Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα Αντώνη!!!Χαιρετώ όλα τα μελη. Με λενε Αντωνη κ ειμαι απο Πυργο. Παρακολουθώ καιρο αυτο το φορου που είναι οτι ποιο ενεργό κ εύχομαι να παραμείνει για να μοιράζουμε τις γνώσεις μας
Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα Αντώνη!!!Χαιρετώ όλα τα μελη. Με λενε Αντωνη κ ειμαι απο Πυργο. Παρακολουθώ καιρο αυτο το φορου που είναι οτι ποιο ενεργό κ εύχομαι να παραμείνει για να μοιράζουμε τις γνώσεις μας
Με την πρωτη ευκαιρια κ μολις βρω πως γινεται... Έρχονται κ οι φωτο
καλώς ήλθες Αντώνη στην παρέα μαςΧαιρετώ όλα τα μελη. Με λενε Αντωνη κ ειμαι απο Πυργο. Παρακολουθώ καιρο αυτο το φορου που είναι οτι ποιο ενεργό κ εύχομαι να παραμείνει για να μοιράζουμε τις γνώσεις μας
κ έχει ρίξει πολύ λίγα φυσίγγια. Κυνηγάω βλέπεις με αυτογενή. Απο την αλλη ξερω οτι τετοια τουφεκια πρεπει να βρίσκονται στον κυνηγότοπο κ χι στον οπλοβαστο. Τεσπα ευχαριστώ για το καλωσόρισμαKαλως ηρθες Αντωνη κ σε περιμενα..! Γιατι απο οτι ειδα εχεις εκλεκτα τουφεκια..Ειδικα το roma 6
Καλως ηρθες Αντωνη καλη διαμονηΧαιρετώ όλα τα μελη. Με λενε Αντωνη κ ειμαι απο Πυργο. Παρακολουθώ καιρο αυτο το φορου που είναι οτι ποιο ενεργό κ εύχομαι να παραμείνει για να μοιράζουμε τις γνώσεις μας
Αντώνη καλώς όρισες στη παρέα μας και καλή διαμονή.Χαιρετώ όλα τα μελη. Με λενε Αντωνη κ ειμαι απο Πυργο. Παρακολουθώ καιρο αυτο το φορου που είναι οτι ποιο ενεργό κ εύχομαι να παραμείνει για να μοιράζουμε τις γνώσεις μας
Kαλως ηρθες Λεωνιδα στην παρεα μαςΚαλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Καλώς ήρθες Λεωνίδα καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Καλώς ήρθες Λεωνίδα!Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Kαλώς ήρθες Λεωνίδα ....Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Καλησπέρα Λεωνίδα, καλώς ήρθες στη παρέα μας!Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας
Λεωνίδα καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife.Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Είμαι ο Λεωνίδας από Αθήνα, και θα ήθελα να μπω στην παρέα σας