SUV

ΥΓ: μήπως είναι καλό να ανοίξει ένα θέμα μόνο με αγροτικά- ότι έχει καρότσα και να μεταφερθούν τα μηνύματα εκεί;; Η και τα αγροτικά θεωρούνται SUV;;
Κώστα υπάρχει ήδη και θα μεταφερθούν τα μηνύματα που αφορούν αγροτικά διπλοκάμπινα κλπ .....http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Επαγγελματικά-οχήματα.390/

.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε γνώμη ή έχει οδηγήσει κάποιος το Mercedes GLA 4 Χ 4 πετρέλαιο, πολύ ωραίο αμάξι - πανάκριβο βέβαια.
offroad επιδώσεις, καταναλώσεις, ποιότητα κατασκευής, δυνατότητες ρυμούλκησης κλπ
οποιαδήποτε γνώμη-άποψη ευπρόσδεκτη.

Για ποιό μοντέλο μιλάς ;;;;
Πάντως το 1.500αρι ξεκινάει από 30.000 καιρό και ο κινητήρας πετρελαίου είναι ....Renault
Σαφώς άψογη η ποιότητα κύλισης αλλά πολλά λεφτά για λίγα άλογα !
Όλα εξαρτώνται από τη χρήση που σκοπεύεις να του κάνεις

Για το GLA 220 CDI 4Matic.
Η χρήση θα είναι καθημερινή για οικογένεια - διαδρομές με trailer 5μετρης βάρκας για ψαροντούφεκο χειμώνα καλοκαίρι - και φυσικά κυνήγι, όλα αυτά στις Κυκλάδες.
Αν δεν κάνω λάθος είναι 2143cc με 170 άλογα και αυτόματο.

Καλησπερα.Εχω το nissan qashqai 1.6 dci 4wd, 2012 μοντελο.Πραγματικα οικονομικο αυτοκινητο,δεν καιει τιποτα,πας παντου και χωρις βλαβες σε αντιθεση με το golf GT που ειχα πρωτα το οποιο εκαιγε το κωλο του και με ειχε ταραξει στις βλαβες.

xuyNi7i.jpg

Ford maverick και με αεριο απο το 2010 ......αγαπω... μας εχει ταξιδεψει με την οικογενεια σε πολλα και ομορφα μερη
Και βεβαια στο κυνηγι..!!!!!!.buy.

FIAT PANDA 4X4.Το εχω σχεδόν 5χρονια και αγορασθηκε μεταχειρισμενο (πρωτη αδεια 2008).Εχει σχεδόν 200000χιλ πλεον οπου τα 160000 στη δουλεψη μου.Εχω παει σε απιθανα(μη γελατε μικρο στο ματι.....)μερη παν τα όμως με ελαστικα MandS και δεν με εχει προδωσει ποτε.Στα μειονεκτήματα του καταλογίζω αδυναμο κινητηρα ,καταναλωση τσιμπημενη,και μικρη αυτονομια.Κατά τα λοιπα όταν φτασει στο οριο του θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αλλα σητν πετρελαιοκινητη εκδοση.

Ειπα να μπω και εγω στο Club με τα SUV αν και καθυστερημενα...
Αγορασα ενα Nissan Qashqai Acenta Con 1.5 diesel λευκο και ειμαι στα πρωτα 1500 χιλιομετρα του απολυτα ικανοποιημενος...
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εκανα την καλυτερη επλογη σε οτι αφορα diesel ή βενζινη...αλλα ειπα να το ρισκαρω μιας και ακουσα κολακευτικα σχολια για τον 1,5d της renault...
Ο χρονος θα δειξει...
(Καποια στιγμη θα ακολουθησει φωτογραφικο)

Αγορασα ενα Nissan Qashqai Acenta Con 1.5 diesel λευκο και ειμαι στα πρωτα 1500 χιλιομετρα του απολυτα ικανοποιημενος...
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εκανα την καλυτερη επλογη σε οτι αφορα diesel ή βενζινη...αλλα ειπα να το ρισκαρω μιας και ακουσα κολακευτικα σχολια για τον 1,5d της renault...
Ο χρονος θα δειξει...

Αντώνη Καλοτάξιδο!

Ο χρονος θα δειξει...

Αντωνη ο χρονας θα σε δικαιωσει. Πιστευω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη.

Αντωνη ο χρονας θα σε δικαιωσει. Πιστευω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη.
Ευχαριστω Μιχαλη... Μακαρι... Απλα εχω τους ενδοιασμους μου για τα πετρελαια.. (Καυσιμο στην Ελλαδα, πιεσμενοι κινητηρες λογω Euro 6b, ευαισθησιες τυπου φιλτρου dpf και πολλα αλλα... )

Αρχιμηχανικέ καλοτάξιδο, βάλε και μια μπαγκαζιέρα οροφής για να βάλουμε τα παπιά του χρόνου :D

Ψηλε μου καλοταξιδο... .shake hands.
(Καυσιμο στην Ελλαδα, πιεσμενοι κινητηρες λογω Euro 6b, ευαισθησιες τυπου φιλτρου dpf και πολλα αλλα... )
Κ μετα φταιμε εμεις να σε φωναζουμε αρχιμηχανικο... Θα ξεχασω εγω που μας εξηγουσε σε ολη τη διαδρομη ΑΘηνα-Αλεξανδρουπολη τον τροπο που εχεις ρυθμισει ολα τα μηχανοκινητα οχηματα σου και τον ορο "καρμπιρασιον"... .buy buy..sarcastic.
Ειχα στο αμαξι τον Γιωρικα-δασκαλο σκοποβολης και ειδικο στην κατεργασια του φινιρισματος, ειχα και τον αρχιμηχανικο του ελληνικου στρατου, μονο εγω παρεμενα λιτος, απλος και ταπεινος... .hair.

βάλε και μια μπαγκαζιέρα οροφής για να βάλουμε τα παπιά του χρόνου :D

Κατι εχω σκεφτει... .sarcastic.

Ε ναι...γιατι αρκετα επαιξε μεχρι περυσι....what..what. Φετος θα αρχισει να κυνηγαει... .buy buy.

Back