Καλοταξιδο Αντωνη.Αμαξι ανετα για 25 χρονια χρησης.Ειπα να μπω και εγω στο Club με τα SUV αν και καθυστερημενα...
Αγορασα ενα Nissan Qashqai Acenta Con 1.5 diesel λευκο και ειμαι στα πρωτα 1500 χιλιομετρα του απολυτα ικανοποιημενος...
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εκανα την καλυτερη επλογη σε οτι αφορα diesel ή βενζινη...αλλα ειπα να το ρισκαρω μιας και ακουσα κολακευτικα σχολια για τον 1,5d της renault...
Ο χρονος θα δειξει...
(Καποια στιγμη θα ακολουθησει φωτογραφικο)
Εχεις ξεσπαθωσει λιγο μου φαινεται κ σε βλεπω να ψαχνεις νεα παρεουλα του χρονου... .buy buy.οταν θα παω Εβρο (με την παρεα που θα επιλεξω)...
ΒαΖε shel v power και καθε 4.000 ενα καθαριστηκο dpf και πατατο μια φωρα την εβδομαδα να καθαριζη το dpf.καλοριζικο και καλα χιλιομετραΕυχαριστω Μιχαλη... Μακαρι... Απλα εχω τους ενδοιασμους μου για τα πετρελαια.. (Καυσιμο στην Ελλαδα, πιεσμενοι κινητηρες λογω Euro 6b, ευαισθησιες τυπου φιλτρου dpf και πολλα αλλα... )
Καλοριζικο Αντωνη, να'σαι γερός να το χαρείς.Ειπα να μπω και εγω στο Club με τα SUV αν και καθυστερημενα...
Αγορασα ενα Nissan Qashqai Acenta Con 1.5 diesel λευκο και ειμαι στα πρωτα 1500 χιλιομετρα του απολυτα ικανοποιημενος...
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εκανα την καλυτερη επλογη σε οτι αφορα diesel ή βενζινη...αλλα ειπα να το ρισκαρω μιας και ακουσα κολακευτικα σχολια για τον 1,5d της renault...
Ο χρονος θα δειξει...
Ειπα να μπω και εγω στο Club με τα SUV αν και καθυστερημενα...
Ο χρονος θα δειξει...
E κάτσε να δούμε πρώτα με ποιους θα αποφασίσει να πάει ο Αντωνάκος γιατί έχει καλομάθει και νομίζει ότι όλοι βαράνε πάπιες ...Θα χρειαστεις βεβαια και ενα μεγαλο τρειλορ...ξερεις..για να φορτωσεις τις παπιες.buy..buy..buy.!!!!!!!!!
Εεεεεεεεετσι.... .ghe.E κάτσε να δούμε πρώτα με ποιους θα αποφασίσει να πάει ο Αντωνάκος γιατί έχει καλομάθει και νομίζει ότι όλοι βαράνε πάπιες ...
E κάτσε να δούμε πρώτα με ποιους θα αποφασίσει να πάει ο Αντωνάκος γιατί έχει καλομάθει και νομίζει ότι όλοι βαράνε πάπιες ...
Εεεεεεεεετσι.... .ghe.
Εεεεεεεε Γιωργο... Φετος θα το γεμισει παπιες με την παρεα που θα επιλεξει... .buy buy..buy buy. Αρκετα (τον) επαιξε μαζι μας...
Μήπως φταις εσύ φιλαράκο που δεν τους πέρασες απο το πάγκο ; Βγάλτους για πρωινή γυμναστική ξεβράκωτους στον Εβρο να δούμε πως θα αντιδράσουν .Επρεπε να με εχετε απο κοντα να σας εχω μεντορες...
Σπεσιαλιστες, διδυμοι πυργοι και @ρχedi@...
Συγγνωμη για το off ..
Συνεχιστε τα δηλητηρια στα υδροβια...