Άξονες vs ψαλίδια.+ -Γτ 2000 cc και δεν του έχεις, πιστευω πρέπει να είναι λίγο ποιο θετικό από τι τα αλλα
Άξονες vs ψαλίδια.+ -Γτ 2000 cc και δεν του έχεις, πιστευω πρέπει να είναι λίγο ποιο θετικό από τι τα αλλα
Κατάλαβα τι εννοείςΆξονες vs ψαλίδια.+ -
Είχε ένας φίλος και είχε πάρει τη μηχανή στα χέρια από το αέριοΣύμφωνα με αρχιμηχανικό της Daihatsu που είχα μιλήσει..ίσως έναν από τους καλύτερους για terios στα 1300 δεν έπρεπε να τα μετατρέπουν σε αέριο...στα 1500 γινόταν με κιτ που ήταν σύνθεση της daihatsu
Είχε ένας φίλος και είχε πάρει τη μηχανή στα χέρια από το αέριο
Το θέμα είναι να σε έβγαζε εκεί που πήγαινες και να μην σε τραβάει αλλοςΕμένα πριν μου το κλέψουν το είχα μετατρέψει και είχα κάνει γύρω στα 20000 χιλιόμετρα...μέχρι τότε δεν είχα θέμα...είναι και πως θα κάτσει πολλές φορές με αυτές τις μετατροπές...το καλύτερο είναι να μην το πειράξει κανείς σίγουρα...αλλά....
Για αυτό το vitara είναι πολύ καλύτερο. Τζιπ χωρίς αργά δεν είναι τζιπ για μέναΤο θέμα είναι να σε έβγαζε εκεί που πήγαινες και να μην σε τραβάει αλλος
Αυτό λέω και γω χωρίς αργά δεν είναι τζιπ τα αργά με έχουν βοηθήσει παντούΓια αυτό το vitara είναι πολύ καλύτερο. Τζιπ χωρίς αργά δεν είναι τζιπ για μένα
Για πίσω να υποθέσω ότι μιλάς.Άξονες vs ψαλίδια.+ -
Νομίζω το 2001 υπήρχε το πρώτο το στενό ,σωστός ;Το παλιό λες η το δεύτερο ; Εγώ έχω το 2 1500 και για το 2 εάν σε ενδιαφέρει σου λέω ότι θες
Εχω jimny του 2007,τι θες να μαθεις;Υπάρχει κάποιος που να έχει Suzuki Jimny από το 2005 και μετά είτε πετρέλαιο είτε βενζίνη και να το χρησιμοποιεί για καθημερινό αυτοκίνητο πέρα από τις off - road ασχολίες? Να μου πει 2 3 πραγματάκια που ψάχνομαι για κατανάλωση και κυκλοφορία πετρελαίου σε πόλη (θεσσαλονικη).
Μπα... για κανά χιονάκι κανα δυό πόντους καλό είναι.Στο βουνό θα σκορπίσει.Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση αλλά και για το κυνήγι πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει στο βουνό;
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2004&month=8&issue=343&cat=Γνωριμίες&number=10051
οπου θελεις πας αρκει να προσεχεις να μην βρει απο κατω .Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση αλλά και για το κυνήγι πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει στο βουνό;
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2004&month=8&issue=343&cat=Γνωριμίες&number=10051
Ευχαριστώ για την απάντηση, κατά βάση θέλω να μάθω πόσο είναι η κατανάλωση του σε καθημερινή χρήση με νορμάλ ταχύτητες? Βενζίνη έχεις?Εχω jimny του 2007,τι θες να μαθεις;
Καλημέρα φίλε, το έχω κι εγώ από το 2006. Βενζίνη. Εμένα μου καίει γύρω στα 8 - 8,5 λίτρα/100χλμ. σε μικτή χρήση. Δεν το έχω μετρήσει σε διαδρομές αποκλειστικά εντός πόλης, ή μόνο εκτός πόλης. Συντηρητική οδήγηση και νορμάλ ταχύτητες.Ευχαριστώ για την απάντηση, κατά βάση θέλω να μάθω πόσο είναι η κατανάλωση του σε καθημερινή χρήση με νορμάλ ταχύτητες? Βενζίνη έχεις?
Σε ευχαριστώ, γιατί θέλω να πάρω ένα βενζίνη 2007 μοντέλο για μικτή χρήση εντός πόλης 20χλμ την μέρα και κάθε Σ.Κ περίπου στα 220χλμ συνολικά. Οπότε θα έχω περίπου ένα κύκλο 1200χλμ τον μήνα και θέλω να υπολογίζω τα κόστη,Καλημέρα φίλε, το έχω κι εγώ από το 2006. Βενζίνη. Εμένα μου καίει γύρω στα 8 - 8,5 λίτρα/100χλμ. σε μικτή χρήση. Δεν το έχω μετρήσει σε διαδρομές αποκλειστικά εντός πόλης, ή μόνο εκτός πόλης. Συντηρητική οδήγηση και νορμάλ ταχύτητες.
Τα πρώτα χρόνια με τα μαμά λάστιχα έκαιγε γύρω στα 7,5. Μόλις έβαλα Yokohama geolandar ανέβηκε στα 8,5+ ... Τώρα κανα 7μηνο έχω τα Michelin Latitude cross, το έχω μέτρήσει 3-4 φορές και είναι εκεί γύρω στα 8 - 8,2 λίτρα/100χλμ .
Η τετρακινηση του είναι από τις καλυτερες που υπαρχουν σε χιονι και λασπη απλα δεν παιζεται!Τωρα στο βουνο λογω διπλων ψαλιδιων ισως είναι κριμα να το σπασεις.κατά τα αλλα το αυτοκινητο δεν υπαρχει οδηγικα .Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση αλλά και για το κυνήγι πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει στο βουνό;