@tasos hunter είδες τι κάνω για εσένα;Ποστάρω τοζάρα, φώτο προφίλ το baikal izh54!!! Αφήνω στην απέξω μπενέλι,μέρκελ και τον γερογάλλο!
Στη πρωτη φωτογραφια με το σκυλακο στο αυτοκινητο, το ξερω αυτο το καρτερι!!!!!!TOZ34, με έχει πιάσει το στερητικό....View attachment 50085View attachment 50086View attachment 50087View attachment 50088View attachment 50089
Και το λαστιχένιο πέλμα από πίσω μπαικάλ λέει...Τα toz είναι baikal ρε παιδιά; Η είναι άλλη εταιρεία. Αυτες οι παλιες διαφημισεις γραφουν baikal toz 34. Μπερδευτηκα...
Δεν γνωρίζω τον λόγο που έγινε αυτό, αλλά έχουν υπάρξει κ τέτοια.........Τα toz είναι baikal ρε παιδιά; Η είναι άλλη εταιρεία. Αυτες οι παλιες διαφημισεις γραφουν baikal toz 34. Μπερδευτηκα...
φωτο για εξωφυλλο περιοδικουΕνα οπλο που πραγματικα εχει τετοιες καινοτομιες σε αυτην την χρηματικη κατηγορια και ποιοτητα που δεν διαθετουν αλλα πολλαπλασιας αξιας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιδιομορφη κατασκευη στο λυσιμο-δεσιμο που ξενιζει καποιους αλλα οταν το μαθεις το κανεις με κλειστα ματια.
Βιδωτος καθρεπτης που μπορει να ''διορθωσεις'' τους τζογους των καννων αν ποτε κουνησουν!!!!
Διπλες ασφαλειες στις σκανδαλες ετσι ωστε να μην μπορει να ριξει αν δεν πατηθουν εθελουσια!!!!
Αυλους 18,5.....
Δεικτες οπλισεως.....
Σφραγιδα για ευθηβολια των καννων!!!
Και μια ακομα καινοτομια που την ειδαμε τωρα τελευταια ειναι η αλαγη που μπορει να κανει καποιος και να τοποθετησει τζαβετα αν επιθυμει!!!!!
Πολυ καλες τουφεκιες με την προυποθεση να βρουμε την χρυση τομη της καννης με τα φυσιγγια!!!!
Συνδεση καννων με βαση τυπου σιδηροδρομου......εφαρμογη που αντεγραψε και το Cynergy!!!!
Τι αλλο να ζητησει κανεις σε αυτην την τιμη!!!!!!!!!!
View attachment 40964
Ένα που έχω κυνηγήσει που σακάτεψε τα δάχτυλα ούτε να τα βλέπω δεν θέλω και από Τουφεκιά τα baikal πολύ καλύτερα!!!! Αν ήταν όντος τόσο καλά θα είχαν και επιτυχία αλλά δυστυχώς…..Πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω ενα νημα για τα toz αν και δεν ειμαι κατοχος για να ξεχωρισουν απο τα Baikal
Αυτο μπορει να συμβει με ολα τα οπλα που δεν ταιριαζουν στα μετρα σου ....ειναι κλασικο παραδειγμα και εντονωτερο σε οσα ειναι με διπλες σκανδαλες.Ένα που έχω κυνηγήσει που σακάτεψε τα δάχτυλα ούτε να τα βλέπω δεν θέλω και από Τουφεκιά τα baikal πολύ καλύτερα!!!! Αν ήταν όντος τόσο καλά θα είχαν και επιτυχία αλλά δυστυχώς…..
Φονικότατα όπλα με φυσίγγια μέχρι 32 γρ .Αυτο μπορει να συμβει με ολα τα οπλα που δεν ταιριαζουν στα μετρα σου ....ειναι κλασικο παραδειγμα και εντονωτερο σε οσα ειναι με διπλες σκανδαλες.
Να πουμε και για την βλητικη του.........ειναι απιστευτη οταν βρεις τα φυσιγγια του!!!!!!!
Κανενα οπλο δεν ριχνει ολα τα φυσιγγια καλα και κανενα φυσιγγι δεν ταιριαζει σε ολα τα οπλα...ΚΑΝΟΝΑΣ.
Αν ειναι καλα?????πολυ καλιτερα απο οπλα τριπλασιας αξια!!!!!!
