Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω και το προφίλ.Το μονο κοινο που εχουν ειναι η τιμιοτητα, η ανταποδοτικοτητα και τιποτα αλλο. Αλλοι μηχανισμοι, αλλα κλειδωματα.
76cm ειναι Χρηστο...;;
Πολύ καλή ιδέα γιατί οι ΤοΖάκηδες μπαίναμε στο Baikal team και μπερδευόμασταν και πέραν της χώρας κατασκευής και της τιμιότητας σ' αυτά που προσφέρουν τα όπλα δεν έχουν άλλα κοινά σημεία. Κι επειδή ανεβάσατε κάποιες φωτογραφίες να πως έγινε το δικό μου μετά τις τελευταίες βελτιώσεις. (μπορεί να το έχω ξανανεβάσει δεν θυμάμαι). Στο δικό μου έκανα ματ βαφή, πόρτινγκ, ρυθμιζόμενη ράχη στο κοντάκι, πέλμα Shu και έκανα και μία πατέντα που ρυθμίζω το balance και το ανέβασα εδώ ( νέο κοντάκι και πάπια από μένα το απότέλεσμα της ενασχόλησης που με έβγαλε πέρα σε όλη την περσινή καραντίνα και με βοήθησε να μην πάθω κατάθλιψη ):Πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω ενα νημα για τα toz αν και δεν ειμαι κατοχος για να ξεχωρισουν απο τα Baikal
71, 1-3.76cm ειναι Χρηστο...;;
Αν πουλαγες το τοζ 500 ευρω, και το νεοαποκτυθεν merkel 500 ευρω, μα τη παναγια το τοζ θα επαιρνα...Τοζ34 απλά θεός στα μάτια μου!!!View attachment 40950View attachment 40951View attachment 40952View attachment 40953View attachment 40954
Άστα Γιάννη...Το τοζ είναι το πρώτο όπλο του πατέρα μου.Το 2005 ηρθε η κρύο.Τελοσπάντων, όταν ξεκίνησα ο πατέρας μου έδινε όποιο ήθελα να κυνηγάω δεν είχε τέτοια κολλήματα.Έδεσα με το τοζ34 και πραγματικά έβγαζα κάτι τουφεκιές, είχε πάθει πλάκα ο πατέρας μου.Την κρύο ακόμα και τώρα μπροστά του δεν την ακουμπάω.Το μέρκελ είναι μια ευκαιρία και που το έμαθα στις 3 μέρες που το κυνηγάω και πραγματικά είναι κατι ξεχωριστό!!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα δουλεύονται τοζ34, ιζη54, μερκελ και γαλλικό για κανένα περπατητό επειδή είναι πανάλαφρο 2896!!!! Την κρύο ας την δουλεύει ο πατέρας, αν και του αρέσει η γαλλική νοοτροπία και η βυθιζομένη ρίγα.Αν πουλαγες το τοζ 500 ευρω, και το νεοαποκτυθεν merkel 500 ευρω, μα τη παναγια το τοζ θα επαιρνα...