Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!ονομαζομαι Κωνσταντίνος,είμαι 23 χρόνων και έχω πάθος και μεράκι με το κυνήγι όπως και όλοι εδώ μέσα!καλως σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι να έχουμε μια καλή έναρξη χωρίς απρόοπτα!
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!ονομαζομαι Κωνσταντίνος,είμαι 23 χρόνων και έχω πάθος και μεράκι με το κυνήγι όπως και όλοι εδώ μέσα!καλως σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι να έχουμε μια καλή έναρξη χωρίς απρόοπτα!
Ευχαριστώ πολύ καλώς σε βρήκα .shake.
Ευχαριστω πολυ κωνσταντινε!ειμαι χαρουμενος που μπηκα σε μια κυνηγετικη κοινωνια ,που θα μαθω πολλα πραγματα απο εσας τους παλαιοτερους γι αυτο το ομορφο χομπι και τροπο ζωης που αγαπω πολυ!!!Καλώς ήρθες
Καλως σε βρηκα φιλε Τασο!Κωνσταντίνε καλώς ηρθες,Έτσι έτσι να μεγαλωνει η κυνηγοπαρεα λέμεεε
Καλως ηρθες συνονοματεΚαλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!ονομαζομαι Κωνσταντίνος,είμαι 23 χρόνων και έχω πάθος και μεράκι με το κυνήγι όπως και όλοι εδώ μέσα!καλως σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι να έχουμε μια καλή έναρξη χωρίς απρόοπτα!
Πολυ σωστα κυριε μακη!καταγομαι απο χωστια βοιωτιας,εκει στους προβατινοφαγους!τα εχουμε ξαναπει σε αλλο forum!βλεπω απο μνημη ειστε φωτια...καλώς ήρθες Κωνσταντίνε στην παρέα μας καλά ποσταρίσματα
βλέπωντας το avatar με την vitoria deluxe ήθελα να ρωτήσω μήπως το nick name είναι το επώνυμο και κατάγεσαι από Θήβα;;;;;
η κάνω λάθος;;;;;
έλα ρε Κωστάκη(εγώ έτσι θα σε λέω Χωστιανέικα)όλα καλά λεβέντη μου ο πατέρας σου Τάκης αν θυμάμαι καλά;;;;Πολυ σωστα κυριε μακη!καταγομαι απο χωστια βοιωτιας,εκει στους προβατινοφαγους!τα εχουμε ξαναπει σε αλλο forum!βλεπω απο μνημη ειστε φωτια...
Καλώς σας βρήκα!! .shake.Κωνσταντίνε καλώς όρισες στην παρέα.
Χαχαχαχαχα! Σε ευχαριστώ Χρήστο!ειμαστε καλά παιδιά οι στερεοελλαδιτες...ειδικά οι βοιωτοι..Κωνσταντινε Καλως Ηρθες!
Θα εισαι καλο παλικαρι αφου το λεει ο συντοπιτης σου ο ελεφαντας. Για τη μνημη του τον αποκαλω ετσι... .ha ha ha.
Ευχαριστώ ευχαριστώσυντοπιτης σου ο ελεφαντας. Για τη μνημη του τον αποκαλω ετσι... .ha ha ha.