To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παλικάρια και από εμένα!
Είμαι ο Τάκης 38 χρόνων από το Αιγιο.
Κυνηγάω σχεδόν τα πάντα αλλά επι το πλείστον αυτά τα μικρά πιτσιλωτα πουλιά που πετούν σαν διάβολοι!!
Παιδια καλησπερα ειμαιο θοδωρης απο πρεβεζα 50 χρωνων κηνηγαω εδωκαι 30 χρωνια βαλτο και μερηκες φορες τσιχλα και κανα γουρουνι
Τα τελευτεα 7 χρωνια ζω αμερηκι αλλα ερχωμε περιπου για κανα πενταμηνο ελλαδα για κυνηγι
Συνχωρεστεμε γαι τα ελληνικα μου τα εχω λιγο ξεχασει
Τάκη και Θοδωρή καλώς ήρθατε στη παρέα του HL!

Καλός σας βρήκα παιδιά,να είστε και εσεις καλά!
Μπορεί νέος στο ΗL αλλά δεν σας κρύβω πως για μήνες μπορεί κ χρόνο σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά!
Καλώς όρισες Τάκη στην παρέα.
Ποιός κρατικής σε φόβιζε να μπεις να γράψεις ; .sarcastic.

Παιδια καλησπερα ειμαιο θοδωρης απο πρεβεζα 50 χρωνων κηνηγαω εδωκαι 30 χρωνια βαλτο και μερηκες φορες τσιχλα και κανα γουρουνι
Τα τελευτεα 7 χρωνια ζω αμερηκι αλλα ερχωμε περιπου για κανα πενταμηνο ελλαδα για κυνηγι
Καλώς όρισες πατριώτη !

καλησπερα ειμαι ο Σακης απο Ξανθη κηνηγαω πουλια 41χρονων .
Σάκη Καλώς ήρθες στην παρέα.Εχετε και πολλά πλιά εσείς εκεί τυχεράκηδες.....sarcastic.

Καλημέρα παλικάρια και από εμένα!
Είμαι ο Τάκης 38 χρόνων από το Αιγιο.
Κυνηγάω σχεδόν τα πάντα αλλά επι το πλείστον αυτά τα μικρά πιτσιλωτα πουλιά που πετούν σαν διάβολοι!!

Καλός σας βρήκα παιδιά κυνηγαω ποιο πολυ παπιες και μετα φασα τσιχλα και με φιλους που εχουν σκυλο κανενα ορτυκακι και μπεκατσα
Θοδωρα-Τακη-Σακη καλως ηρθατε και καλη διαμονη .welcome.

Καλησπερα συναδελφοι με λενε Γιωργο και ειμαι 18 χρονων.Η σχεση μου με το κυνηγι ξεκινα απο τη ηλικια των 5 οταν ακολουθουσα τον πατερα μου στις εξορρμησεις του
(δεν γινοταν αλλιως καθωτι ολη στην εικογενεια ασχολουνται με το αθλημα ) και φτανει μεχρι σημερα που τον ακολουθω ενοπλος!!Κυνηγαω ως επι το πλειστον τσιχλες αλλα η αδυναμια μου ειναι η φασσα που την κυνηγαω στην πατριδα μου αρκαδια

Last edited:
Καλησπερα συναδελφοι με λενε Γιωργο και ειμαι 18 χρονων.Η σχεση μου με το κυνηγι ξεκινα απο τη ηλικια των 5 οταν ακολουθουσα τον πατερα μου στις εξορρμησεις του
(δεν γινοταν αλλιως καθωτι ολη στην εικογενεια ασχολουνται με το αθλημα ) και φτανει μεχρι σημερα που τον ακολουθω ενοπλος!!Κυνηγαω ως επι το πλειστον τσιχλες αλλα η αδυναμια μου ειναι η φασσα που την κυνηγαω στην
Καλωστον

Status
Not open for further replies.
Back