Καλησπερα είμαι ο Μάκης από Έδεσσα κυνήγαω βασικά λαγό αλλά πάω και στα γουρούνια και για φάσσες βασικά κυνηγάω τα πάντα και πάντως καιρού
Καλησπερα είμαι ο Μάκης από Έδεσσα κυνήγαω βασικά λαγό αλλά πάω και στα γουρούνια και για φάσσες βασικά κυνηγάω τα πάντα και πάντως καιρού
Καλώς ήρθες Μάκη!Καλησπερα είμαι ο Μάκης από Έδεσσα κυνήγαω βασικά λαγό αλλά πάω και στα γουρούνια και για φάσσες βασικά κυνηγάω τα πάντα και πάντως καιρού
Καλησπέρα.Καλώς ήλθατε............
Καλησπέρα,είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).Καλώς ήλθατε............
Λευτερη καλως ηλθες...Καλησπέρα,είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).
Έχω στην κατοχή μου μια καραμπίνα Stoeger M3000,και ένα super pose Baikal.
Είμαι καινούργιος στο άθλημα,ήμουν ψαροντουφεκας 25 χρόνια.
Ξεκίνησα να πηγαίνω με φίλο στο σκοπευτήριο,και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να είχα ένα όπλο να ξεσπάω λίγο.
Και όντως είναι ωραία.
Αυτά.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.Λευτερη καλως ηλθες...
Καλώς ήρθες Λευτέρη!Καλησπέρα,είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).
Ξεκίνησα να πηγαίνω με φίλο στο σκοπευτήριο,και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να είχα ένα όπλο να ξεσπάω λίγο.
Και όντως είναι ωραία.
Αυτά.
Ευχαριστώ.
Βασιλη και Λευτερη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπέρα,είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).
Και όντως είναι ωραία.
Αυτά.
Ευχαριστώ.
Καλώς τον Νίκο!Καλώς σας βρήκα, ειμαι ο Νίκος. Κυνηγάω παπιά, τσίχλες και φάσες.
Νικο καλως ηλθες...απο που είσαι κ με τη οπλο κυνηγας;;;Καλώς σας βρήκα, ειμαι ο Νίκος. Κυνηγάω παπιά, τσίχλες και φάσες.
Καλώς όρισες Νικόλα!Καλώς σας βρήκα, ειμαι ο Νίκος. Κυνηγάω παπιά, τσίχλες και φάσες.
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι από Λεσβο. Κυνηγάω από το 1997 μονο υδρόβια. Φανατικός της ιδιογωμοσης.Καλώς ήλθατε............