Καλησπερα! Ειμαι ο γιωργος , καταγομαι απο ευβοια και ειμαι 20 χρονων . ειμαι παθιασμενος με το κυνηγι της μπεκατσας και φανατικος οπαδος των breda!
Καλως ηρθες Γιωργο καλη διαμονηΚαλησπερα! Ειμαι ο γιωργος , καταγομαι απο ευβοια και ειμαι 20 χρονων . ειμαι παθιασμενος με το κυνηγι της μπεκατσας και φανατικος οπαδος των breda!
Καλησπερα! Ειμαι ο γιωργος , καταγομαι απο ευβοια και ειμαι 20 χρονων . ειμαι παθιασμενος με το κυνηγι της μπεκατσας και φανατικος οπαδος των breda!
Καλως τον Παναγιωτη καλη διαμονηΓεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!
Παναγιώτης διαβάζω, Πάτρα διαβάζω, μαχητικό βλέπω στο avatar, πες μου ότι έχεις και setter για να καταλάβω ...Γεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!