Για όποιον λέει πολλά ψέματα ,αυστηρώςΚατι για 81 κανη εβλεπα πριν λιγο οντως βγαινει τοσο η sx4 ????
Για όποιον λέει πολλά ψέματα ,αυστηρώςΚατι για 81 κανη εβλεπα πριν λιγο οντως βγαινει τοσο η sx4 ????
κουφαλιτσα σε επιασα την θελεις μακρια για να καθονται τα φασσια επανω και να τα πιανεις με τα χερια πονηρουληΚατι για 81 κανη εβλεπα πριν λιγο οντως βγαινει τοσο η sx4 ????
Πώς το διορθώνεις τοσο εύκολα σε πλαστικό κοντακι αν επιτρέπεται;νομίζω ότι είμαι λίγο χαμηλά αλλά αυτό βελτιώνεται εύκολα!
Το κυνήγι με ξόβεργες απαγορεύεται αχαχαχΚατι για 81 κανη εβλεπα πριν λιγο οντως βγαινει τοσο η sx4 ????
το πανω κατω μπορεις να το διορθωσεις πισω στο πελμα βαζοντας ροδελεςΠώς το διορθώνεις τοσο εύκολα σε πλαστικό κοντακι αν επιτρέπεται;
Αλλάζει έτσι το πάνω κάτωη το πιτσ διαφορετικά πράγματατο πανω κατω μπορεις να το διορθωσεις πισω στο πελμα βαζοντας ροδελες
Μου εκανε εντυπωση βαγγο και λεω μηπως εχει κανει λαθος το καταστημακουφαλιτσα σε επιασα την θελεις μακρια για να καθονται τα φασσια επανω και να τα πιανεις με τα χερια πονηρουλη
Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει τη διορθωση που χρειαζεται διοτι αυτο που λες οπως λεει και ο Τζονυ δεν κατεβσινει η ανεβαινει το κοντακι αλλα διορθωνεις μονο τις μοιρες στο πιτς .Το κοντακι στο πανω κατω διορθώνεται στην άρθρωση του με την βαση του οπλου.Για κανε το τεστ του Churchill και θα στο δειξει αμεσως.το πανω κατω μπορεις να το διορθωσεις πισω στο πελμα βαζοντας ροδελες
το εχω κανει σε οπλα μου. Βαζοντας ροδελες επανω το οπλο χαμηλωνει ,βαζοντας ροδελες κατω το οπλο ριχνει πιο ψηλα. Δοκιμασε το σε εναν πινακαΕισαι σιγουρος οτι εχεις κανει τη διορθωση που χρειαζεται διοτι αυτο που λες οπως λεει και ο Τζονυ δεν κατεβσινει η ανεβαινει το κοντακι αλλα διορθωνεις μονο τις μοιρες στο πιτς .Το κοντακι στο πανω κατω διορθώνεται στην άρθρωση του με την βαση του οπλου.Για κανε το τεστ του Churchill και θα στο δειξει αμεσως.
Αλλάζει έτσι το πάνω κάτωη το πιτσ διαφορετικά πρ
αλλαζει ναιΑλλάζει έτσι το πάνω κάτωη το πιτσ διαφορετικά πράγματα
Με αυτη την λογικη δεν θα εδινε η εταιρεια φλατζες για να διορθωνεις το πανω κατω .Αλλα σου προτεινω για 2η φορα κανεις το τεστ .Το πιτς βοηθαει στην εδραση του οπλου στον ομως και δινουμε τιςτο εχω κανει σε οπλα μου. Βαζοντας ροδελες επανω το οπλο χαμηλωνει ,βαζοντας ροδελες κατω το οπλο ριχνει πιο ψηλα. Δοκιμασε το σε εναν πινακα
καπου υπαρχει συζητηση μεσα στην ομαδα για τις ροδελες στο Επλμα αλλα δεν θυμαμαι που το ειχαμε συζητησει!Το εχω δοκιμασει και σε πινακα και στο σκοπευτηριο.Με αυτη την λογικη δεν θα εδινε η εταιρεια φλατζες για να διορθωνεις το πανω κατω .Αλλα σου προτεινω για 2η φορα κανεις το τεστ .Το πιτς βοηθαει στην εδραση του οπλου στον ομως και δινουμε τις
αναλογες μοιρες που αναλογα το κυνηγι που κανουμε δηλαδη εαν οι τουφεκις μας ειναι χαμηλες πχ λαγου δινουμε λιγοτερες εαν ειναι ψηλες πχ παπια δινουμε περισσότερες.Η σκοπευτικη γραμμη του χειριστη με το οπλο ειναι αλλο και συνθετο θα ελεγα.Αλλα για να το τελειωνουμε εαν με το τεστ εισαι καλα τα υπολοιπα περισσεύουν.
