Καλώς ήρθες Πάνο..
Πανο ... Υγεια και καλα ποσταρισματα...Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!
Μετά από πολύ καιρό κατάφερα & αξιώθηκα να κάνω εγγραφή!!!
Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε άλλωστε!!
Καλή συνέχεια στο καινούργιο ξεκίνημα, να είστε όλοι καλά!!!
Πάνος
Λεωνιδα καλως ορισες... Καλα ποσταρισματα, υγεια και χρονια πολλα... Θελω να σε διαψευσει... Ελπιζω δηλαδη...Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρές. Παλιά καραβάνα στα φόρα, αλλά όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω το συγκεκριμένο φόρουμ να με διαψεύσει και να πάει καλά. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Λεωνίδα χαίρομαι που είσαι κοντά μας. Καλώς Ήρθες λοιπόν και καλά ποσταρίσματα!Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρές. Παλιά καραβάνα στα φόρα, αλλά όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω το συγκεκριμένο φόρουμ να με διαψεύσει και να πάει καλά. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
καλώς όρισες Λεωνίδα καλή παραμονή πολλά ποσταρίσματαΚαλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρές. Παλιά καραβάνα στα φόρα, αλλά όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω το συγκεκριμένο φόρουμ να με διαψεύσει και να πάει καλά. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Καλώς ήρθες Doctor House... καλή παραμονή να χεις....Καλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
Ευχαριστώ τον Τζέρυ για την πολύτιμη βοήθεια του για την εγγραφή, καθώς από το κινητό μου δεν μπορούσα!
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρές. Παλιά καραβάνα στα φόρα, αλλά όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω το συγκεκριμένο φόρουμ να με διαψεύσει και να πάει καλά. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Λεωνίδα & Βασίλη.Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονήΚαλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
Ευχαριστώ τον Τζέρυ για την πολύτιμη βοήθεια του για την εγγραφή, καθώς από το κινητό μου δεν μπορούσα!
καλώς ήλθες Βασιλάκη καλή παραμονή καλά ποσταρίσματαΚαλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
καλώς ήλθες Βασιλάκη καλή παραμονή καλά ποσταρίσματα
χαίρομαι βλέπωντας την φωτό στο avatar ότι μεγάλωσες ομόρφυνες και ψήλωσες
ετσι ειναι.....Thanks guys!! :-D
Τζιμαρα ούτε στο ποδόσφαιρο δεν βλέπω κούπα εφέτος....