Έτσι ακριβώς
Έτσι ακριβώς
Aπο Sx3 αλλα θελει και κοπτοραπτικη για να ταιριαξουν, δεν ειναι ιδιες, ειναι κοντα ομως...Καλημερα παιδια,υπαρχει καποιος που να εχει βαλει φλατζες κλισης στο κοντακι στην sx4 απο αλλο μοντελο να δουμε αν τις παιρνει?
Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου...τι να λέειΠαιδια καλημερα,το κυνηγι τελειωσε και οι φαγουρες για αλλαγη των οπλων αρχιζει μολις τωρα! Σκεφτομαι να παρω την sx4 με πλαστικα μερη! Καπου ακουσα οτι με 66 ποντους κανη εχει καλυτερο ζυγισμα,υπαρχει καποιος που τα εχει πιασει να μας πει αν ισχυει και δυο λογια για το οπλο? ευχαριστω
Έχεις βάλει την 71 να ισορροπήσειεχω πιασει την 71 αλλα σε 66 οχι
Η SX4 είναι μπροστομ…εεε μπροστόβαρη…η 3 είναι πιο κεντροβαρη.Έχεις βάλει την 71 να ισορροπήσει
Ναι την έχει φίλος μου πολύ ωραίο ζύγισμα εξερετικο θα έλεγα νόμιζεις ότι έχεις όπλο cal20 σαν παιχνηδι είναι η πλαστηκια…. Είναι σχεδόν καινούργια δεν την έχει βουλευτή και θα την δόση μάλλον δεν έχει ρίξει ουτε5 κουτιά φυσηγγια…Παιδια καλημερα,το κυνηγι τελειωσε και οι φαγουρες για αλλαγη των οπλων αρχιζει μολις τωρα! Σκεφτομαι να παρω την sx4 με πλαστικα μερη! Καπου ακουσα οτι με 66 ποντους κανη εχει καλυτερο ζυγισμα,υπαρχει καποιος που τα εχει πιασει να μας πει αν ισχυει και δυο λογια για το οπλο? ευχαριστω
φιλε μ σε 66 την εχει? Σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμαΝαι την έχει φίλος μου πολύ ωραίο ζύγισμα εξερετικο θα έλεγα νόμιζεις ότι έχεις όπλο cal20 σαν παιχνηδι είναι η πλαστηκια…. Είναι σχεδόν καινούργια δεν την έχει βουλευτή και θα την δόση μάλλον δεν έχει ρίξει ουτε5 κουτιά φυσηγγια…
Ναι με 66φιλε μ σε 66 την εχει? Σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα
Το οπλο ειναι πολυ καλο και βγαζει και καλες τουφεκιες τουλαχιστον στις φασσες που το εχω ριξει.Το οπλο ειναι του συνκυνηγου μου το εχω ζησει και τεσταρει με 66cm κανη εχει ιδανικο ζυγισμα μεχρι τωρα δεν του εχει παρουσιάσει προβλημα παει στα 4χρονια αλλα σου προτεινω να πας να το επωμισεις διοτι το ισιο κοντακι και την ιδιαιτερη θεση και σχεδιασμο που εχει καθως και τα μετρα του κοντακιου στο συνολο τους δεν βολευονται ευκολα αρκετοι που θα το επιλεξουν.Παντως για πολλούς ειναι αξιο αποριας γιατι ενα τοσο καλο μοντελο που βελτιωσε αρκετα σημεια της σειρας sx δεν συνεχισε να προσφερει και φλατζες αλλαγης κλισεων για το κοντακι.Πιστευω να βοήθησα.Παιδια καλημερα,το κυνηγι τελειωσε και οι φαγουρες για αλλαγη των οπλων αρχιζει μολις τωρα! Σκεφτομαι να παρω την sx4 με πλαστικα μερη! Καπου ακουσα οτι με 66 ποντους κανη εχει καλυτερο ζυγισμα,υπαρχει καποιος που τα εχει πιασει να μας πει αν ισχυει και δυο λογια για το οπλο? ευχαριστω
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,το επωμισα και μου πέφτει πολύ καλά με μόνη εξαίρεση ότι νομίζω ότι είμαι λίγο χαμηλά αλλά αυτό βελτιώνεται εύκολα! Σε ευχαριστώ πολύΤο οπλο ειναι πολυ καλο και βγαζει και καλες τουφεκιες τουλαχιστον στις φασσες που το εχω ριξει.Το οπλο ειναι του συνκυνηγου μου το εχω ζησει και τεσταρει με 66cm κανη εχει ιδανικο ζυγισμα μεχρι τωρα δεν του εχει παρουσιάσει προβλημα παει στα 4χρονια αλλα σου προτεινω να πας να το επωμισεις διοτι το ισιο κοντακι και την ιδιαιτερη θεση και σχεδιασμο που εχει καθως και τα μετρα του κοντακιου στο συνολο τους δεν βολευονται ευκολα αρκετοι που θα το επιλεξουν.Παντως για πολλούς ειναι αξιο αποριας γιατι ενα τοσο καλο μοντελο που βελτιωσε αρκετα σημεια της σειρας sx δεν συνεχισε να προσφερει και φλατζες αλλαγης κλισεων για το κοντακι.Πιστευω να βοήθησα.
Αντε με το καλο.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,το επωμισα και μου πέφτει πολύ καλά με μόνη εξαίρεση ότι νομίζω ότι είμαι λίγο χαμηλά αλλά αυτό βελτιώνεται εύκολα! Σε ευχαριστώ πολύ
Ρε εσυ δεν βαζεις μυαλο ρε....Παιδια καλημερα,το κυνηγι τελειωσε και οι φαγουρες για αλλαγη των οπλων αρχιζει μολις τωρα! Σκεφτομαι να παρω την sx4 με πλαστικα μερη! Καπου ακουσα οτι με 66 ποντους κανη εχει καλυτερο ζυγισμα,υπαρχει καποιος που τα εχει πιασει να μας πει αν ισχυει και δυο λογια για το οπλο? ευχαριστω
Χαχαχα. Όχι φιλαράκι μου δεν βάζω...είναι η χειρότερη εποχή αυτή για μένα!!! ΧαχαχαχχαΡε εσυ δεν βαζεις μυαλο ρε....