Ο μαθητής ρωτάει πρώτα.....Ως φιλομαθής που είμαι, πηρα το σημειωματάριο μου, μπήκα ήδη στην αίθουσα διδασκαλίας ( Α και Ω της ιδιογόμωσης), και περιμένω κάποιο δάσκαλο να ξεκινήσει το μαθημα.
Κωστα βρίσκομαι στο Α και Ω της ιδιογόμωσης. Το μάθημα αρχίζει εντός ολιγου... Σε περιμενώ εκειΟ μαθητής ρωτάει πρώτα.....
Καλώς ήρθες Βασίλη!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Τώρα με ένα 828u εσυΓειά σου Τάκη!!
Καλως μας ήλθες....με τη όπλο κυνηγάς..;;
Μπράβο!!Τώρα με ένα 828u εσυ
Καλώς ήρθες Βασίλη!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλώς μας ήρθες Βασίλη,με τι κυνήγια ασχολείσαι;Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλώς ήρθες Βασίλη!Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλως ηρθατε Αρχοντες καλη διαμονηΕίμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Βασίλη καλώς ήλθες...Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλώς ήρθες φίλε!Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλως ηρθες Βασιλη στην ωραια παρεα!!Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.
Καλως ηρθες Βασιλη στην ωραια μας παρεα!!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλη διαμονή Βασιληδες..Καλά ποσταρισματα θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για την διογόμωσηΕίμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.