εσυ φταις ριξε κανενα 10καρικο να δεις πως ισιαζουνΦατη τωρα να μαθεις.
Βαγγο με κοροιδευουν φιλε.
εσυ φταις ριξε κανενα 10καρικο να δεις πως ισιαζουνΦατη τωρα να μαθεις.
Βαγγο με κοροιδευουν φιλε.
Η Ελλάδα είναι η πατρίδα του Κωνσταντίνου Κανάρη, αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του ε! Αχαχαχαχαχαkωστα δεν σπανε στο εξωτ στην ελλαδα δεν μενει ελατηριο
Πάρε μια "φιλιέρα" και μέτρα μέχρι θανάτου ... σου την κάνω δώρο εγώΕ ναι ρε Παναγιωτη. Εκει βεβαια εφαπτεται. Εχει και σημαδι. Και τωρα που μου το θυμησες θα παω να το μετρησει ο Βαγγος με φιλερ.
Ολο φωτιες μου αναβετε
Μαζεύω λεφτουλια; Να σε απαλλάξω;Ε ναι ρε Παναγιωτη. Εκει βεβαια εφαπτεται. Εχει και σημαδι. Και τωρα που μου το θυμησες θα παω να το μετρησει ο Βαγγος με φιλερ.
Ολο φωτιες μου αναβετε
μην μου το χαλας, ειπαμε benelli ΚΚΕ θα παρειςΜαζεύω λεφτουλια; Να σε απαλλάξω;
Το μπενελι το κατάλαβα το ΚΚΕ τι είναι;μην μου το χαλας, ειπαμε benelli ΚΚΕ θα παρεις
ΑριστερόΤο μπενελι το κατάλαβα το ΚΚΕ τι είναι;
ΣωστοοοοςΑριστερό
Για το πραγματικό ΚΚΕ ... χμμμ παίζεται ...Σωστοοοος
Αριστερό
Η δεξιοχειρες benelli ΚΟΥΛΙ!!!!!!Καλά θα μας τρελάνεται…το ΚΚΕ και το αριστερό τι σχέση έχουν;
Πες μας
Μπενελι ζεβλό
Μπενελι στραβόχερο
Μπενελι Γιόζεφ (α ρε πατερούλη που είσαι να δεις κατάντιες)
Και οι δεξιόχεροι; Μπενελι Κου Κλουξ Κλάν;
Μπορείς να το κάνεις όπως θέλεις και να φτιάξεις και μια φέτα (υπάρχουν έτοιμες) που αν τη βάζεις θα επανέρχεται στο μήκος που είναι τώρα. Και αν γουστάρεις να βάλεις και βίδες με χωνευτό παξιμάδι στο κοντάκι, έτσι ώστε με το βάλε βγάλε να μην ξεχειλώνει το ξύλο από τις βίδες.View attachment 86329
Πρεπει να κοψω το κοντακι και να βαλω ενα πελμα και σαν συνολο να γινει μισο εκατοστο πιο κοντο απο οτι ειναι τωρα.
Ελα ομως που ετσι οπως ειναι τωρα μου ερχετε τελεια οταν ειμαι ντυμενος ελαφρα, και με κανει να το σκεφτομαι σαν γαιδουρι να το πειραξω....
Ποιο μοντέλο της VC Sagitaire είναι φίλε μου;