Γιάννη καλώς ήρθες στη παρέα μας.γειας σας με λενε γιαννη και ειμαι απο κοζανη πλευρα και χαιρομαι που θα σας κανω παρεα μου αρεση το κυνηγι του τρυγονιου και της φασσας και του παπιου και της τσιχλας.
Καλησπερα σε ολους.. Δημητρης απο Νεα Ιωνια, 47 χρονων.. Το φορουμ μου το συστησε ο dim63 (Δημητρης) . Εχω περιπου 3 μηνες που πηρα την πρωτη μου καραμπινα καιι εχω ξεκινησει σκοπευτηριο στην Μαλακασα, μεχρι να αρχισει η κυνηγετικη περιοδος και να βγουμε για κανενα περπατητο στην Βοιωτια.
Καλώς ήρθες Δημητρη καλή διαμονήΚαλησπερα σε ολους.. Δημητρης απο Νεα Ιωνια, 47 χρονων.. Το φορουμ μου το συστησε ο dim63 (Δημητρης) . Εχω περιπου 3 μηνες που πηρα την πρωτη μου καραμπινα καιι εχω ξεκινησει σκοπευτηριο στην Μαλακασα, μεχρι να αρχισει η κυνηγετικη περιοδος και να βγουμε για κανενα περπατητο στην Βοιωτια.
Καλησπερα σε ολους.. Δημητρης απο Νεα Ιωνια, 47 χρονων.. Το φορουμ μου το συστησε ο dim63 (Δημητρης) . Εχω περιπου 3 μηνες που πηρα την πρωτη μου καραμπινα καιι εχω ξεκινησει σκοπευτηριο στην Μαλακασα, μεχρι να αρχισει η κυνηγετικη περιοδος και να βγουμε για κανενα περπατητο στην Βοιωτια.
.buy buy..buy buy..buy buy. ....Καλησπερα σε ολους.. Δημητρης απο Νεα Ιωνια, 47 χρονων.. Το φορουμ μου το συστησε ο dim63 (Δημητρης) . Εχω περιπου 3 μηνες που πηρα την πρωτη μου καραμπινα καιι εχω ξεκινησει σκοπευτηριο στην Μαλακασα, μεχρι να αρχισει η κυνηγετικη περιοδος και να βγουμε για κανενα περπατητο στην Βοιωτια.
.lazy. φιλαράκι γιατί χτυπάς το κεφάλι σου ;.buy buy..buy buy..buy buy. ....
Γιατί σε γουστάρω ... πειράζει;.lazy. φιλαράκι γιατί χτυπάς το κεφάλι σου ;
Καλά ρε φίλε.Τότε χτύπατο κι άλλο.Γιατί σε γουστάρω ... πειράζει;
Δημητρη , εχουμε ειδικοτητα στα κοψιδια , ειδικα στις προβατινες χαχαχαΔημήτρη καλώς όρισες στην παρέα φίλε .
Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα ,θα ενημερωθείς για αρκετά πράγματα περί της κυνηγητικής δραστηριότητας και οχι μόνο και θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα.
Επίσης έχεις να φας προβατίνες και κοψίδια παντός είδους .
Καλώς ήρθες και πάλι.