Ναι θα βγάλω και θα ανεβάσω.Αλλα ειμαι σίγουρος για το κέντροΚαλοντούφεκο και περιμένω να δω δοκιμή στο χαρτί για το κέντρο που λες.
Ενας παθών με sx3 που ταλαιπωρήθηκε παααρα πολυ.
.
Ναι θα βγάλω και θα ανεβάσω.Αλλα ειμαι σίγουρος για το κέντροΚαλοντούφεκο και περιμένω να δω δοκιμή στο χαρτί για το κέντρο που λες.
Ενας παθών με sx3 που ταλαιπωρήθηκε παααρα πολυ.
.
Πωωωωω ρε φίλεστο μυαλό μου είσαι είχα ξεκινήσει μάλιστα να το γράφω αλλά το αφησαΜόνο που θα το έγραφε στα Ελληνικά ... μπράντ νιού αχαχαχ
Βέρα κατευθείαν εΚαλημέρα στην ομάδα.. πως το βλέπετε με τα κίτρινα τσοκ midas???
σε μενα βερα οπλο δεν εχει κανενα χαχαχαχΒέρα κατευθείαν ε
Το μόνο όπλο που μάλλον θα μπει βέρα είναι αυτό.. Browning b525 slΒέρα κατευθείαν ε
Πολύ βολικό και σημαντικό που φοράει invector plus και μπορείς να εναλλασεις τα τσοκ στα όπλα σου. Το 725 μου έχει invector ds και δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τα τσοκ που έχω στην sx3Το μόνο όπλο που μάλλον θα μπει βέρα είναι αυτό.. Browning b525 sl
Αν το σπρώξεις ρίξε κανά σήμα πρώτασε μενα βερα οπλο δεν εχει κανενα χαχαχαχ
Αυτος ηταν εναα ακομα λογος που πηγα σε sx4. Exω και ενα anaconda mid range απο το browning και ειμαι πεναΠολύ βολικό και σημαντικό που φοράει invector plus και μπορείς να εναλλασεις τα τσοκ στα όπλα σου. Το 725 μου έχει invector ds και δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τα τσοκ που έχω στην sx3
εγινε φιλαρακι μουΑν το σπρώξεις ρίξε κανά σήμα πρώτα
Καλοτουφεκο φιλε μου να το ευχαριστιθεις ευχομε
Ρωτα τι περιμενεις?Aν έχεις κάποιος θέλω κάτι να ρωτησω
Τα μαμά τσοκ Βγάζουν πολύ ανοιχτές ντουφεκες πάρε ένα lm carlson και άστο απανοΧρησιμοποιείται τα μαμά τσοκ η αφτερμαρκετ; Έχει δοκιμάσει κανείς τα midas;
Χθες δοκίμασα το midas modified στα 20 μέτρα όμως περίπου γιατί ήθελα να δω αν είμαι κέντρο και τα πήγαινε μπάλα σαν γροθιαΤα μαμά τσοκ Βγάζουν πολύ ανοιχτές ντουφεκες πάρε ένα lm carlson και άστο απανο