Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Καλώς ήρθες Δημήτρη στη παρέα μαςΚαλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Καλώς το Δημήτρη....Καλώς ήλθες και καλά ποσταρίσματα....Καλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Καλώς ήρθες Δημήτρη σε ωραίο νησί είσαι!!!Καλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Καλως ηρθες Δημητρη!Καλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Δημήτρη καλώς ήλθες στην παρέα μαςΚαλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Δημήτρη, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι από Κώ. Κυνηγάω πέρδικα Τσουκάρ και μπεκάτσα! Καλώς σας βρήκα!
Λαμπρό καλημέρα καλώς ήρθες!!!!Καλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Καλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !