To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ νόμιμου και αυτού που θα έπερεπε να είναι, μερικές φορές είναι τόσο λεπτές, που δύσκολα διακρίνονται.Καλώς η κακώς πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμιμο και να παλέψουμε iγια τις οποίες διορθώσεις νομίζουμε οτι πρέπει να γίνουν.Αλλά .....
Άποψη έχουμε σίγουρα Αρη και μάλιστα εμπεριστατωμένη οπως αναφέρει και ο Αρης .Το θέμα είναι που την καταθέτουμε και απο ποιους θα ληφθεί υπόψιν.
Νομίζετε οτι όπως έχουν τα πράγματα ,μπορεί να γίνει κάτι με την πλειοψηφία των συλλόγων να λειτουργούν όπως λειτουργούν και με μια ομοσπονδία ...."πέρα βρέχει "
Βέβαια θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα και καλώς ,ότι φταίμε εμεις οι ίδιοι που δεν συμμετέχουμε και αφήνουμε την τύχη μας όσο και την τύχη του κυνηγίου, σε καρεκλοκένταυρους .

Last edited:
Ή αλήθεια είναι ότι ίσως φταίμε και εμεις που δεν συμμετέχουμε όσο πρεπει στα κοινά
Όμως υπάρχει και ένας σοβαρός λόγος της απουσίας μας
Οι καρεκλοκενταυροι που λεει και ο Δημητρης της Ηγεσίας μας που πάντα πηγαίνουν με την όπισθεν όταν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας
Να συμμετέχω λοιπόν ενεργά και στις δενδροφυτεύσεις και στην συττιση των θηραμάτων και στον εμπλουτισμό της πανίδας
Εεε και ?
Όταν κάθε χρόνο έχουμε τις ίδιες μορφές να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε Υπουργό χωρίς να απαιτήσουν τα αυτονόητα
ποιο θα είναι το κέρδος ?
Δεν απαιτούν Κύριοι ποτέ δεν το έκαναν
Καλές είναι και οι μελέτες και οι συλλήψεις των λαθροθηρων κτλ δεν είπε κανείς το αντίθετο
Εδώ όμως χρειάζεται πιγμη και θρασος να απαιτήσεις να διεκδικήσεις όχι να κάθεσαι να χαιρετας τον κάθε Υπουργό στις εκθέσεις μπας και σε πάρει με καλό μάτι και αλλάξει γνώμη για εσένα

Κώστα για μένα το θέμα της συμμετοχής είναι το βασικότερο για την τύχη του κυνηγίου αλλά και σε γενικότερο επίπεδι που αφορά την πολιτική και τις τύχες μας.
Αν εμεις που έχουμε άλλο τρόπο σκέψης και βλέπουμε τα πράγμα απο άλλη γωνία συμμετείχαμε ,δεν θα υπήρχαν αυτοί τους οποίους αναθεματίζουμε γιατί πολύ απλά θα παίρναμε εμείς,οι περισσότεροι , τα ηνία.
Σίγουρα με το να συμμετέχω μόνο σε δενδροφυτεύσεις και απελευθερώσεις δεν αλλάζω τίποτα .Αυτοκοροϊδεύομαι σαν την στρουθοκάμηλο.
Θέλει τρέξιμο και προσπάθεια .Αγώνα και χάσιμο χρόνου απο πολλά άλλα.Δεν αρκει ο καναπές ,τα φόρουμ και τα καφενεία.Αυτά εξυπηρετουν τους σκοπούς άλλων και μεις αναλωνόμαστε σε μαλ....ς

Δεν το παιζω παρθενα μαρια , αλλα για να απογορευεται υπαρχει λογος , οπως και αν επιτρεπονταν , παλι καποιος λογος θα υπηρχε.
Τωρα αν ειναι σωστω το ενα η το αλλο , δεν θα το κρινω ειμαι πολυ λιγος..
Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ νόμιμου και αυτού που θα έπερεπε να είναι μερικές φορές είναι τόσο λεπτές που δύσκολα διακρίνονται.Καλώς η κακώς πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμιμο και να παλέψουμε οποιες διορθώσεις νομίζουμε οτι πρέπει να γίνουν.Αλλά .....
Άποψη έχουμε σίγουρα Αρη και μάλιστα εμπεριστατωμένη οπως αναφέρει και ο Αρης .Το θέμα είναι που την καταθέτουμε και απο ποιους θα ληφθεί υπόψιν.
Νομίζετε οτι όπως έχουν τα πράγματα μπορεί να γίνει κάτι με την πλειοψηφία των συλλόγων να λειτουργούν όπως λειτουργούν και τ μια ομοσπονδία ...."πέρα βρέχει "
Βέβαια θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα και καλώς ,ότι φταίμε εμεις οι ίδιοι ποου δεν συμμετέχουμε και αφ΄ηνουμε την τυχη μας όσο και την τύχη του κυνηγίου σε καρεκλοκένταυρους .
Το σωστοτερο εναι αυτο που ειπες δημητρη χωρις δουλεια και εμπεριστατωμενες ερευνες και πρωτοβουλιες απο τους συλλογους και ομοσπονδια
ωστε να πεισει ολους τους εκαστοτε και καλα ειδημονες ( φυσιολατρες- οικολογους ) λες και ο κυνηγος δεν αγαπα το φυσικο περιβαλον,( χλοριδα κ πανιδα ), το μονο που βλεπουν στο προσωπο του κυνηγου ειναι.......ο killer!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

Καλωσόρισες φίλε Offroad, αν θες γράψε ένα όνομα για να μπορούμε να μιλάμε και προσπάθησε να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
.welcome.

Status
Not open for further replies.
Back