Premier.Ποιο μοντέλο της VC Sagitaire είναι φίλε μου;
Premier.Ποιο μοντέλο της VC Sagitaire είναι φίλε μου;
Σε ευχαριστώ πολύ. Να το χαίρεσαι, είναι πανέμορφο.Premier.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τουφεκιες τα verne απο ανακουκρουση μονο σε αυτα με τις ergal βασειςView attachment 86329
Πρεπει να κοψω το κοντακι και να βαλω ενα πελμα και σαν συνολο να γινει μισο εκατοστο πιο κοντο απο οτι ειναι τωρα.
Ελα ομως που ετσι οπως ειναι τωρα μου ερχετε τελεια οταν ειμαι ντυμενος ελαφρα, και με κανει να το σκεφτομαι σαν γαιδουρι να το πειραξω....
Μην πειραξεις κοντακι εφοσον σου ερχετε με κοντομανικαΓια κυνήγια που έχουν περπάτημα με ελαφριές γνώσεις είναι πολύ καλό.
Νομίζω πρέπει να εχει και το χαμηλότερο προφίλ από όλα τα ποζε.
Αλλη η φιλοσοφια οπλα για κυνηγι που δεν θα ριξεις 1 κουτακι φυσιγγια σε καθε κυν.εξοδοΓια κυνήγια που έχουν περπάτημα με ελαφριές γνώσεις είναι πολύ καλό.
Νομίζω πρέπει να εχει και το χαμηλότερο προφίλ από όλα τα ποζε.
Ο λόγος;... για κυνηγι που δεν θα ριξεις 1 κουτακι φυσιγγια σε καθε κυν.εξοδο...
εγω το ειχα 4 χρονια του ειχα πιει το αιμα ,μεχρι 34 γρ σε ολα τα κυνηγια ,φοβερο οπλο σε ποιοτητα κατασκευης και ωραιες τουφεκιες ,το ειχα σταθερα τσοκ 2,4 .προβληματα μηδεν.πιστευω για μπεκατσα,περδικα,ορτυκι ειναι οτι καλυτερο που υπαρχει.Αλλη η φιλοσοφια οπλα για κυνηγι που δεν θα ριξεις 1 κουτακι φυσιγγια σε καθε κυν.εξοδο
δεν το γνωριζω για το προφιλ τις βασης
ναι συμφωνο για τετεια κυνηγια ειναι πολυ καλο με το βαρος που εχει,εγω το ειχα 4 χρονια του ειχα πιει το αιμα ,μεχρι 34 γρ σε ολα τα κυνηγια ,φοβερο οπλο σε ποιοτητα κατασκευης και ωραιες τουφεκιες ,το ειχα σταθερα τσοκ 2,4 .προβληματα μηδεν.πιστευω για μπεκατσα,περδικα,ορτυκι ειναι οτι καλυτερο που υπαρχει.
Αν μπορω να πω την γνωμη μου, παροτι το κοντακι δεν ειναι απολυτως στα μετρα μου ( ειναι λιγο πιο μακρυ ) και δεν εχει πελμα ελαστικο αλλα το μαμα κοκκαλινο, δεν ειχα κανενα προβλημα και ας εριχνα αρκετα φυσσιγια....εγω το ειπα γιατι ο γαλλος δεν νομιζω να το εφτιαξε με σκεπτικο να ριχνεις 1-2 κουτια φυσιγγια σε περπατιτο τσιχλας (απο θεμα καθαρα ανακρουσης το λεω )
Θελει ενα νεο ποιοτικο πελμα και ολο μαζι να γινει μισο ποντο κοντυτερο...Μην πειραξεις κοντακι εφοσον σου ερχετε με κοντομανικα
Παρε ενα καλο ισοθερμικο που ετσι και αλλιως χρειαζεσαι και ετσι δεν θα ντυνεσαι με χοντρα ρουχα στο περπατητο
Είναι όντως μακρύ Παναγιώτη.Θελει ενα νεο ποιοτικο πελμα και ολο μαζι να γινει μισο ποντο κοντυτερο...
αλλα το σκεφτομαι σαν γαιδουρι...
Οταν το πηρα ειχε ο Παπαδακης και με ατσαλινη.Το Sagitaire βγαίνει και με ατσάλινη βάση στα 71 εκ. αλλά δεν ξέρω αν εισάγεται.
Όντως,εγώ με ατσάλινη το πήρα!Οταν το πηρα ειχε ο Παπαδακης και με ατσαλινη.
Ατσάλινη η βάση αλλά έχει πολλά αλουμίνια το όπλο. Τα σίδερα της πάπιας και ο υποφυλαχτήρας της σκανδάλης.Όντως,εγώ με ατσάλινη το πήρα!
Καλημέρα καλή χρονιά! Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο πούλησες το Verney carron;το ειχα πολυ καλο οπλο και ποιοτικα και βλητικα.
Πήρα μετά μια 391 urica gold, για να πάρω το ένα πούλησα το άλλο.Καλημέρα καλή χρονιά! Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο πούλησες το Verney carron;