαν τελειωμό
Συμπέρασμα δικό μου μετά από τόσα χρόνια στην κατοχή μου ?
Και στην επαρχία να ζούσα πολύ απλά δεν θα το ξανά έπαιρνα αλλά ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον ;)

Ανάλογα τα οικονομικά σου αν μπορουσες πχ να συντηρήσεις 2 αυτοκίνητα ένα οικογενειακό και ενα μονο για το κυνηγι εκεί πάω πασο
Εγώ για παράδειγμα το πήρα το 2003 καινούργιο με την λογική να έχω ένα τζιπ και για κύριο αυτοκίνητο αλλα και για εκτός διαδρομές μέχρι εκεί με έπαιρνε οικονομικα
μεταχειρισμένο δεν το συζητάγα καν τα περισσότερα ήταν ξεσκισμενα
Το κράτησα 12 χρόνια και όσο μπορούσα σε άριστη κατάσταση
Κάποια στιγμή με κούρασε με τις γνωστές του παθογενειες οι οποίες δεν είχαν τελειωμό
Συμπέρασμα δικό μου μετά από τόσα χρόνια στην κατοχή μου ?
Και στην επαρχία να ζούσα πολύ απλά δεν θα το ξανά έπαιρνα αλλά ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον ;)
Εχεις δικιο ετσι οπως το θετεις, ειναι απλα για δευτερο αυτοκκινητο.......αλλα και 12 χρονια ειναι πολλα για niva..;)

Εχεις δικιο ετσι οπως το θετεις, ειναι απλα για δευτερο αυτοκκινητο.......αλλα και 12 χρονια ειναι πολλα για niva..;)
Ξέρεις Αργυρή
αυτό το αυτοκίνητο ή θα σε κανεί να δεθεις μαζί του μέχρι τελικής πτωσεως
ή θα σε βάλει στην διαδικασία να του βάλεις μπουρλότο από τον πρώτο χρόνο :D
Να σου πω την αλήθεια το καψουρευτικα παρόλες τις ιδιοτροπίες του και μου λείπει αρκετά ειδικά όταν συναντώ κανένα στον δρομο
αλλά έκανα πολύ υπομονή μέχρι που με έφτασε στο αμήν ;)

Τι ειναι τούτο ρεεεεεεεε.
Αντε τώρα να πας για κυνήγι μ αυτό το πράμα ...θα σε ντουφεκίσουν στα σίγουρα .Δεν γλυτώνεις .
Γιατί τι έχει; Εγώ το χτυπάω άνετα σε ένα γήινο χρωματάκι, αν είναι πετρέλαιο. Φτάνει να μην ζητάνε μια περιουσία όπως ζήταγαν για το YETI.

Αρχοντες ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο εργαλειο ? .xm..xm.:)
Το μονο που γνωριζω οτι αυτο με τα 105 αλογα ειναι japan .buy. ενω με τα 125 Αγγλος .no.

Μετα απο 13 απεριγραπτα χρονια με την ρωσικη αρκουδα στην κατοχη μας
ειχε πλησιασει η ωρα για την αντικατασταση της ;)
για να συνεχισουμε της κυνηγετικες μας εξορμησεις .hunter.1.hunter.
3 μηνες ψαξιμο σε μαντρες και ιδιωτες
η κατασταση ειχε γινει απελπιστικη με αυτα που ειχαν αντικρυσει τα ματια μου αλλα και την κοροιδια που συναντησα .hit.
Εκει που ειχα αρχισει να χαλιεμαι με ολο αυτο
εμφανιστηκε μπροστα μου το παρακατω αρμα το οποιο οταν το αντικρυσα το καψουρευτηκα :D:D .victory.
Εδω και 2 εβδομαδες μπηκε στην ζωη μας
και το ποιο ωραιο συναισθημα
ειναι η χαρα στο προσωπο του Πατερα μου
αφου το γουσταρει με χιλια :D:D
upload image online

η κατασταση ειχε γινει απελπιστικη με αυτα που ειχαν αντικρυσει τα ματια μου αλλα και την κοροιδια που συναντησα .hit.
εμφανιστηκε μπροστα μου το παρακατω αρμα το οποιο οταν το αντικρυσα το καψουρευτηκα :D:D .victory.
upload image online

Καλοτάξιδο Κώστα!

upload image online
Καλοταξιδο ρε Κώστα , να εισαι καλά να το λιωσεις στα χλμ.

upload image online
Καλοτάξιδο να το χαρείς, είχα ένα αντίστοιχο από το 2003-2014, αμέτρητες χαρές, κυνήγια και ούτε μια βλάβη.

upload image online
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Κώστα!

Back