Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΕίμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΕίμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
όταν το είχα τοποθετηση κανονικα δεν ειχε περιθωριο η mount rail 20moal που ειχε το οπλο ωστε να ερθει πισω η διοπτρα και να ταιριαξει στο ματι. Εβγαινε κοντα στους 2 ποντους εκτος της mount rail και αναγκαστηκα να το τοποθετησω αναποδα ετσι ωστε να ειναι μεσα στα περιθωρια της mount rail. Αν ηταν ποιο μακρια η διοπτρα σαφως και θα το τοποθετουσα οπως λετε.Καλώς ήρθατε κύριε Πέτρο , να σας κάνω μια ερώτηση , για ποιο λόγο το cantilever το έχετε τοποθετήσει ανάποδα ;
Απο οτι καταλαβαίνω δηλαδή ειναι θέμα eye relief της διόπτρας ... δεν πιστεύω ότι το rail αλλάζει κάτι κύριε Πέτρο .όταν το είχα τοποθετηση κανονικα δεν ειχε περιθωριο η mount rail 20moal που ειχε το οπλο ωστε να ερθει πισω η διοπτρα και να ταιριαξει στο ματι. Εβγαινε κοντα στους 2 ποντους εκτος της mount rail και αναγκαστηκα να το τοποθετησω αναποδα ετσι ωστε να ειναι μεσα στα περιθωρια της mount rail. Αν ηταν ποιο μακρια η διοπτρα σαφως και θα το τοποθετουσα οπως λετε.
στην αρχη βιδωσα την διοπτρα στην βαση της και μετα διοπτρα και βαση την βαζω να πατησει πανω στην ριγα στηριξης του τουφεκιου.Απο οτι καταλαβαίνω δηλαδή ειναι θέμα eye relief της διόπτρας ... δεν πιστεύω ότι το rail αλλάζει κάτι κύριε Πέτρο .
Είμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Καλημέρα είμαι ο Δημήτρης από Μονεμβασια κυνηγάω φτερωτά θήραμα χωρίς σκύλο με αδυναμία στα υδρόβια, έχω μια benelli crio ένα browning B725 και μια benelli sbe3 best.
Ευχαριστώ πολύ.Καλως ηρθες Δημητρη!!! Καλη διαμονη σου ευχομαι.... και παντα με υγεια !!!
Καλώς ήρθες!Καλημέρα είμαι ο Δημήτρης από Μονεμβασια κυνηγάω φτερωτά θήραμα χωρίς σκύλο με αδυναμία στα υδρόβια, έχω μια benelli crio ένα browning B725 και μια benelli sbe3 best.
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλημέρα είμαι ο Δημήτρης από Μονεμβασια κυνηγάω φτερωτά θήραμα χωρίς σκύλο με αδυναμία στα υδρόβια, έχω μια benelli crio ένα browning B725 και μια benelli sbe3 best.
Δημητρη καλως ηλθες....Καλημέρα είμαι ο Δημήτρης από Μονεμβασια κυνηγάω φτερωτά θήραμα χωρίς σκύλο με αδυναμία στα υδρόβια, έχω μια benelli crio ένα browning B725 και μια benelli sbe3 best.
Καλώς ήρθες Βασίλη!Καλημέρα στην παρέα , ονομάζομαι Βασίλης είμαι 52 ετών από το Χαιδάρι , ασχολούμαι βασικά με το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων , ειδικότερα με το περπατητό της τσίχλας , εδώ και πολλά χρόνια , κυνηγάω με benelli Raffaello power bore και με benelli black eagle .
Βασίλη καλως ηρθες!!!!Καλημέρα στην παρέα , ονομάζομαι Βασίλης είμαι 52 ετών από το Χαιδάρι , ασχολούμαι βασικά με το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων , ειδικότερα με το περπατητό της τσίχλας , εδώ και πολλά χρόνια , κυνηγάω με benelli Raffaello power bore και με benelli black eagle .
Καλώς ήρθες!Καλημέρα στην παρέα , ονομάζομαι Βασίλης είμαι 52 ετών από το Χαιδάρι , ασχολούμαι βασικά με το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων , ειδικότερα με το περπατητό της τσίχλας , εδώ και πολλά χρόνια , κυνηγάω με benelli Raffaello power bore και με benelli black eagle .
Καλημέρα στην παρέα , ονομάζομαι Βασίλης είμαι 52 ετών από το Χαιδάρι , ασχολούμαι βασικά με το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων , ειδικότερα με το περπατητό της τσίχλας , εδώ και πολλά χρόνια , κυνηγάω με benelli Raffaello power bore και με benelli black eagle .
Βασιλη και Δημητρη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλημέρα είμαι ο Δημήτρης από Μονεμβασια κυνηγάω φτερωτά θήραμα χωρίς σκύλο με αδυναμία στα υδρόβια, έχω μια benelli crio ένα browning B725 και μια benelli sbe3 best.
Σιδερο κανονικο...και μία baikal mp 153.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κιλκίς και κυνηγάω φτερωτά θηράματα, έχω μία Βenelli vinci και μία baikal mp 153.