TOZ Team

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΦΕΚΙ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!

Υ.Γ:
και από τις φοτό δεν βλέπω να "κολώνει" και πουθενά...;)
Οπλάρα είναι, έχω βγάλει κάτι τουφεκιές με αυτό φαρμάκι σκέτο....Ό,τι όπλο και να πάρω από το μέρκελ τώρα και γενικά πάντα θα γυρίζω και σε αυτό!!!! Μαγεία!

Μου αρεσει και μενα το τοζ 34 πολυ. Λετε αμα μαζευτουμε καμποσοι να την πεσουμε σε κανενα εμπορα να φερει μερικα? Ποσο να κανουν καινουργια? Εγω ειμαι μεσα αν η τιμη ειναι σαν μπαικαλ
ετσι κι αλλιως κανεις δε κανει μεγαλες παραγγελιες πια.

Εγω νομιζα οτι ειναι ηδη τρυπημενο
Μα καλα δεν ειναι και το κοντακι με τρυπα για τζαβετα στο κιτ ???
Λέτε δηλαδή με 7.100 ρούβλια κοντά στα 80€ να είναι πάπια , κοντάκι , πέλμα και κιτ μετατροπής; μακάρι αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω. Και που να συνεννοηθείς τωρα γιατι από ρωσικα δεν ... κι αυτοί ( συνήθως) από άλλη γλώσσα δεν ... Αν κάποιος συνάδελφος το κατέχει ...

Λέτε δηλαδή με 7.100 ρούβλια κοντά στα 80€ να είναι πάπια , κοντάκι , πέλμα και κιτ μετατροπής; μακάρι αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω. Και που να συνεννοηθείς τωρα γιατι από ρωσικα δεν ... κι αυτοί ( συνήθως) από άλλη γλώσσα δεν ... Αν κάποιος συνάδελφος το κατέχει ...
Δυστυχώς όλοι αυτοί δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Μόνο αν έχεις κάποιον εκεί να το πάρει και να στο φέρει εδώ.

Άμα το χρησιμοποιείς σωστά υπάρχει περίπτωση το κοντάκι να σπάσει η οτιδήποτε; Τι κακό έχει η εγκάρσια βίδα που έχει; Επίσης βλέπω σε κάτι ρωσικά βίντεο μια πατέντα με μια βίδα που διέρχεται από τη λαβή και κάποια κοντάκια ραγισμένα και για αυτό μάλλον βάζουν βίδα. Τόσο ευαίσθητα είναι;

Άμα το χρησιμοποιείς σωστά υπάρχει περίπτωση το κοντάκι να σπάσει η οτιδήποτε; Τι κακό έχει η εγκάρσια βίδα που έχει; Επίσης βλέπω σε κάτι ρωσικά βίντεο μια πατέντα με μια βίδα που διέρχεται από τη λαβή και κάποια κοντάκια ραγισμένα και για αυτό μάλλον βάζουν βίδα. Τόσο ευαίσθητα είναι;
Κώστα συνήθως τα κοντάκια των ΤοΖ34 ραγίζουν στην μέση εκεί που τελειώνει το μέταλλο της σκανδαλοθήκης πίσω από την ασφάλεια. Ραγίζουν όμως και δεν σπάνε οπότε, οι Ρώσοι που δεν πολυνοιάζονται για ομορφιά, βάζουν μία βίδα εγκάρσια και σφίγγουν τα δύο πλαϊνά τμήματα του κοντακιού για να μην προχωρήσει το ράγισμα. Μου συνέβη κι εμένα αυτό και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά το αποτέλεσμα αισθητικά δεν μου άρεσε γι αυτό και έκανα καινούριο κοντάκι.

Οσο για το αν είναι ευαίσθητα νομίζω ότι όντως είναι ευαίσθητα ιδίως στο σημείο εκείνο και ιδιαίτερα κάποια κοντάκια που είναι από οξυά και όχι από καρυδιά ή απο καρυδιά κατώτερης ποιότητας. Πάντως - με κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι γιατί νομίζω ότι κάπου το έχω ξαναγράψει - εμένα μου έπεσε κατακόρυφα με το πέλμα να χτυπάει σε πέτρα και έτσι ράγισε στο συγκεκριμένο σημείο που έφαγε όλο το βάρος του όπλου.

