To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για σου Konstantinos απο την ΚΑΣΟ που έχεις τον καλό μου συνέταιρο και φίλο Ματθεο Χαλκιαδη πλέον τα καλοκαίρια στο νησι .✋
Λοιπώ από το νησί κάποια χρόνια και δεν μου λέει κάτι το ονομα, πέρσι ήμουνα τέτοια εποχή κάτω αλλά οι παραθεριστες την κανουν μετά τον δεκαπενταυγουστο,πάντως χαίρομαι που σε γνώρισα έστω και από δω.

Για σας ναμαι και εγώ ο Γιάννης νέος κυνηγός σε μια γουρουνοπαρεα απο Κατερίνη φέτος για δεύτερη χρόνια στο κυνήγι καλή χρονια και χωρίς ατυχήματα .
Καλησπέρα παρέα κι απο εμένα,χαίρομαι που βρήκα ένα χώρο που με εκφράζει.αγαπω πολυ το κηνυγι εδω κ πολλα χρονια.ειμαι απο Τρίκαλα κ μένω Αγια Βαρβαρα.ωπα συγνώμη ξέχασα το όνομα,Παντελης

καλως ηρθατε παιδες!!!.well done.

Καλησπερίζω τους παλιούς πτσούλες(που λένε στο χωριό μου) και τους νέους φίλους,καλό μήνα,καλή κυνηγετική χρονιά να έχουμε όλοι,με ασφάλεια και υγεία.
Είμαι ο Παντελής από Κύπρο, αποκλειστικά φτερωτό με ιδιαίτερη αγάπη στην φάσσα.

καλως τον διαμαντη και τον παντελη.. .welcome.

Καλώς μας ήρθατε όλα τα νέα μέλη και καλά ποσταρίσματα να έχειτε! Θα μου επιτρέψετε ένα πιο ιδιαίτερο καλωσόρισμα στο Διαμαντή με τον οποίο έχουμε πάει και παρέα στο βουνό και ελπίζω να ξαναπάμε και φέτος!

Καλωςορισατε Γιαννη κ Παντελή.
Ο Μαστερ ο Παντελης είναι αγαπητός φιλος άριστος φασσας κ ψαροντουφεκας.
καλώς όρισες λεβεντη μου.
Διαμαντη καλωςηρθες φιλε.
Σταυρο λαγα επιτελους να μεγαλώνει η παρέα τιυ λαγού.
Περιμενω τα νεα σου στην εναρξη για τι σε εμας αργει.
καλα ποσταρισματα παιδες.
ελπιζω να μην ξεχάσα κανενα πισω :-D .welcome.
Γειά σου λεβέντη Χρύσανθε!!!! τι κάνει βρε ο Λεωνίδας; δώστου χαιρετίσματα πολλά και θα χαρώ να τα ξαναπούμε πάλι....

Καλως ηρθες Σταυρο καλη διαμονη .welcome.
Υπομονη πλησιαζουν οι ημερες μας .hunter.

Kαλως ηρθες Παντελή καλη διαμονη .welcome.

Πατριδαααααααααααααα .well done. .welcome.
ελα πατριωτάκι μου,σε ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά

Καλώς μας ήρθατε όλα τα νέα μέλη και καλά ποσταρίσματα να έχειτε! Θα μου επιτρέψετε ένα πιο ιδιαίτερο καλωσόρισμα στο Διαμαντή με τον οποίο έχουμε πάει και παρέα στο βουνό και ελπίζω να ξαναπάμε και φέτος!
Να'σαι καλά καλέ μου φίλε.Βεβαίως και θα ξαναπάμε στο βουνό και θα φέρω και το σκυλί μαζί,να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.

Ο Λεωνιδας δεν ξερω εχει καιρο να μιλησουμε και δεν εχω ουτε το κινητο του.
Δεν τον ειδα να γραφει για την φασσα που χαμε και την εναρξη στις 23/8/2015 και να σου πω την αληθεια ανυσηχω λιγο γιατι για την φασσα τρελαινετε.

είμαι ο βαγγελης απο αθηνα και πηγαίνω διακοπές στην Καρύστο. θέλω και εγώ με τη σειρά μου να πω Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site. μου αρεσει πολύ το ορτύκι και η τσίχλα που της έχω και μια μικρή αδυναμια

Last edited:
είμαι ο βαγγελης απο αθηνα και πηγαίνω διακοπές στην Καρύστο. θέλω και εγώ με τη σειρά μου να πω Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site. μου αρεση πολύ το ορτύκι και η τσίχλα που της έχω και μια μικρή αδυναμια
.welcome1.

είμαι ο βαγγελης απο αθηνα και πηγαίνω διακοπές στην Καρύστο. θέλω και εγώ με τη σειρά μου να πω Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site. μου αρεση πολύ το ορτύκι και η τσίχλα που της έχω και μια μικρή αδυναμια
Γεια σου Συντροφε Βαγγελη .well done.
Καλη διαμονη .welcome.

καλως ηρθες βαγγελη στην παρεα μας..well done.

Καλώς ήρθες Βαγγέλη! Την κίχλα πολλοί αγάπησαν...

Status
Not open for further replies.
Back