Καλορίζικο!!!Ευχαριστώ πολύ φίλαρακι μου να Σάι καλά! Όχι μεταχειρισμένο το πήρα σε κατάσταση καινούργιου στην κυριολεξία.20 φυσίγγια έχει ριξει θα στ. Δείξω από κοντά δεν θα πιστεύεις την κατάσταση που είναι θα νομίζεις ότι είναι καινούργιο
Καλορίζικο!!!Ευχαριστώ πολύ φίλαρακι μου να Σάι καλά! Όχι μεταχειρισμένο το πήρα σε κατάσταση καινούργιου στην κυριολεξία.20 φυσίγγια έχει ριξει θα στ. Δείξω από κοντά δεν θα πιστεύεις την κατάσταση που είναι θα νομίζεις ότι είναι καινούργιο
Αυριο παιρνεις το κοριτσι. Οταν περασω απο Αμαλιάδα θελω κερασμα μπυριτσα παγωμενη με μεζε.Καλημερα στην ομαδα,την Μεγαλη Δευτερα ερχεται και το δικο μου sx4 ελπιζω να ειναι κομπλε πανω μου!Ποιοσ μαστορας μπορει να την φτιαξει αν χρειαστω??
Δε ξερω αν γεμιζεις δικα σου φυσιγγια αλλα οταν ειχα την sx4 χρησιμοποιουσα στην τσιχλα λαμπρο Α1 σπεσιαλε 32 γρ. με μαμα τριαρι τσοκ και μου αρεσαν πολυ.Ευχαριστώ πολύ φίλαρακι μου να Σάι καλά! Όχι μεταχειρισμένο το πήρα σε κατάσταση καινούργιου στην κυριολεξία.20 φυσίγγια έχει ριξει θα στ. Δείξω από κοντά δεν θα πιστεύεις την κατάσταση που είναι θα νομίζεις ότι είναι καινούργιο
Ναι ναι αύριο έρχεται το κορίτσι! Ναι αμέ οπότε έρθεις κερνάω ότι θες! Από την περιοχή είσαι; Το Κόλλιας υπάρχει στην Αμαλίαδα και μάλιστα είχα και συγγενηΑυριο παιρνεις το κοριτσι. Οταν περασω απο Αμαλιάδα θελω κερασμα μπυριτσα παγωμενη με μεζε.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Καλορίζικο!!!
Σέ ευχαριστώ πολύ φίλε μουΚαλοριζικη να το χαιρεσαι.
Συγγενεις εχω και κατεβαινω καμια φορα. Οταν ερθω θα ριξω σημα.Ναι ναι αύριο έρχεται το κορίτσι! Ναι αμέ οπότε έρθεις κερνάω ότι θες! Από την περιοχή είσαι; Το Κόλλιας υπάρχει στην Αμαλίαδα και μάλιστα είχα και συγγενη
Έγινε φιλαρακι μ σε περιμενωΣυγγενεις εχω και κατεβαινω καμια φορα. Οταν ερθω θα ριξω σημα.
Καλορίζικο να το χαρείς το εργαλείο!Καλημερα στην ομαδα,την Μεγαλη Δευτερα ερχεται και το δικο μου sx4 ελπιζω να ειναι κομπλε πανω μου!Ποιοσ μαστορας μπορει να την φτιαξει αν χρειαστω??
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλορίζικο να το χαρείς το εργαλείο!
Καλοριζικο και να σου κανει τα κεφιαΚαλημερα στην ομαδα,την Μεγαλη Δευτερα ερχεται και το δικο μου sx4 ελπιζω να ειναι κομπλε πανω μου!Ποιοσ μαστορας μπορει να την φτιαξει αν χρειαστω??
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Καλοριζικο και να σου κανει τα κεφια
Καλοντουφεκη και καλά κυνήγιαΚαλημερα στην ομαδα,την Μεγαλη Δευτερα ερχεται και το δικο μου sx4 ελπιζω να ειναι κομπλε πανω μου!Ποιοσ μαστορας μπορει να την φτιαξει αν χρειαστω??
Καλοντουφεκο ..,., έκανες τεστ σε χαρτονιΤο εργαλείο ήρθε παιδιά και αυτό που είδα μόλις το έπιασα στα χέρια μου ειναι ότι είμαι ακριβώς κεντρο
Eυχαριστω πολυ! Οχι δεν εκανα σε χαρτονι ακομα αλλα ειδα στις επωμισεις μου οτι ειμαι κεντροΚαλοντουφεκο ..,., έκανες τεστ σε χαρτονι