Καλώς τον!!Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κιλκίς και κυνηγάω φτερωτά θηράματα, έχω μία Βenelli vinci και μία baikal mp 153.
Καλώς τον!!Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κιλκίς και κυνηγάω φτερωτά θηράματα, έχω μία Βenelli vinci και μία baikal mp 153.
Τι...;;;Καλώς τον!!
Καλώς ήρθες!Χαιρετώ την ομάδα...κυνηγάω στο νομό Αχαΐας στο κυνήγι αγριόχοιρου..
Έχω μια benelli m2 sp..
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!Χαιρετώ την ομάδα...κυνηγάω στο νομό Αχαΐας στο κυνήγι αγριόχοιρου..
Έχω μια benelli m2 sp..
Καλώς ήρθες Άλεξ.Καλησπερα.
Ειμαι ο Αλεξ.
Μου αρεσουν τα οπλα,
κυνηγαω περιστασιακα (πιο πολυ η επαφη με την φυση μου αρεσει),
μου αρεσει η σκοποβολη (δεν εχω γραφτει ακομα σε συλλογο).
Εχω :
Browning B80 SL,
Remington 1100 Sporting 410,
Saiga 410,
και τα αεροβολα μου.
Χαιρετώ την ομάδα...κυνηγάω στο νομό Αχαΐας στο κυνήγι αγριόχοιρου..
Έχω μια benelli m2 sp..
Κωνσταντινε και Αλεξ καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπερα.
Ειμαι ο Αλεξ.
Μου αρεσουν τα οπλα,
κυνηγαω περιστασιακα (πιο πολυ η επαφη με την φυση μου αρεσει),
μου αρεσει η σκοποβολη (δεν εχω γραφτει ακομα σε συλλογο).
Εχω :
Browning B80 SL,
Remington 1100 Sporting 410,
Saiga 410,
και τα αεροβολα μου.
Κωστη καλως ηλθες..Χαιρετώ την ομάδα...κυνηγάω στο νομό Αχαΐας στο κυνήγι αγριόχοιρου..
Έχω μια benelli m2 sp..
Καλως ηλθες στην ομαδα μας Ευθύμη...καλη διαμονή..Καλησπέρα σε όλους απο Νάξο!
Ολυμπιακός...;;;;Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Είμαι ο Βαγγέλης από Πειραιά και ασχολούμαι με σκοποβολή με αεροβόλο.
Πρόεδρε…. Εσυ?Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Είμαι ο Βαγγέλης από Πειραιά και ασχολούμαι με σκοποβολή με αεροβόλο.
Καλωσηρθες Λευτέρη, έχω κυνηγήσει στην Κω με τους ωραίους περδικότοπους και σου εύχομαι να κερδίσεις γνώσεις από την παρέα μας και να μοιραστείς μαζί μας τα όπλα που κυνηγάς και τις γνώσεις σου στην ιδιογόμωση.Καλησπέρα σας από την όμορφη κω!!! Κυνηγάω με σκυλιά Φέρμας και ασχολουμε με την ιδιογομωση
Λευτέρη καλωσήρθες στην παρέα.Καλησπέρα σας από την όμορφη κω!!! Κυνηγάω με σκυλιά Φέρμας και ασχολουμε με την ιδιογομωση
Βρε καλώς το, το παιδί απο τα ξένααααα...Καλησπέρα σας από την όμορφη κω!!! Κυνηγάω με σκυλιά Φέρμας και ασχολουμε με την ιδιογομωση
Καλώς ήρθες Λευτέρη!Καλησπέρα σας από την όμορφη κω!!! Κυνηγάω με σκυλιά Φέρμας και ασχολουμε με την ιδιογομωση
Καλώς ήρθες Πάρη!Άντε να πούμε δυο λόγια. Είμαι ο Πάρης κι είμαι καλά. Κυνηγάω,σχεδόν αποκλειστικά ,λαγό όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος και ψαρεύω όσο μου το επιτρέπει η τιμή της βενζίνης .Με κάποια παιδιά γνωριζόμαστε από άλλα φόρουμ και θα τα λέμε κι εδώ.Ευχαριστω για τη φιλοξενία..