Αν ηταν αλλοι θα σου απαντούσαν και θα σου εξηγούσαν , αλλα οι Γάλλοι ως σοβινιστές και βρομογαλλοι δεν μπηκαν στο κοπο.
μακαρι να εισατε και οι Ελληνες σαν και αυτους.
Το λενε ξεκαθαρα. Στο site γραφει οτι απο τη στιγμη που το αγοραζεις γινεσαι πελατης του συνεργαζομενου με τον αντιπροσωπο οπλουργουΑν ηταν αλλοι θα σου απαντούσαν και θα σου εξηγούσαν , αλλα οι Γάλλοι ως σοβινιστές και βρομογαλλοι δεν μπηκαν στο κοπο.
Για φασσα και τσιχλα τι φυσιγγια βαζεις?Δεν κλωτσάει καθόλου φίλε.
Πρέπει να το φέρεις στα μέτρα σου.
Μέχρι 34 γρ έχω ρίξει...
Σε περπατητο πολλά 32αρια....
Για όλα τα μικρά φτερωτά είναι μανούλα!
Και βάζω και τις φασσες μέσα!
Να βάλεις ένα πολύ καλό πέλμα για να έχεις αποσβηση, να κοιτάξεις πρώτα το κοντάκι αλλά και σωστά να είναι σε μια μπηχτή άμα δεν επωμιζεις καλά θα την ακούσεις. Καλό πέλμα.Εντυπωσεις απο το σαζιτερ μεχρι τωρα.
Πολυ ελαφρυ και μανιτζεβελο
Πολυ καλες συγκεντρψσεις (λιγο σφιχτες αλλα ομοιομορφες)
ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ!!! (με 28 γρ)
Η αληθεια ειναι οτι ειναι μακρυ το κοντακι του για μενα (38 εκ). Μιλησα με το Γιαννη και με κατευθυνε (να ειναι καλα) Θα κανω καποιες δοκιμες ακομα και θα σας ενημερωσω. Σε πρωτη φαση θα βγαλω το πελμα για να φτασει στα 37 εκ. Αν ειμαι οκ θα προχωρησω σε κοντυμα κοντακιου. Αν οχι βλεπουμε.
Εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατοχος ισχυρη ανακρουση?
Αφού δε σ' ενοχλεί άστο. Είναι ομορφοΣυμφωνώ!.... αν και εγώ έχω αφήσει το δικό του γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά πρέπει σίγουρα να βάλω και για προστασία του κοντακίου.
View attachment 39437
Όχι Παναγιώτη άλλαξε το, θα σου είναι ακόμα πιο ευχαριστώ.Συμφωνώ!.... αν και εγώ έχω αφήσει το δικό του γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά πρέπει σίγουρα να βάλω και για προστασία του κοντακίου.
View attachment 39437
+1000Εγώ ρίχνω μόνο ιδιογομωση.
Αν το φτιάξεις πάνω σου θα γίνει αεροβόλο... 18,5...
Το φερα. Ειναι οκ τωρα. Πολυ γλυκια τουφεκια με 30γρ που το δοκιμασα σε ενα περπατητο και με ατσαλες επωμισειςΕγώ ρίχνω μόνο ιδιογομωση.
Αν το φτιάξεις πάνω σου θα γίνει αεροβόλο... 18,5...