Καλως ηρθες Παντελη...
Καλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή
κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.
Καλώς όρισες φίλε Παντελή.Καλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης
Παντελή καλώς όρισες και μην ακους τους ανώμαλους που σου λενε για γκομενάκια για γκουρού.Είμαι ο Παντελής από Κύπρο, αποκλειστικά φτερωτό με ιδιαίτερη αγάπη στην φάσσα.
Καλώς ήρθατε...Για σας ναμαι και εγώ ο Γιάννης νέος κυνηγός σε μια γουρουνοπαρεα απο Κατερίνη φέτος για δεύτερη χρόνια στο κυνήγι καλή χρονια και χωρίς ατυχήματα .
Περιμένουμε πως και πως!!!! Ούτε όταν ήταν να απολυθούμε από φαντάροι τόση ανυπομονησίαΚαλώς ήρθες Σταύρο! !!
Η μέρες του λαγού πλησιάζουν..
Καλώς ήλθες Παντελή.Είμαι ο Παντελής από Κύπρο, αποκλειστικά φτερωτό με ιδιαίτερη αγάπη στην φάσσα.
Καλώς ήλθες Σταύρο.Άντε να μαζευόμαστε λίγο οι Θεσσαλονικείς...Καλησπέρα παιδιά, Σταύρος από Θεσσαλονίκη. Πάθος μου το κυνήγι λαγού.....
Καλησπέρα παιδιά, Σταύρος από Θεσσαλονίκη. Πάθος μου το κυνήγι λαγού.....
Καλως ηρθες Σταυρο καλη διαμονηΚαλησπέρα παιδιά, Σταύρος από Θεσσαλονίκη. Πάθος μου το κυνήγι λαγού.....
Kαλως ηρθες Παντελή καλη διαμονηΕίμαι ο Παντελής από Κύπρο, αποκλειστικά φτερωτό με ιδιαίτερη αγάπη στην φάσσα.
ΠατριδααααααααααααααΚαλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.