δημητρη σε σεμιναριο πολυ μεγαλης φιρμας που ετυχε να ειμαι παρον Εγιναν γνωστα αυτα που γινονται εδω σταβωματα κλπ στο τεχνικο team που ειχε ερθει Και μας ειπαν αυτα που σας λεω και εγω Δημιουργουνται τασεις αρνητικες ως προς την ευθυτητα ολισθησης του κλειστρου με οτι συνεπαγεται μακροπροθεσμα .Κανενας μα κανενας απο αυτους που εκαναν την παρεμβαση δεν προκειται να παραδεχθει την πατατα που εκανε Απλως θα τα ριξει στον ερμη που ηταν αναδρομος .Επισης τους δειξαμε καννη με κωνος πολυ μεγαλους!!!!!!! την κοιταξαν κατι ειπαν μεταξυ του χαμηλοφωνα και μετα ενας απο αυτους πηρε την καννη και την πεταξε στο καλαθι που ηταν διπλα τουΤο σωληνάκι της τζαβέτας μπορεί να μην δέχεται πίεση σε εφελκυσμό ή σύνθλιψη κατά μήκος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα του συμπιέζεται και αποσυμπιέζεται ένα ελατήριο που θα "ενοχληθεί" αν το σωληνάκι στραβώσει με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό σε εμπλοκές κλπ.
Για να επεκτείνω και να υπερθεματίσω λίγο πάνω σ' αυτό που λέει παραπάνω ο Βαγγέλης με την έκφραση "να δώσεις χώρο στην τζαβέτα" μεταφέρω προσωπική εμπειρία όταν ήθελα να δώσω παραπάνω cast of σε ένα όπλο αυτό που μου έδιναν οι μαμά φλάντζες:
Σκέφτηκα να κάνω πατέντα με πιο χοντρές φλάντζες από τις μαμά . Οι φλάντζες έγιναν, τοποθετήθηκαν αλλά, χωρίς αποτέλεσμα γιατί η τρύπα της τζαβέτας ήταν τόσο στενή που δεν άφηνε την σωλήνα να πάρει την γωνία που υπαγόρευε η φλάντζα , χώρια που άφηνε κενό στην εφαρμογή με την βάση. Φάρδυνα την τρύπα της τζαβέτας. Δεν ήταν δύσκολο και έγινε αλλά, το άκρο της τζαβέτας έβρισκε στο τοίχωμα του κοντακιού οπότε για να δώσω παραπάνω κλίση έπρεπε να διευρύνω την μεγάλη τρύπα του κοντακιού . Ελα όμως που εκεί που έβρισκε το τοίχωμα δεν είχε αρκετό πάχος . Ισα -ίσα 1,5 - 2 mm. Τελικά ... έγινε άλλο κοντάκι.