Attachments

• IMG_20210823_175328.jpg
    IMG_20210823_175328.jpg
    306 KB · Προβολές: 51
  • ραγισμα.jpg
    ραγισμα.jpg
    211,6 KB · Προβολές: 52
Κώστα συνήθως τα κοντάκια των ΤοΖ34 ραγίζουν στην μέση εκεί που τελειώνει το μέταλλο της σκανδαλοθήκης πίσω από την ασφάλεια. Ραγίζουν όμως και δεν σπάνε οπότε, οι Ρώσοι που δεν πολυνοιάζονται για ομορφιά, βάζουν μία βίδα εγκάρσια και σφίγγουν τα δύο πλαϊνά τμήματα του κοντακιού για να μην προχωρήσει το ράγισμα. Μου συνέβη κι εμένα αυτό και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά το αποτέλεσμα αισθητικά δεν μου άρεσε γι αυτό και έκανα καινούριο κοντάκι.

Οσο για το αν είναι ευαίσθητα νομίζω ότι όντως είναι ευαίσθητα ιδίως στο σημείο εκείνο και ιδιαίτερα κάποια κοντάκια που είναι από οξυά και όχι από καρυδιά ή απο καρυδιά κατώτερης ποιότητας. Πάντως - με κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι γιατί νομίζω ότι κάπου το έχω ξαναγράψει - εμένα μου έπεσε κατακόρυφα με το πέλμα να χτυπάει σε πέτρα και έτσι ράγισε στο συγκεκριμένο σημείο που έφαγε όλο το βάρος του όπλου.
Η μία βίδα από τις 2 στην πλάκα εκεί που είναι οι βελόνες σου ξεσφίγγει μετά από τουφεκιές;
Εμένα ναι και την σφίγγω και πάλο τα ίδια.Η άλλη δεν έχει κουνηθεί ποτέ!

Εντάξει αν έχεις βάλει τη βίδα όμορφα φρεζαριστα δεν είναι ασχημο. Και δε θα ξανασπασει. Μήπως είναι καλό να βάζεις βίδα και πριν σου σπάσει;

Η μία βίδα από τις 2 στην πλάκα εκεί που είναι οι βελόνες σου ξεσφίγγει μετά από τουφεκιές;
Βάλε λίγο μπλε λοκταιτ Μήπως η πλάκα δέχεται πίεση μονοπατα;

Last edited:
Εγώ θα έβαζα πχ βίδες βιβλιοδεσίας
https://www.back-office.gr/epixeirhsh/arxiothetisi/voithitika-ylika/metallikes-bides-ashmi.html.
Βέβαια πιο ενισχυμενες και με οδοντοτες ροδελες σαν αυτές που βάζουν στα ξύλινα κοντάκια τω αεροβολων
https://www.back-office.gr/epixeirhsh/arxiothetisi/voithitika-ylika/metallikes-bides-ashmi.html
Τέτοια είναι Κώστα. Επίσης θέλει πολύ προσοχή στο σημείο που θα μπει επειδή περνάει μέσα από την πλάκα της σκανδάλης που δεν έχει πολλά κενά . Ακριβώς δίπλα είναι η κάθετη βίδα που ενώνει το πάνω μέρος της πλάκας με την βάση.

Οχι Χρήστο και μάλιστα και οι δύο είναι ιδιαίτερα σφιχτές . Κάποια στιγμή που ήθελα να καθαρίσω τις βελόνες και τα ελατήριά τους δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να τις ξεβιδώσω.

Οταν λες να το χρησιμοποιεις σωστα τι θες να πεις να σκοτωνει τα γουρουνια χτυποντας τα με το κοντακι ενα πραγμα αχαχαχχαχαχα εχει γινει και αυτο μπαμ μπαμ και το περιλαβε με το κοντακι

Βάλε λίγο μπλε λοκταιτ Μήπως η πλάκα δέχεται πίεση μονοπατα;
Οχι Χρήστο και μάλιστα και οι δύο είναι ιδιαίτερα σφιχτές . Κάποια στιγμή που ήθελα να καθαρίσω τις βελόνες και τα ελατήριά τους δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να τις ξεβιδώσω.
Ευχαριστώ!

Οταν λες να το χρησιμοποιεις σωστα τι θες να πεις να σκοτωνει τα γουρουνια χτυποντας τα με το κοντακι ενα πραγμα αχαχαχχαχαχα εχει γινει και αυτο μπαμ μπαμ και το περιλαβε με το κοντακι
Να μη βάζει μέσα φουρνελα ρε παιδι

Back