Στην αυθορμητη επωμηση αλλαζει το υψος της τουφεκιας το εχω δει και γω τωρα αν καπιος σημαδευει αργα και σταθερα σαν ραβδωτο δε κανει πολυ διαφορα στην ουσια αλλαζει η κλιση με την οποια καθετε το οπλο στο σωμα αρα και το υψως της βοληςκαπου υπαρχει συζητηση μεσα στην ομαδα για τις ροδελες στο Επλμα αλλα δεν θυμαμαι που το ειχαμε συζητησει!Το εχω δοκιμασει και σε πινακα και στο σκοπευτηριο.
Το κοντάκι της sx4 είναι take it or leave it. Εκτός από το μήκος και αν θέλεις να το ανεβάσεις με κάποιο πρόσθετο πχ beartooth comb raiser . Ούτε λύγισμα παίρνει αρκετό γιατί η τρύπα που μπαίνει ο σωλήνας του ελατηρίου είναι στενή. Αν δε σου έρθει με τα παραπάνω είναι μονόδρομος η κατασκευή νέου η πουλημα. Κατά τα άλλα το τουφέκι είναι ένα από τα καλύτερα της αγοραςΠώς το διορθώνεις τοσο εύκολα σε πλαστικό κοντακι αν επιτρέπεται;
το εψαξα το θεμα αυτο για το κοντακι και υπαρχει λυση αρκει να απευθυνθεις στο σωστο ανθρωπο. Φτιαχνεται ακομα και στο πλαστικοΤο κοντάκι της sx4 είναι take it or leave it. Εκτός από το μήκος και αν θέλεις να το ανεβάσεις με κάποιο πρόσθετο πχ beartooth comb raiser . Ούτε λύγισμα παίρνει αρκετό γιατί η τρύπα που μπαίνει ο σωλήνας του ελατηρίου είναι στενή. Αν δε σου έρθει με τα παραπάνω είναι μονόδρομος η κατασκευή νέου η πουλημα. Κατά τα άλλα το τουφέκι είναι ένα από τα καλύτε
Ηλία αν λες για το λύγισμα παίρνει αλλά όχι πολύ. Υπάρχει κινδυνος να δτραβωσρι ο σωλήναςτο εψαξα το θεμα αυτο για το κοντακι και υπαρχει λυση αρκει να απευθυνθεις στο σωστο ανθρωπο. Φτιαχνεται ακομα και στο πλαστικο
υπαρχει κ αλλος τροποςΗλία αν λες για το λύγισμα παίρνει αλλά όχι πολύ. Υπάρχει κινδυνος να δτραβωσρι ο σωλήνας
Συμφωνώ κ εγώ. Οσες ροδελες και εβαλα δεν ειδα διαφορά. Ίσως γιατί ειμαι τροφαντός και επωμίζω σφιχτά.Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει τη διορθωση που χρειαζεται διοτι αυτο που λες οπως λεει και ο Τζονυ δεν κατεβσινει η ανεβαινει το κοντακι αλλα διορθωνεις μονο τις μοιρες στο πιτς .Το κοντακι στο πανω κατω διορθώνεται στην άρθρωση του με την βαση του οπλου.Για κανε το τεστ του Churchill και θα στο δειξει αμεσως.