Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες
Για σας ναμαι και εγώ ο Γιάννης νέος κυνηγός σε μια γουρουνοπαρεα απο Κατερίνη φέτος για δεύτερη χρόνια στο κυνήγι καλή χρονια και χωρίς ατυχήματα .
Γιάννη , ΠαντελήΚαλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης
Παντελή καλή διαμονήΚαλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης
Καιρός ήταν...Γεια σου Διαμαντή!Καλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.
καλώς ήλθες αδερφέ καλή διαμονήΚαλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.
ΠτσουλέαΚαλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.
Για σας ναμαι και εγώ ο Γιάννης νέος κυνηγός σε μια γουρουνοπαρεα απο Κατερίνη φέτος για δεύτερη χρόνια στο κυνήγι καλή χρονια και χωρίς ατυχήματα .
Καλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης
Καλώς ήρθατεΚαλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης
Παντελή , καλά ποσταρίσματα φίλε.Είμαι ο Παντελής από Κύπρο, αποκλειστικά φτερωτό με ιδιαίτερη αγάπη στην φάσσα.