Δεν διεκδικουν τιτλους ομορφιας γιατι πολυ απλα εχουν κατασκευαστει για να εξυπερετησουν τον κυνηγο και οχι να κανουν πασσαρελες στα βουνα και μαλιστα σε αυτην την χρηματικη κατηγορια......αν θελουμε και ομορφα και καλα και χρυσοκεντημενα τοτε παμε αλλου.
Και Ferrari και Lambo δεν κυκλοφορουν πολλες .....τι θα πει αυτο ???? δεν ειναι καλα???
Φιλε μου πιστεψε με δεν υπαρχει οπλο σε αυτην την χρηματικη κατηγορια με τοσα προτερηματα!!!!!!!!!!!!!αν σου αρεσει η οχι αυτο δεν ειναι κριτηριο ποιοτητας για ενα οπλο και οχι μονο για το ΤΟΖ.........
πρόβλημα με τα δάχτυλα το είχαμε και αλλά δυο άτομα που το δοκίμασαν όποτε μάλλον κάποια κακοτεχνία είχε. Γιατί με αλλά διακανδαλα που έχω κυνηγήσει τέτοιο θέμα δεν είχαΑυτο μπορει να συμβει με ολα τα οπλα που δεν ταιριαζουν στα μετρα σου ....ειναι κλασικο παραδειγμα και εντονωτερο σε οσα ειναι με διπλες σκανδαλες.
Να πουμε και για την βλητικη του.........ειναι απιστευτη οταν βρεις τα φυσιγγια του!!!!!!!
Κανενα οπλο δεν ριχνει ολα τα φυσιγγια καλα και κανενα φυσιγγι δεν ταιριαζει σε ολα τα οπλα...ΚΑΝΟΝΑΣ.
Αν ειναι καλα?????πολυ καλιτερα απο οπλα τριπλασιας αξια!!!!!!
Δεν διεκδικουν τιτλους ομορφιας γιατι πολυ απλα εχουν κατασκευαστει για να εξυπερετησουν τον κυνηγο και οχι να κανουν πασσαρελες στα βουνα και μαλιστα σε αυτην την χρηματικη κατηγορια......αν θελουμε και ομορφα και καλα και χρυσοκεντημενα τοτε παμε αλλου.
Και Ferrari και Lambo δεν κυκλοφορουν πολλες .....τι θα πει αυτο ???? δεν ειναι καλα???
Φιλε μου πιστεψε με δεν υπαρχει οπλο σε αυτην την χρηματικη κατηγορια με τοσα προτερηματα!!!!!!!!!!!!!αν σου αρεσει η οχι αυτο δεν ειναι κριτηριο ποιοτητας για ενα οπλο και οχι μονο για το ΤΟΖ.........
Οχι φιλε μου.....καμια κακοτεχνια δεν ειχαν......απλα δεν ηταν στα μετρα σας και ειχατε αυτο το προβλημα.......επετρεψε μου να το γνωριζω πολυ καλα το θεμα κοντακι και σωστα μετρα.Το
πρόβλημα με τα δάχτυλα το είχαμε και αλλά δυο άτομα που το δοκίμασαν όποτε μάλλον κάποια κακοτεχνία είχε. Γιατί με αλλά διακανδαλα που έχω κυνηγήσει τέτοιο θέμα δεν είχα
Συνήθως το κοντό κοντάκι το κάνει αυτό Ηρακλή ;Οχι φιλε μου.....καμια κακοτεχνια δεν ειχαν......απλα δεν ηταν στα μετρα σας και ειχατε αυτο το προβλημα.......επετρεψε μου να το γνωριζω πολυ καλα το θεμα κοντακι και σωστα μετρα.
Τα αλλα δισκανδαλα που ειχες ειχαν 100% διαφορετικα μετρα στα κοντακια.
Κανένα όπλο δεν χτυπάει μάγουλα και δάκτυλα .Απλά όταν γίνεται αυτό πας σε γνωστή και σου διορθώνει τα λάθος μέτρα που έχει για το σωματότυπο σου.Μη γράφεται τέτοια πράγματα ότι υπάρχει όπλο με πρόβλημα που σου χτυπάει τα δάκτυλα η το μάγουλο η οτιδήποτε άλλο είμαστε μεγάλα παιδιά.Το
πρόβλημα με τα δάχτυλα το είχαμε και αλλά δυο άτομα που το δοκίμασαν όποτε μάλλον κάποια κακοτεχνία είχε. Γιατί με αλλά διακανδαλα που έχω κυνηγήσει τέτοιο θέμα δεν είχα