TOZ Team

Έχω το τοζ 34 με αυτόματους εξορκεις από το 89" η 90" το μονα προβληματα που μου έχει παρουσιάσει ήταν ένα ελατήριο σπασμένο της πρώτης σκανδάλης, η ασφάλεια που είχε λασκαρει κ με την πρώτη ντουφεκια ασφαλειζε μόνο του κ η πρώτη σκανδάλη είχε ελαφρύνει πολύ, όλα αυτά φτιαχθηκαν με πολύ μικρό κόστος!
Εδω κ 3 χρόνια το έκοψα 2,2ποντους κ έγινε 4* 2* κ το εχω κατάευχαριστηθεί, ενώ έχω αλλά δύο όπλα κυνηγάω με αυτό! (τσίχλες, πέρδικα, Μπεκάτσα, ορτυκια)

εχει γινει και αυτο μπαμ μπαμ και το περιλαβε με το κοντακι
Παραλίγο να γίνει φέτος σε εμάς ... 3 φυσίγγια και το γουρούνι γύρισε καταπάνω του.
Σήκωσε το όπλο να του την αστράψει χαχαχα
Τότε φοβήθηκε και έστριψε ...

Από δω ο έρωτας μου.....και δεξιά η καψούρα μου....

Καραμπίνα ΤΟΖ αερίων... Έχω την τύχει να την έχω στα χέρια μου σκυλί μαύρο φοβερές Ντουφεκιες είναι όμορφο όπλο για μένα .. λυπάμαι που το ντουφεκαω
View attachment 42516
Ποιο μοντελο ειναι?

Καραμπίνα ΤΟΖ αερίων... Έχω την τύχει να την έχω στα χέρια μου σκυλί μαύρο φοβερές Ντουφεκιες είναι όμορφο όπλο για μένα .. λυπάμαι που το ντουφεκαω
Λιώστην στα κυνήγια και στα τουφεκίδια συνάδελφε να τη χαρείς!
Αν την είχες φιλενάδα, θα λυπόσουνα να τη ..... ;
1645203674876.png

Last edited:
Από δω ο έρωτας μου.....και δεξιά η καψούρα μου....

View attachment 42516
Πόσο βάρος έχει?
Πωλείται στα μαγαζιά κ πόσο έχει?

Πόσο βάρος έχει?
Πωλείται στα μαγαζιά κ πόσο έχει?
3.100 έχει...
Όχι φίλε δυστυχώς δεν πουλιέται πια... Μόνο αν θα το βρεις μεταχειρισμένο και πάλι χλωμό στην Ελλάδα δεν πουλισαν πολλά κομμάτια τέτοια και όσοι τα έχουν δύσκολα τα πουλάνε

3.100 έχει...
Όχι φίλε δυστυχώς δεν πουλιέται πια... Μόνο αν θα το βρεις μεταχειρισμένο και πάλι χλωμό στην Ελλάδα δεν πουλισαν πολλά κομμάτια τέτοια και όσοι τα έχουν δύσκολα τα πουλάνε
Κρίμα

3.100 έχει...
Φίλε έχω το τοζ 34 κ ξέρω τι όπλα είναι!
Τελικά εάν υπήρχε ένας σωστός αντιπρόσωπος τα ΤΟΖ θα είχαν πρωταγωνιστήσει εδώ κ πάρα πολλά χρόνια!

ο κοσμος τα ζηταγε και τα ζηταει ακομα Το θεμα ηταν η συνεργασια με την εταιρεια
Παντως κριμα. Ειναι και οικονομικα και γερα. Εγω θα ηθελα υπηρχε πχ. toz 34 καινουργιο στην αγορα με υποστηριξη σε ανταλλακτικα.

Back