Κοιτάω τον καθρέφτη ξανά και ξανά και φοράω και γυαλιάΈχει
Κοιτάω τον καθρέφτη ξανά και ξανά και φοράω και γυαλιάΈχει
Άστον ήσυχο τώρα τον Κώστα (Κόλλια), φωτιές πας να του ανάψειςΚοιτάω τον καθρέφτη ξανά και ξανά και φοράω και γυαλιά
Άμα πας για φασιανούς όχι για τσίχλες.Κωστα δεν έχει ατσάλινο ένθετο στον καθρέπτη;
Δεν εχει παιδια.Έχει
Το ξερα οτι δεν εχει πριν το παρω. ΟκΆστον ήσυχο τώρα τον Κώστα (Κόλλια), φωτιές πας να του ανάψεις
Πώς δεν έχει, όλο αλουμίνιο είναι?Δεν εχει παιδια.
Oh yes!Πώς δεν έχει, όλο αλουμίνιο είναι?
Δεν γίνεται αυτόΤο πιστευεται
Oh yes!
Ναι ναιΔεν γίνεται αυτό
Κατι παιζει με το χαμηλο προφιλ και την κατανομη των δυναμεων. Δε θυμαμαι τωραΔεν γίνεται αυτό
kωστα δεν σπανε στο εξωτ στην ελλαδα δεν μενει ελατηριοΚαι το Μπρετόν, αυτό με τις αλουμινένιες κάννες δεν κουνάει ποτέ, κάπου το διάβασα αυτό. Όλο το όπλο αλουμινίου και δε σπάει δε χαλάει.
Δεν με προβληματίζουν οι πιέσεις αλλά το άνοιξε -κλεισε η τριβή των εξωλκεων και των καλύκων στον καθρέπτη.Λοιπον αυτο μαγκες εχει δοκιμαστει σε βαση και καννες σε πιεση μαγκνουμ 1320 bar.
Το εχω ψαξει.Δεν με προβληματίζουν οι πιέσεις αλλά το άνοιξε -κλεισε η τριβή των εξωλκεων και των καλύκων στον καθρέπτη.
Στο κλείσιμο σίγουρα υπάρχει επαφή αλλιώς στη πυροδότηση θα έχει έντονο κλώτσημα .Το εχω ψαξει.
Στο ανοιξε κλεισε ερχεται υπο γωνια και δεν ακουμπανε ουτε οι καλυκες ουτε οι εξολκεις που οπως κλεινει μπαινουν σταδιακα στη φωλια τους και ασφαλιζουν. Οταν ανοιγει επισης ο κατω επικρουστηρας μπαινει μεσα. Η κατω καννη εχει φαλτσο και στο ανοιγμα δεν ακουμπαει καθρεφτη. Οι αρθρωσεις του μονομπλοκ θυληκωνουν σε ατσαλινους πειρους που ειναι εναλλαξιμοι.
Δεν υπαρχει τριβη αλουμινιο με ατσαλι. Μονο αλουμινιο με αλουμινιο η παπια με τη μπασκουλα. Ο οπλιστηρας στο πατο της μπασκουλας ειναι ατσαλινος και το εμβολο της παπιας που τον σπρωχνει ειναι και αυτο ατσαλινο. Το μανταλο της παπιας που κουμπωνει στις καννες ειναι κι αυτο ατσαλινο. Αν προσεξεις ο καθρεφτης δεν εχει σημαδια τριβης.
Ε ναι ρε Παναγιωτη. Εκει βεβαια εφαπτεται. Εχει και σημαδι. Και τωρα που μου το θυμησες θα παω να το μετρησει ο Βαγγος με φιλερ.Στο κλείσιμο σίγουρα υπάρχει επαφή αλλιώς στη πυροδότηση θα έχει έντονο κλώτσημα .
Ωχ βλέπω να με παίρνει ο Βαγγέλης και να με βρίζει.Ε ναι ρε Παναγιωτη. Εκει βεβαια εφαπτεται. Εχει και σημαδι. Και τωρα που μου το θυμησες θα παω να το μετρησει ο Βαγγος με φιλερ.
Ολο φωτιες μου αναβετε
σε παιρνω σε 2Ωχ βλέπω να με παίρνει ο Βαγγέλης και να με βρίζει.
Ωχ βλέπω να με παίρνει ο Βαγγέλης και να με βρίζει.
Φατη τωρα να μαθεις.σε παιρνω σε 2