TOZ Team

Ενα οπλο που πραγματικα εχει τετοιες καινοτομιες σε αυτην την χρηματικη κατηγορια και ποιοτητα που δεν διαθετουν αλλα πολλαπλασιας αξιας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιδιομορφη κατασκευη στο λυσιμο-δεσιμο που ξενιζει καποιους αλλα οταν το μαθεις το κανεις με κλειστα ματια.
Βιδωτος καθρεπτης που μπορει να ''διορθωσεις'' τους τζογους των καννων αν ποτε κουνησουν!!!!
Διπλες ασφαλειες στις σκανδαλες ετσι ωστε να μην μπορει να ριξει αν δεν πατηθουν εθελουσια!!!!
Αυλους 18,5.....
Δεικτες οπλισεως.....
Σφραγιδα για ευθηβολια των καννων!!!
Και μια ακομα καινοτομια που την ειδαμε τωρα τελευταια ειναι η αλαγη που μπορει να κανει καποιος και να τοποθετησει τζαβετα αν επιθυμει!!!!!
Πολυ καλες τουφεκιες με την προυποθεση να βρουμε την χρυση τομη της καννης με τα φυσιγγια!!!!
Συνδεση καννων με βαση τυπου σιδηροδρομου......εφαρμογη που αντεγραψε και το Cynergy!!!!
Τι αλλο να ζητησει κανεις σε αυτην την τιμη!!!!!!!!!!

1643294010386.jpeg

Δωρακι απο θείο...σχεδον ατουφεκιστο το πηρα στα χερια μου το Νοεμβριο του '13...
Πρωκειτε για το ΤΟΖ ΜC 21-12 (αυλος 18.5)
(made in U.S.S.R.) 76cm 1* (ελατηρίου)...εχω κανει ωραια κυνήγια με αυτό..τσιχλες μπασιματα, περπατητα, κ καρτερια τρυγονιων & υδροβίων εννοείται...

20211226_230925.jpg20211226_230958.jpg20211226_231219.jpg20211226_231256.jpg
20211021_153448.jpg

Πριν πολλα χρονια παιρνω τηλ τον Παπαδακη και τον ρωταω αν εχει TOZ να παω να παρω.
Εμπλεξα με κατι δουλειες, μου εφυγε η ιδεα και μετα απο καποιους μηνες παω σε αλλο μαγαζι με το χαρτι στο χερι και παιρνω το Falconet..
Το εχω μετανιωσει!

Πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω ενα νημα για τα toz αν και δεν ειμαι κατοχος για να ξεχωρισουν απο τα Baikal
Πολύ καλή ιδέα γιατί οι ΤοΖάκηδες μπαίναμε στο Baikal team και μπερδευόμασταν και πέραν της χώρας κατασκευής και της τιμιότητας σ' αυτά που προσφέρουν τα όπλα δεν έχουν άλλα κοινά σημεία. Κι επειδή ανεβάσατε κάποιες φωτογραφίες να πως έγινε το δικό μου μετά τις τελευταίες βελτιώσεις. (μπορεί να το έχω ξανανεβάσει δεν θυμάμαι). Στο δικό μου έκανα ματ βαφή, πόρτινγκ, ρυθμιζόμενη ράχη στο κοντάκι, πέλμα Shu και έκανα και μία πατέντα που ρυθμίζω το balance και το ανέβασα εδώ ( νέο κοντάκι και πάπια από μένα το απότέλεσμα της ενασχόλησης που με έβγαλε πέρα σε όλη την περσινή καραντίνα και με βοήθησε να μην πάθω κατάθλιψη :) ):

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξ-το-μόνος-σου.580/page-46

teliko.jpg

Last edited:
Αν πουλαγες το τοζ 500 ευρω, και το νεοαποκτυθεν merkel 500 ευρω, μα τη παναγια το τοζ θα επαιρνα...
Άστα Γιάννη...Το τοζ είναι το πρώτο όπλο του πατέρα μου.Το 2005 ηρθε η κρύο.Τελοσπάντων, όταν ξεκίνησα ο πατέρας μου έδινε όποιο ήθελα να κυνηγάω δεν είχε τέτοια κολλήματα.Έδεσα με το τοζ34 και πραγματικά έβγαζα κάτι τουφεκιές, είχε πάθει πλάκα ο πατέρας μου.Την κρύο ακόμα και τώρα μπροστά του δεν την ακουμπάω.Το μέρκελ είναι μια ευκαιρία και που το έμαθα στις 3 μέρες που το κυνηγάω και πραγματικά είναι κατι ξεχωριστό!!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα δουλεύονται τοζ34, ιζη54, μερκελ και γαλλικό για κανένα περπατητό επειδή είναι πανάλαφρο 2896!!!! Την κρύο ας την δουλεύει ο πατέρας, αν και του αρέσει η γαλλική νοοτροπία και η βυθιζομένη ρίγα.

Back