To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλώς τον Γιάννη. Τα ίδια γούστα έχουμε αν εξαιρέσεις την φασα, όχι επειδή δεν μου αρέσει αλλά επειδή είναι δυσεύρετη.:)

γειας σας με λενε γιαννη και ειμαι απο κοζανη πλευρα και χαιρομαι που θα σας κανω παρεα μου αρεση το κυνηγι του τρυγονιου και της φασσας και του παπιου και της τσιχλας.
Καλώς ήρθες στη παρέα Γιάννη

AltairLusso ανεβα προς τα εδω και βλεπουμε αν το κοριτσια ειναι πιστα στο ραντεβους τους και φετος
Καλά τα μπασιματα αλλά αν δεν εμπλουτιζεται το κυνήγι και από ντόπιους πληθυσμους, τότε καταντάει τελείως λαχείο που είναι δύσκολο να πιάσεις στα πλαίσια μιας ολιγοημερης εξόρμησης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την κυνηγάω.
Σ'ευχαριστώ πολύ, καλή διαμονή και διασκέδαση. :)

AltairLusso σχεδων δεν τησ κυνηγω στα περασματα αλλα απο τελος Νοεμβρη και μετα και σε μερη που μπαντα ειναι το φαγητο η ξεκουραση αλλα κα η κουρνια και αυτο καθε χρονο αλλαζη με βαση τον καιρο και που ειναι η τροφη αλλα και ποσα πουλια θα μηνουν

γειας σας με λενε γιαννη και ειμαι απο κοζανη πλευρα και χαιρομαι που θα σας κανω παρεα μου αρεση το κυνηγι του τρυγονιου και της φασσας και του παπιου και της τσιχλας.
Γεια σου Γιάννη και καλώς όρισες στην παρέα.

Status
Not open for further replies.
Back