Έχω το καινούργιο duster 1,5 πετρέλαιο 4x4 εδώ κ 7 μήνες κ έχω κάνει 10.000 Χλμ... Ή αλήθεια είναι ότι είμαι παραπάνω ενθουσιασμένος από ότι περίμενα... Ροπή κ δύναμη υπεραρκετά για τον όγκο του αυτοκινήτου, τέτοια που σε κάνουν να έχεις το ποδι μόνιμα εκεί που ανοίγει η τουρμπίνα κ να παίζεις...
Κατανάλωση μικτή πραγματική μόνο με φουλαρισματα κ διανυθεντα χιλιόμετρα με αρκετά βαρύ πόδι κ τα μισά χιλιόμετρα με αιρκοντίσιον στα 6,5 λίτρα...
Οι σχέσεις του είνσι κοντές, ξεκινάς με δευτερα κ έχουν πολύ δύναμη αλλά η 6η βγάζει 120 χλμ στις 2300 στροφές κ άρα στο ταξίδι εχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από ότι θα περίμενε κανείς με 6ταχυτο σασμάν... Αν κινήσε σε δρόμους μικρότερους με ταχύτητες μέχρι 100 χλμ είναι πολύ οικονομικό κ πραγματικά πυραυλακι...
Οι χώροι του είνσι πολύ καλοί για ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι...
Τα πλαστικά του κ τα φινίρισματα είναι λίγο φτηνιαρικα αν είναι κάτι που σε ενοχλεί αυτό κ κάποιοι αναφέρουν ότι τρίζουν μετά από αρκετά χιλιόμετρα...
Το καινούργιο duster έχει πολλά ηλεκτρονικά, με όλα τα θετικά κ αρνητικά που έχει αυτό κ τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν...
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου γιατί κανείς πολύ ωραίο ταξίδι κ έχεις πολύ καλές δυνατότητες εκτός δρόμου...
Ελπίζω να βοήθησα...