ναι παω και πινω καφέ.
ναι παω και πινω καφέ.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα καλώς σας βρήκα...
Είμαι ο Γιώργος από φθοιωτιδα
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα καλώς σας βρήκα...
Καλώς ήρθες!Καλημέρα.
Με λένε Θόδωρα και είμαι Αθηναίος που τα τελευταία χρόνια ζω κ εργάζομαι Ζάκυνθο.
Αεκτζής , έμαθα ψάρεμα στο νησί και τώρα είμαι έτοιμος για το πρώτο μου αεροβόλο.
Είμαι τρελλαμένος με σκοποβολή.
Δεν είχα πιάσει ποτέ όπλο στα χέρια μου , δε μου αρεσαν ποτέ τα όπλα - με φόβιζαν.
Μια μέρα μαζευτηκαν τα παιδιά του χωριού να ρίξουν σμπάρα με τις καραμπίνες σε πήλινα με μηχάνημα.
Μου δώσανε και μένα να ρίξω και έπαθα κοκομπλόκο.. Έχω μουρλαθεί έκτοτε.
Καλησπέρα καλώς σας βρήκα...
Καλημέρα.
Με λένε Θόδωρα και είμαι Αθηναίος που τα τελευταία χρόνια ζω κ εργάζομαι Ζάκυνθο.
Αεκτζής , έμαθα ψάρεμα στο νησί και τώρα είμαι έτοιμος για το πρώτο μου αεροβόλο.
Είμαι τρελλαμένος με σκοποβολή.
Δεν είχα πιάσει ποτέ όπλο στα χέρια μου , δε μου αρεσαν ποτέ τα όπλα - με φόβιζαν.
Μια μέρα μαζευτηκαν τα παιδιά του χωριού να ρίξουν σμπάρα με τις καραμπίνες σε πήλινα με μηχάνημα.
Μου δώσανε και μένα να ρίξω και έπαθα κοκομπλόκο.. Έχω μουρλαθεί έκτοτε.
Καλως σας βρήκα ΝικόλαΚαλως ηρθες στην παρεα μας Θοδωρα !!!
Καλώς τον Στέλιο!!Καλησπέρα καλώς σας βρηκα
Καλώς ήρθες Στέλιο!Καλησπέρα καλώς σας βρηκα
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Είμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Ρε καλώς τον Εύελπι , τον γείτονα !Είμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Καλως ηλθες Δημητρη..!!Είμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Καλώς ήρθες!Είμαι ο Δημήτρης. Μένω Αθήνα, κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων. Κυνηγάω τριχωτό κυρίως, πάντα με την αξιοπιστη Benelli Supersport.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Καλώς ήρθατε κύριε Πέτρο , να σας κάνω μια ερώτηση , για ποιο λόγο το cantilever το έχετε τοποθετήσει ανάποδα ;