Να σου πω ότι ήμουν ένα βήμα παλαιότερα να πάρω και 2ο!!!Αν πουλαγες το τοζ 500 ευρω, και το νεοαποκτυθεν merkel 500 ευρω, μα τη παναγια το τοζ θα επαιρνα...
Να σου πω ότι ήμουν ένα βήμα παλαιότερα να πάρω και 2ο!!!Αν πουλαγες το τοζ 500 ευρω, και το νεοαποκτυθεν merkel 500 ευρω, μα τη παναγια το τοζ θα επαιρνα...
Κώστα κι εγώ το είδα αυτό και θα το έβαζα στο δικό μου αλλά εδώ κρύβεται μία δυσκολία που , από εμένα τουλάχιστον , ξεπερνιέται πάαααρα πολύ δύσκολα. Είναι το ξετρύπημα της τζαβέτας. Σε όλα τα κοντάκια η τρύπα της τζαβέτας είναι λοξή από όλα τα επίπεδα, σε τέτοιο σημείο, που οι έμπειροι κοντακάδες κάνουν στον τάκο, πρώτα την τρύπα της τζαβέτας και γύρω της "κτίζουν" το κοντάκι. Σε φτιαγμένο κοντάκι είναι ακόμα πιο δύσκολο.https://magazinprikladov.ru/catalog...34/komplekt-toz-34-shpon-styazhnoy-vint-P792/
και κιτ μετατροπης κοντακιου με τζαβετα
Εξαιρετικη δουλειά...Πολύ καλή ιδέα γιατί οι ΤοΖάκηδες μπαίναμε στο Baikal team και μπερδευόμασταν και πέραν της χώρας κατασκευής και της τιμιότητας σ' αυτά που προσφέρουν τα όπλα δεν έχουν άλλα κοινά σημεία. Κι επειδή ανεβάσατε κάποιες φωτογραφίες να πως έγινε το δικό μου μετά τις τελευταίες βελτιώσεις. (μπορεί να το έχω ξανανεβάσει δεν θυμάμαι). Στο δικό μου έκανα ματ βαφή, πόρτινγκ, ρυθμιζόμενη ράχη στο κοντάκι, πέλμα Shu και έκανα και μία πατέντα που ρυθμίζω το balance και το ανέβασα εδώ ( νέο κοντάκι και πάπια από μένα το απότέλεσμα της ενασχόλησης που με έβγαλε πέρα σε όλη την περσινή καραντίνα και με βοήθησε να μην πάθω κατάθλιψη ):
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξ-το-μόνος-σου.580/page-46
View attachment 40968
Εγω νομιζα οτι ειναι ηδη τρυπημενοΚώστα κι εγώ το είδα αυτό και θα το έβαζα στο δικό μου αλλά εδώ κρύβεται μία δυσκολία που , από εμένα τουλάχιστον , ξεπερνιέται πάαααρα πολύ δύσκολα. Είναι το ξετρύπημα της τζαβέτας. Σε όλα τα κοντάκια η τρύπα της τζαβέτας είναι λοξή από όλα τα επίπεδα, σε τέτοιο σημείο, που οι έμπειροι κοντακάδες κάνουν στον τάκο, πρώτα την τρύπα της τζαβέτας και γύρω της "κτίζουν" το κοντάκι. Σε φτιαγμένο κοντάκι είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Μα καλα δεν ειναι και το κοντακι με τρυπα για τζαβετα στο κιτ ???Κώστα κι εγώ το είδα αυτό και θα το έβαζα στο δικό μου αλλά εδώ κρύβεται μία δυσκολία που , από εμένα τουλάχιστον , ξεπερνιέται πάαααρα πολύ δύσκολα. Είναι το ξετρύπημα της τζαβέτας. Σε όλα τα κοντάκια η τρύπα της τζαβέτας είναι λοξή από όλα τα επίπεδα, σε τέτοιο σημείο, που οι έμπειροι κοντακάδες κάνουν στον τάκο, πρώτα την τρύπα της τζαβέτας και γύρω της "κτίζουν" το κοντάκι. Σε φτιαγμένο κοντάκι είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Ωραια τα κοντακια αλλα αμφιβολη η επιτυχια της αγορας.......αν σου κατσει θα εισαι τυχερος!!!!!
Ηρακλή κάποιος απο αυτούς στο κανει με τα μετρα που θα του δωσειςΩραια τα κοντακια αλλα αμφιβολη η επιτυχια της αγορας.......αν σου κατσει θα εισαι τυχερος!!!!!
Τιμές; Λινκ; Για έναν φίλο!Οποιος ενδιαφέρεται έχει δύο τοζ 34 το big hunter στο περιστέρι. Ενα παλιο που λύνεται πατωντας τη σκανδαλη με μαυρη βαση και ενα νεοτερο που λυνεται με το μοχλουδακι και ασπρη βαση. Επωμισα το παλιό αλλα το κοντακι του ηταν πολυ χαμηλο για μενα. Εβλεπα την πεταλόυδα.
http://www.big-hunter.gr/storeclosedΤιμές; Λινκ; Για έναν φίλο!
Ναι την έχω βρει αλλά είναι υπο κατασκευή όπως λέει.Ευχαριστώ.
Γνωρίζουμε τις μετατροπές;Ένα τοζ με κάποιες μετατροπουλες πουλάει και ο Αντωνάκος ο οπλουργος στα μανιάτικα .
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΦΕΚΙ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
Τιμές; Λινκ; Για έναν φίλο!
Αυτο ειναι. Το παλιο εκανε 500. Το αλλο δεν ξερωΝαι την έχω βρει αλλά είναι υπο κατασκευή όπως λέει.Ευχαριστώ.
Στην τιμη περιλαμβανεται και να στο φερει στα μετρα σου. Τα κανει καλα, νομιζω με ζεσταμαΑυτο ειναι. Το παλιο εκανε 500. Το αλλο δεν ξερω