Καλώς ήρθες....Καλησπέρα στην παρέα !
Παναγιώτης από Αθήνα εδώ - τα κυνήγια μου κυρίως τσίχλα μπεκατσα και λίγο ορτύκι στις αρχές - Καλώς σας βρήκα !!!
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!Καλησπέρα στην παρέα !
Παναγιώτης από Αθήνα εδώ - τα κυνήγια μου κυρίως τσίχλα μπεκατσα και λίγο ορτύκι στις αρχές - Καλώς σας βρήκα !!!
Καλώς ήρθες Παναγιώτη.Καλησπέρα στην παρέα !
Αρης απο Καλαμάτα?? Ωχ κι αλλος σπεσιαλιστας.χαχαχα.καλώς ήρθες στη παρεαΓεια σας!! ειμαι ο Άρης απο Καλαμάτα 25 ετων, φετος θα ειναι η πρώτη μου χρονια ως κυνηγός και θα ξεκινήσω με το κυνήγι της τσιχλας. Καλώς σας βρηκα!!
μακαρι να γινω και εγω μια μερα...!! χαχα ευχαριστώΑρης απο Καλαμάτα?? Ωχ κι αλλος σπεσιαλιστας.χαχαχα.καλώς ήρθες στη παρεα
Οκ ευχαριστώΠαναγιώτη και Άρη καλώς ήρθατε στην παρέα μας.
Σταύρο οκ διεγράφη το σταυρος69.
Καλώς μας ήρθες Άρη!καλά κάνεις και ξεκινάς με την τσίχλα που είναι πολυπληθές θήραμα και θα έχεις αρκετές συναντήσεις... αργότερα προχωράς και σε άλλα!Γεια σας!! ειμαι ο Άρης απο Καλαμάτα 25 ετων, φετος θα ειναι η πρώτη μου χρονια ως κυνηγός και θα ξεκινήσω με το κυνήγι της τσιχλας. Καλώς σας βρηκα!!
απο οτι ξερω η τσιχλα ειναι το καλυτερο σχολείο για να εξοικειωθω με την καραμπίναΚαλώς μας ήρθες Άρη!καλά κάνεις και ξεκινάς με την τσίχλα που είναι πολυπληθές θήραμα και θα έχεις αρκετές συναντήσεις... αργότερα προχωράς και σε άλλα!
Ίσως το καλύτερο( σκοπευτήριο), είτε περπατητο είτε καρτέρι μικρός στόχος, γρήγορος με εναλλαγές πεταγματων. Από τα μόνα κυνηγια που θα ρίξεις πολλές βολές, πολλές επωμισεις, δοκιμές φυσιγγιων, τι άλλο να πεις σου προσφέρει τα πάντα.απο οτι ξερω η τσιχλα ειναι το καλυτερο σχολείο για να εξοικειωθω με την καραμπίνα