Το βελτιστο να ειχα ενα feroza για δευτερο να κανω τα κυνήγια μου!....αλλα μας τα τρωνε τα φυσιγγιαΕίχα ένα φεροζα και τώρα έχω ένα εξάμηνο πήρα jimni
Το βελτιστο να ειχα ενα feroza για δευτερο να κανω τα κυνήγια μου!....αλλα μας τα τρωνε τα φυσιγγιαΕίχα ένα φεροζα και τώρα έχω ένα εξάμηνο πήρα jimni
Καλό και δυνατό εργαλείο στο βουνό
Το βελτιστο να ειχα ενα feroza για δευτερο να κανω τα κυνήγια μου!....αλλα μας τα τρωνε τα φυσιγγια
Τα λες πολύ καλά. Για αυτό και εγώ μετά από 18 και βάλε χρόνια ενασχόλησης με το off road αγόρασα το new grand Vitara, που λόγω ψαλιδιών και όχι αξόνων ταξιδεύει σαν ιχ και όταν έρθει η δύσκολη κουμπονω τα αργά και σε συνδυασμό με το κατάλληλο λάστιχο οργώνει. Βέβαια έχω κάνει δουλειά και στις αναρτήσεις για τα κρεμασματατο δυσκολότερο όλων κύριοι είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα σε πάει ξεκούραστα ταξίδι και στην συνέχεια θα σε οδηγήσει αφοβα μέχρι τον μπεκατσότοπο σε σοβαρές off road διαδρομές. Δυστυχώς κάπου θα πρέπει να γίνουν εκπτώσεις.
Μιλάς σωστάΈνα αμάξι που να τα κάνει όλα τέλεια δεν υπάρχει. Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες και τη χρήση που το προορίζει, ανάλογα και τι θέλει να θυσιάσει ή να προτιμήσει, κάνει τις επιλογές του.
Από feroza ενός φίλου έχω δει τρελά πράγματαΕίχα ένα φεροζα και τώρα έχω ένα εξάμηνο πήρα jimni
Ωραία Πανο.Και τα δύο στην φάση τους, γίνονται πολεμικά. Καλά τιμόνια λοιπόνΕίχα ένα φεροζα και τώρα έχω ένα εξάμηνο πήρα jimni
Όπως το λες τρέλα πράγματαΑπό feroza ενός φίλου έχω δει τρελά πράγματα
Ευχαριστώ πολύΩραία Πανο.Και τα δύο στην φάση τους, γίνονται πολεμικά. Καλά τιμόνια λοιπόν
Παναγιώτη στο κυνήγι ήταν light καταστάσεις ο τύπος το είχε και για την δουλειά πήγαινε σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας συντήρησηΌπως το λες τρέλα πράγματα
εχει αργα το νεο vitara?Τα λες πολύ καλά. Για αυτό και εγώ μετά από 18 και βάλε χρόνια ενασχόλησης με το off road αγόρασα το new grand Vitara, που λόγω ψαλιδιών και όχι αξόνων ταξιδεύει σαν ιχ και όταν έρθει η δύσκολη κουμπονω τα αργά και σε συνδυασμό με το κατάλληλο λάστιχο οργώνει. Βέβαια έχω κάνει δουλειά και στις αναρτήσεις για τα κρεμασματα
Το νεο βιτάρα NEW VITARA (2015-2020) δεν έχει αργά. Εχει μονο κλείδωμα τετρακίνηση. Αυτό που λέει ο φίλος είναι το προηγουμενο μοντέλο που λεγόταν NEW GRAND VITARA (2005-2014) και έχει αργά. Αν δεν κανω λάθος.εχει αργα το νεο vitara?
εχει αργα το νεο vitara?
Παιδιά New grand Vitara . Μην μπερδεύεται το new VITARAΤο νεο βιτάρα NEW VITARA (2015-2020) δεν έχει αργά. Εχει μονο κλείδωμα τετρακίνηση. Αυτό που λέει ο φίλος είναι το προηγουμενο μοντέλο που λεγόταν NEW GRAND VITARA (2005-2014) και έχει αργά. Αν δεν κανω λάθος.