To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλώς μας ήρθες Βασίλη,με τι κυνήγια ασχολείσαι;

Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλως ηρθατε Αρχοντες καλη διαμονη .welcome.

Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλως ηρθες Βασιλη στην ωραια μας παρεα!!

Καλη διαμονή Βασιληδες..Καλά ποσταρισματα θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για την διογόμωση :)

Status
Not open for further replies.
Back