TOZ Team

Τωρα κανεις? Μαλλον δε τα ζητα ο κοσμος.

κωστα εχει φερει και ο παπαδακης και η καλκο.Ειδικα η καλκο ειχε φερει καμποσα τοζ 120
Κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει, το τοζ 120 το σταμάτησε γιατί δεν περπάτησε κ βγάζει το τοζ 34 με βελτιώσεις βάρους, τώρα ειδικά με το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Ρωσία δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αντιπροσωπεία!

Παντως κριμα. Ειναι και οικονομικα και γερα. Εγω θα ηθελα υπηρχε πχ. toz 34 καινουργιο στην αγορα με υποστηριξη σε ανταλλακτικα.
Aνταλλακτικα για το.34 υπαρχουν αφθονα το θεμα ειναι που θα βρεις καινουργιο 34

Κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει, το τοζ 120 το σταμάτησε γιατί δεν περπάτησε κ βγάζει το τοζ 34 με βελτιώσεις βάρους, τώρα ειδικά με το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Ρωσία δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αντιπροσωπεία!
Κωστη το 120 περπατησε καλα στην Ελλαδα το θεμα ηταν η συνεννοηση με την εταιρια .Ποιο ευκολα μιλαγες με τον πουτιν παρα με τον διευθυντη πωλησεων .δεν μιλαμε για παραγγελιες αντα/κων εκει ηταν η απολυτη ηττα,Τι να πω τελειως υδροκεφαλοι μαλλον δεν ηθελαν να πουλησουν

Φίλε αυτα τα ελατηρια είναι από το τοζ 34 μου είχε σπάσει ένα κ είχα πάει σε οπλουργου για να μου βρει κ έλεγε ότι δεν μπορεί να βρει πουθενά, τελικά βρήκα εγώ σε ένα συνοικιακο μαγαζί κ το πέρασα μόνος μου!

View attachment 43070View attachment 43071View attachment 43072View attachment 43074
Ποσο κοστολογηται σε αυτη την κατασταση !!! Ειναι πολυ λιγο χρησιμοποιημενο καθως δεν καθοταν ουτε στον πατερα μου αλλα ουτε σε εμενα !
το εχω δει απο 350 στο car μεχρι 500 το παλιοτερο μοντελο χωρις το μοχλουδακι για το λυσιμο στον πλαστουργο. Εχω πετυχει και ενα με σκαλισματα 3500

Ψάχνω για τσοκ 4* & 2* για τον 120 καινούργια ή μεταχειρισμένα υπάρχει κάτι
Ποσο καιρο το εχεις ειναι καλο ειχες κανα θεμα γτ και γω πολυ το γουσταρω και μεσα στο καλοκαιρι θα χτυπισω ενα δικανω κατηγοριας 500€ τοσα εχω βρηκα στον παπαδακη εχει ακομα καποια κοματια

Ποσο καιρο το εχεις ειναι καλο ειχες κανα θεμα γτ και γω πολυ το γουσταρω και μεσα στο καλοκαιρι θα χτυπισω ενα δικανω κατηγοριας 500€ τοσα εχω βρηκα στον παπαδακη εχει ακομα καποια κοματια
Τόλη νομίζω αυτά είναι πολύ σφιχτά 1&2 νομιζω

Από το 2007, τουφεκιές φαρμάκι, μία τροποποίηση για την μείωση βάρους και όλα καλά

Back