Kostas ContraDosi
Moderator
Γειά σου ρε Κωστάκι απ'το ποντικονήσι....Καλησπέρα σε όλους .
Κώστας από Κέρκυρα
Καλώς όρισες φίλε.
Καλά ποσταρίσματα.
Γειά σου ρε Κωστάκι απ'το ποντικονήσι....Καλησπέρα σε όλους .
Κώστας από Κέρκυρα
Συνονόματε καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλους .
Κώστας από Κέρκυρα
Καλώς ήρθες Κώστα!Καλησπέρα σε όλους .
Κώστας από Κέρκυρα
Νεκτάριε καλώς όρισες....Χαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Φίλε Νεκτάριε καλώς όρισες!!!!Χαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Καλός ήρθες Νεκτάριε στην μεγάλη παρέα μαςΧαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Καλως ηρθες Νεκταριε!Χαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Νεκτάρη καλώς ήλθες και καλή διαμονήΧαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Νεκτάριε καλώς ήρθες καλή διαμονήΧαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.