Μέσα και εγώ με ένα sagittaire nt το οποίο το έχω δύο χρονια ξέρει κανείς για aftermarket choke έχει πολύ καλή τουφέκια γιατί όχι καλύτερη
Κι εμένα θα με ενδιέφερε choke αφτερ που να ταιριάζει με τα chokeinox μου.παρολο που έψαξα δεν βρήκα κάποιο ταιριαστο με τα μαμισια που λείπουν από τον κατασκευαστή το 2 και 4.Μέσα και εγώ με ένα sagittaire nt το οποίο το έχω δύο χρονια ξέρει κανείς για aftermarket choke έχει πολύ καλή τουφέκια γιατί όχι καλύτερη
Καλησπερα φιλε μου.Που εψαξες για το 2 και το 4?Το δικο μου,εσωτερικα ειχε μονο 5 και 3..Αν χρειαστω 1,2 και 4 εσωτερικα,μπορει να τα φερει ο Παπαδακης που ειναι ο αντιπροσωπος.Κι εμένα θα με ενδιέφερε choke αφτερ που να ταιριάζει με τα chokeinox μου.παρολο που έψαξα δεν βρήκα κάποιο ταιριαστο με τα μαμισια που λείπουν από τον κατασκευαστή το 2 και 4.
καλησπέρα,την αγόρασα με το 1,3 και 5.θα ήθελα να βρω και τα 2 και 4 με μεγαλύτερη προτίμηση στο 4.η κάποιο συμβατό εταιρείας brilley κλπ .Καλησπερα φιλε μου.Που εψαξες για το 2 και το 4?Το δικο μου,εσωτερικα ειχε μονο 5 και 3..Αν χρειαστω 1,2 και 4 εσωτερικα,μπορει να τα φερει ο Παπαδακης που ειναι ο αντιπροσωπος.
Πολύ καλό όπλο για μπεκάτσα, πέρδικα.
Οντως πολυ ωραιο οπλο, αλλα τι αυλους και πως ειναι γενικως οι καννες τους μεσα?Πολύ καλό όπλο για μπεκάτσα, πέρδικα.
18,4 η 18,5 χρωμιομενο συνήθως τα περισσότερα έχουν 18,5 αυλούς.τρομερη ποιότητα κατασκευής.Οντως πολυ ωραιο οπλο, αλλα τι αυλους και πως ειναι γενικως οι καννες τους μεσα?
Το ξερω, τα μεταλλα στις καννες τους ειναι κορυφη!Αλλα αν ειναιν 18,4-18,5 δεν ειναι λιγακι στενοι οι αυλοι τους?18,4 η 18,5 χρωμιομενο συνήθως τα περισσότερα έχουν 18,5 αυλούς.τρομερη ποιότητα κατασκευής.
ΌχιΤο ξερω, τα μεταλλα στις καννες τους ειναι κορυφη!Αλλα αν ειναιν 18,4-18,5 δεν ειναι λιγακι στενοι οι αυλοι τους?
Από τα καλύτερα μπεκατσοτουφεκα για εμένα , αξιόπιστο και ποιοτικό ότι καλύτερο για Κυνηγι που περπατάς πολύ.Για τα γαλλικά s/p VERNEY CARRON SAGITTAIRE υπάρχουν απόψεις?
https://www.npapadakis.gr/δικαννο-αλληλεπιθετο-verney-carron-sagittaire-απλοι-εξωλκεισ-p-1704.html?sess=b85sc6okqrjg0jr4fdiqejteg7
το θέλω για γενικό κυνήγι(πέρδικα, λαγό, ορτύκι, μπεκάτσα)Από τα καλύτερα μπεκατσοτουφεκα για εμένα , αξιόπιστο και ποιοτικό ότι καλύτερο για Κυνηγι που περπατάς πολύ.